Hvorfor kvinder har sværere ved orgasmer?

Jakarta – Undersøgelser har vist, at kvinder har sværere ved at få orgasme under samleje. Faktisk er der mange faktorer, der kan gøre det svært for en kvinde at føle det "peak". Hvad som helst?

En af de forhold, der kan beskrive en persons manglende evne til at nå toppen under et forhold, kaldes anorgasmi . Det er et medicinsk udtryk, der betegner en tilstand, hvor en person, der har modtaget nok seksuel stimulation, men stadig har svært ved at nå toppen. Denne tilstand er mere erfaren af ​​kvinder end mænd. Så hvad er anorgasmi?

Denne tilstand er karakteriseret ved de vigtigste symptomer på besvær eller manglende evne til at få orgasme, selvom det kan tage lang tid. Anorgasmi er opdelt i flere typer, nemlig primær anorgasmi, sekundær anorgasmi og situationel anorgasmi. Af alle de typer lidelser, der findes, er de forårsagende faktorer og tilstande, der opleves, også forskellige.

Udover anorgasmi er der flere andre tilstande, der kan udløse en kvinde til at have svært ved at få orgasme i et forhold. Blandt dem:

  1. Træthed

En af de faktorer, der kan få en kvinde til at få svært ved at få orgasme, er træthed. Nedgangen i fysisk tilstand og udholdenhed er direkte relateret til denne tilstand. Dette findes ofte hos kvinder, der fører en "karriere" uden for husstanden. Det betyder, at kvinden udover husarbejdet også har andre job uden for hjemmet.

Kontorkvinder, der bruger meget tid på at sidde stille, vil faktisk også have svært ved at få orgasme. Når du sidder for længe, ​​vil risikoen for forstyrrelse af bækkenbenet være højere, så det hæmmer orgasme.

  1. Stress

Stress alias for mange tanker kan forstyrre intime forhold. I stedet for at få et kvalitetsforhold, kan det at tænke for meget få dig og din partner til at være begge utilfredse.

Ikke kun store tanker, faktisk trivielle ting, der er for gennemtænkte, kan blive noget rod. Sindet vil være fyldt med én ting, så det er svært at fokusere og måske "afviser" du ubevidst og holder dig tilbage, når du er ved at få en orgasme, dette kaldes ofte orgasmesvigt.

  1. Mindre stimulering

En af nøglerne til vellykket samleje er tilstrækkelig stimulering. Stimulering er en ting, der kan hjælpe en person med at opnå orgasme hurtigere. Prøv at være åbne over for hinanden med din partner, så både du og han kan vide, hvilke områder der har brug for seksuel stimulering.

Ud over berøring er en form for stimulering, der kan prøves, gennem lyd. For eksempel "støjende" i et forhold, der har vist sig at hjælpe med at fremskynde orgasme.

  1. Aldersfaktor

Undersøgelser viste, at en kvindes evne til at få orgasme også påvirkes af alder. Jo ældre en person er, vil chancerne for at få en svær orgasme normalt også stige.

Det vedrører tilstanden af ​​kropsorganer eller andre forhold relateret til reproduktion. Derudover kan stigende alder normalt gøre nogen mere doven, også når de er i seng.

Stigende alder kan også være en faktor, fordi de i stigende grad er dovne til at interagere socialt. Manglende socialisering kan gøre en person tilbøjelig til at føle angst og i sidste ende forstyrre produktionen af ​​oxytocin, et hormon, der spiller en rolle i det kvindelige reproduktive system.

Ud over problemerne ovenfor kan der være andre grunde til, at du er svær, endda ude af stand til at opleve det. Hvis du er i tvivl, så få et lægetjek for at få ekspertrådgivning. Brug appen at tale om tidlige symptomer til lægen igennem Video/taleopkald og Snak . Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!