Sådan øges barnets højde i vækstperioden

"Mødre kan gøre nogle enkle måder at optimere højdevæksten for deres børn på deres alder. Startende fra at give protein- og calciumindtag, opfylde søvnbehov, lave forskellige fysiske aktiviteter, til at sikre børns sundhed er en effektiv og sikker måde at øge børns højde på."

, Jakarta – At sikre, at børn vokser og udvikler sig i overensstemmelse med deres alder, er én ting, som forældre skal gøre. For ikke kun at sikre, at barnets vægt er i overensstemmelse med barnets alder, skal moderen også sørge for, at størrelsen af ​​barnets højde er i overensstemmelse med dets udvikling.

Læs også: Hvad er den ideelle højde for drenge?

Det er bedre at kende nogle måder at øge barnets højde på i vækstperioden. På den måde kan barnets højde vokse optimalt i dets alder.

  1. Opfyld børns ernæringsmæssige behov

At spise sund mad kan hjælpe mødre med at optimere højden på deres børn i deres vækstperiode. Der er flere næringsstoffer, der kan hjælpe børn med at vokse i højden, såsom protein, D-vitamin, calcium, magnesium og fosfor.

  • Giv børn en række forskellige fødevarer.
  • Øg dit indtag af frugt og grøntsager.
  • Nødder, kyllingebryst, grønkål, quinoa, æg, laks og mælk er fødevarer, der kan optimere et barns højde.
  1. Opfyld børns søvnbehov

Ud over at imødekomme ernæringsbehov, skal mødre også opfylde behovene for børns hvile som en måde at øge barnets højde på. Dette skyldes, at væksthormon vil blive frigivet af kroppen optimalt under søvn.

  • Nyfødte – 3 måneder gamle rådes til at sove 14-17 timer om dagen.
  • Alder 3-11 måneder anbefales 12-17 timer om dagen.
  • Alder 1-2 år så meget som 11-14 timer om dagen.
  • Alder 3-5 år så meget som 10-13 timer om dagen.
  • Alder 6-13 år så meget som 9-11 timer om dagen.
  • Alder 14-17 år så meget som 8-10 timer om dagen.

Læs også: Forklaring af børns ideelle højde baseret på alder

  1. Udfør fysisk aktivitet regelmæssigt

Tilskynd børn til regelmæssigt at udføre fysiske aktiviteter såsom motion. Regelmæssig motion kan hjælpe børn med at styrke muskler og knogler. På den måde bliver højdevæksten mere optimal. Derudover kan motion også være med til at øge produktionen af ​​væksthormon.

  • Inviter børn mindst en time om dagen til fysisk aktivitet.
  • Sportsgrene, der er egnede for børn at dyrke for at optimere deres højde, såsom cykling, svømning, spil basketball og hoppereb.

Det er nogle måder, mødre kan gøre for at optimere væksten af ​​deres børn i deres alder. Bør ikke ignorere, hvis barnet klager over helbredsproblemer, skal du straks besøge det nærmeste hospital og bestille en tid for at foretage et helbredstjek og fastslå årsagen til de helbredsproblemer, som barnet oplever.

Læs også: 3 faktorer, der påvirker højden

At opleve helbredsproblemer, der ikke behandles, kan hæmme et barns vækst. På den måde skal du sikre dig, at dit barn har et optimalt helbred i den alder, hvor det vokser. Kom nu, Hent nu også for at sikre barnets vækst og udvikling godt.

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2021. 11 fødevarer, der gør dig højere.
Healthline. Tilgået i 2021. Sådan øger du din højde: Er der noget, jeg kan gøre?
Lyse side. Fået adgang i 2021. Top 9 måder at øge højden på.
Teenagers sundhed. Tilgået i 2021. Kan mangel på søvn hæmme din vækst?