Disse 4 frugter indeholder højt vand

, Jakarta - Regelmæssigt forbrug af frugt anbefales stærkt for at opretholde en sund krop. Årsagen er, at frugter er kendt som sunde fødevarer, der indeholder mange vigtige næringsstoffer, såsom fibre, vitaminer og vand. Indtagelse af frugter, der indeholder masser af vand, kan hjælpe med at holde kroppen godt hydreret og dermed undgå tilstanden med mangel på væske i kroppen, også kendt som dehydrering.

Næsten alle typer frugt indeholder mange næringsstoffer, så de er gode til indtagelse. Der er dog visse typer frugt, der indeholder mere vand end andre frugter. Hvis du har en solid aktivitet, kan det varmt anbefales at spise frugt, der indeholder meget vand. Dette har til formål at hjælpe med at opretholde vandniveauer i kroppen, der kan gå tabt på grund af aktivitet. Så hvad er de typer frugt, der indeholder højt vand og bør indtages?

Læs også: Øg fiber, disse er fordelene ved at indtage frugt og grøntsager, mens du faster

Frugter, der indeholder højt vand

Mange mennesker tror, ​​at det er nok at drikke nok vand til at dække deres væskebehov. Men husk på, at kroppens vandindtag ikke kun opnås fra vand, men også fra fødeindtagelse. At spise grøntsager og frugter kan være en mulighed for at sikre, at vandindtaget er i overensstemmelse med, hvad kroppen har brug for.

Vandindholdet i frugten kan hjælpe med at fugte kroppen, så den undgår dehydrering. Denne tilstand kan forårsage symptomer som hovedpine, svaghed og koncentrationsbesvær. Du kan hjælpe med at opfylde kroppens vandbehov ved at spise flere typer frugt med højt vandindhold, såsom:

1. Vandmelon

Denne frugt har et meget højt vandindhold. I en vandmelon er der omkring 91 til 92 procent vand. Derudover indeholder vandmelon også C-vitamin, A-vitamin, magnesium og antioxidanter, der er gode for kroppen. Regelmæssig indtagelse af denne frugt kan hjælpe med at holde kroppen hydreret. Vandmelon er også god til indtagelse ved slankekure, fordi den kan give dig en mæthedsfornemmelse i længere tid og undertrykker overdreven appetit.

Læs også: 7 frugter til at forbedre fordøjelsen

2. Stjernefrugt

Starfruit har et vandindhold på op til 91 procent. Denne frugt er også rig på C-vitamin og antioxidanter. At spise stjernefrugt kan ikke kun hjælpe med at hydrere kroppen, men også gøre hjertet sundere. Alligevel bør folk, der har en historie med nyresygdomme, undgå denne frugt, fordi oxalsyreindholdet i stjernefrugt er ret højt.

3. Jordbær

Denne frugt, der har en lidt syrlig smag, viser sig også at indeholde meget vand. Jordbær indeholder 91 procent vand. Det indeholder også C-vitamin, mangan og antioxidanter, som er godt for kroppens sundhed. Regelmæssig indtagelse af jordbær kan hjælpe med at reducere risikoen for hjertesygdomme, diabetes, kræft og Alzheimers.

4. Orange

Opfyld kroppens vandbehov ved at spise citrusfrugter, især grapefrugt. Denne type mad siges at have et vandindhold på op til 90 procent. Grapefrugt indeholder også vitamin A, vitamin C, kalium og folat. Indtagelse af denne frugt kan også hjælpe med at kontrollere vægten, fordi grapefrugt er i stand til at stabilisere blodsukkeret og forbrænde fedt.

Læs også: Udover papaya kan disse 5 frugter lancere BAB

Få mere at vide om typer frugt og andre fødevarer, der har et højt vandindhold, ved at spørge lægen i appen . Du kan nemt kontakte en læge når som helst og hvor som helst via Video/taleopkald og Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Besøgt 2019. 19 vandrige fødevarer, der hjælper dig med at forblive hydreret.
Sundhed. Besøgt 2019. 15 fødevarer, der hjælper dig med at forblive hydreret.