Kom ikke med beskyldninger, dette er måden at kende forskel på et rigtigt ansigt og en øjenoperation

Jakarta - Når du ikke har set en ven i lang tid, så bliver du pludselig ængstelig, når du mødes igen, fordi veninden ser anderledes eller smukkere ud, hvad tænker du på? De fleste har nok mistanke om, at personen har gennemgået en plastikoperation. Selvom, faktisk ikke nødvendigvis, du ved. Især hvis du ikke ved så godt, hvordan man kan se forskel på et rigtigt ansigt og en oplas.

Tidligere skal du være opmærksom på, at plastikkirurgi el plastikkirurgi er en procedure udført for at reparere og rekonstruere tabt eller beskadiget væv og hud. Hovedformålet med denne procedure er at genoprette vævs- og hudfunktionen, så de kan vende tilbage til det normale. Men plastikkirurgi i virkeligheden indtil nu mere udbredt til æstetiske formål.

Læs også: Dette er en plastikkirurgisk procedure på næsen

Der findes forskellige former for plastikkirurgi udført med æstetiske formål. Start med at forme næsen for at gøre den skarpere, ændre læberne for at gøre den fyldigere, forme kæben og ansigtsstillingen og meget mere. Selvom hovedmålet er at forbedre livskvaliteten, udføres plastikkirurgi, der har tendens til at være æstetisk tiltalende, normalt for at øge selvtilliden og få det ønskede udseende.

Alligevel skal du også overveje sundhedssiden, før du udfører plastikkirurgi til æstetiske formål. Hvis du vil vide mere om denne procedure, kan du Hent Ansøgning at spørge lægen, når som helst og hvor som helst.

Oplas eller nej, ikke? Sådan finder du ud af det

Som tidligere nævnt vækker forskellen på en persons udseende fra tidligere, eller fra billeder, der normalt uploades på sociale medier, ofte mistanke om, at personen er blevet plastikopereret. Selvom, faktisk ikke nødvendigvis, du ved. Især hvis du ikke har set ham i lang tid, eller aldrig har mødt ham personligt.

Det kan være, at vedkommende bliver klogere ved at bruge makeup end før, eller måske redigerer eller bruger han altid specielle filtre på sit kamera, inden han uploader billeder på sociale medier. I stedet for at komme med beskyldninger, bør du også forstå, hvordan man skelner en rigtig persons ansigt eller resultatet af plastikkirurgi.

Læs også: 5 lande, der ofte er destinationer for plastikkirurgi

Ifølge Dr. Anthony Youn, en kosmetisk kirurg i Michigan, som citeret fra CBS News, her er, hvordan man kan se forskellen:

1. Ar på ørerne

Den nemmeste måde at se, om nogen har fået lavet plastikkirurgi eller ej, er ved at se på deres ører. For der er ingen ansigtsoperation, der ikke efterlader et mærke på øret. Så prøv stille og roligt at tjekke ørerne, om der er en tydelig overgang af huden eller fortykkelse af huden på grund af ar. Hvis der er, er det sandsynligt, at personen har fået foretaget plastikkirurgi. Selvom dette heller ikke kan bruges som hovedbenchmark.

2. Rynker som rosiner i ørerne

Stadig på ørerne, måden at fortælle, om en person har gennemgået plastikkirurgi eller ej, er at kigge efter rynker som rosiner. Dette er fordi, når du gennemgår proceduren ansigtsløftning Læger fjerner nogle gange øreflippen fra ansigtet, trækker huden stramt, og sæt derefter øreflippen på igen.

Hvis denne procedure udføres korrekt og korrekt, vil der faktisk ikke komme små rosinlignende rynker på ørerne. Men i nogle tilfælde kan dette ske, og fordi det er harmløst, har folk en tendens til bare at lade det ske. Alligevel kan disse rosinlignende rynker korrigeres ved at udføre plastikkirurgiske procedurer igen.

3. Ansigt så ser "ondt ud"

Nogle typer kirurgiske indgreb, såsom botox, kan gøre en persons ansigtsudtryk lidt anderledes, og faktisk få det til at se mere "ondt". Især hvis proceduren udføres på pandeområdet, så øjenbrynene forvrænges og får ansigtet til at se mere skræmmende ud. Dette kan dog faktisk rettes ved at gennemgå endnu en Botox-indsprøjtning i området over øjenbrynene.

Læs også: Forskønne dig selv gennem øjenlågskirurgi? Her er proceduren

4. Unormalt stram hud

Normalt vil ansigtshuden, når man går ind i 50-60-årsalderen, se slap og skrumpen ud, især i det øvre øjenlåg. Hvis du ser en person i den alder have stram øjenlågshud, uden de mindste rynker, kan det være, at han har fået lavet en plastikoperation i øjenområdet.

5. Ændringer i læbeproportion

Underlæben er normalt 50 procent tykkere end overlæben. Når læbernes naturlige proportioner ændrer sig, især hvis overlæben ser tykkere ud end bunden, eller læberne ser unaturlige ud, kan det være, at personen er blevet plastikopereret.

6. Næsespidsen er som en knivspids

Denne egenskab kan findes hos personer, der gennemgår plastikkirurgi for at skærpe næsen. Næsespidsen kan se meget spids og sammenklemt ud, med en meget tynd næsebro. Dette kan ske, fordi for meget næsebrusk fjernes af lægen fra næsetippen under operationen.

Reference:
NHS Choices UK. Tilgået 2020. Plastikkirurgi.
CBS Nyheder. Tilgået 2020. Plastikkirurgi: 10 hemmelige tegn.