Lyst udseende, men pas på 4 farer ved øjenbrynsbroderi

, Jakarta - Øjenbrynsbroderi er en semi-permanent øjenbrynsteknik, der bruges til at forskønne dig selv. Øjenbrynsbroderi er meget efterspurgt af kvinder, fordi det anses for at være praktisk til at understøtte udseendet. At skære øjenbryn er en rutineaktivitet for kvinder, der kræver meget tid og koncentration. Med øjenbrynsbroderi behøver kvinder ikke længere gide at lave denne ene aktivitet.

Men før du beslutter dig for at lave øjenbrynsbroderi, skal du være opmærksom på ting, der kan være bivirkninger, som du kan opleve. Her er alle former for øjenbrynsbroderi og de farer, du skal vide.

Læs også: Lad det eksistere, 7 sikre tips til øjenbrynsbroderi

Klart udseende takket være øjenbrynsbroderi

Øjenbrynsbroderi er en af ​​de mest populære skønhedstrends blandt kvinder. Øjenbrynsbroderi giver bekvemmelighed med sin semi-permanente natur, som er indgraveret med blæk og et penlignende værktøj med en lille barberkniv-formet spids. Med dette blæk skal du ikke besvære at tegne øjenbryn i flere år.

Her er hvad du behøver at vide om øjenbrynsbroderi:

  • Håret på øjenbrynene vil ikke blive barberet af. Bare trimmet efter den ønskede form.

  • Øjenbrynsbroderiblæk er semipermanent, som trænger ind i det andet lag af huden.

  • Resultaterne af øjenbrynsbroderiet vil ligesom øjenbrynshår blive tegnet et efter et, for at danne de ønskede øjenbryn. Dette afhænger dog af den aftalte øjenbrynsbroderimetode.

  • Øjenbrynsbroderiteknikken udføres med et penlignende værktøj med en barberknivlignende spids, der vil blive ridset på øjenbrynene.

Læs også: Fra øjne til læber, broderitrends til nutidens skønhed

Inden du fremstår lys, skal du kende farerne ved øjenbrynsbroderi

Selvom det ser praktisk ud, men processen er ikke så praktisk som forestillet. Her er ting, du skal vide, før du laver øjenbrynsbroderi:

  • Smerte

Øjenbrynsbroderi vil tage relativt kort tid, mere eller mindre i to timer. I den tid skal du udholde smerten. Årsagen er, at processen med at tegne øjenbryn bruger en pen med barberkniv, der indeholder blæk, som vil blive implanteret i hudens epidermis lag. Selvom øjenbrynsbroderiprocessen har brugt anæstesi før, er smerten stadig meget udtalt.

  • Skader på hudens epidermis-lag

Semi-permanent blæk, der er implanteret i hudens epidermis-lag, vil blive absorberet i. Tegningsprocessen vil også bruge incisionsteknikken. Indtrængen af ​​fremmedlegemer, såsom barberblade, i hudens epidermis-lag vil udløse smerter, som resulterer i blokering af blodcirkulationsprocessen.

  • Hudirritation

Processen med at tegne øjenbrynshår ved at bruge en slashing-teknik og indsætte blæk i epidermis vil udløse irritation for følsomme hudtyper. Huden bliver rød, føles varm og endda svie. Hvis du har følsom hud, bør du først diskutere med din læge om ansøgningen , så der ikke sker ting, som ikke er ønskværdige.

  • Hæmmer øjenbrynshårvæksten

Indtrængen af ​​øjenbrynsbroderifarve i epidermis og porer vil forstyrre væksten af ​​øjenbrynshår. Faktisk opstår hårtab på øjenbrynene ofte, efter at en person har gennemgået en øjenbrynsbroderiprocedure.

Læs også: 5 skønhedsbehandlinger til kvinder hver dag

Ud over disse ting vil øjenbrynsbroderi også forårsage permanente ar. Af denne grund skal øjenbrynsbroderi udføres med en læge eller øjenbrynsbroderiekspert, som allerede har færdighederne i overensstemmelse med procedurer, der er bevist sikre. Hvis det gøres på et vilkårligt sted, i stedet for at få den perfekte øjenbrynsform, kan øjenbrynene falde fra hinanden og resultere i permanente ar.

Reference:
Bedste sundhed. Tilgået i 2019. Er skønhedstrenden med øjenbrynsbroderi sikker?
De asiatiske forældre. Tilgået i 2019. Alt du behøver at vide om øjenbrynsbroderi.