6 ægtemænds roller, når kone er gravid

, Jakarta – At blive gravid er ikke en nem ting. Kvinder vil opleve en række ændringer både fysisk og følelsesmæssigt. For ikke at nævne, når maven bliver større, vil gravide have svært ved at udføre deres daglige aktiviteter. Nå, det er her, mandens rolle er nødvendig for at støtte moderens psykologiske og helbredsmæssige tilstand under hendes graviditet indtil fødselsdagen.

Graviditetsperioden bør ikke bæres ensidigt af moderen, men også involvere manden til at fungere som en hjælper, der altid er på beredskab og giver fuld støtte til moderen. Graviditet gør, at mødre ikke kun oplever fysiske ændringer, såsom vægtøgning, forstørret mave, nogle kropsdele svulmer og så videre. Hormonelle ændringer, der opstår i kroppen, kan også få moderen til at opleve følelsesmæssig ustabilitet humør Mødre kan være omskiftelige og blive mere følsomme. Manden forventes at forstå moderens tilstand og hjælpe moderen med at overvinde en række klager under graviditeten. Kom nu, støt din elskede kone på følgende måder:

1. Vær opmærksom på hustru og foster

Kram, kærtegn, kys og følg konen. Disse opmærksomheder vil hjælpe med at berolige din kone og få hende til at føle sig elsket og holdt af. At ville lytte til enhver klage er også en form for mandens meget meningsfulde opmærksomhed på sin kone, fordi der vil være mange udfordringer og ubehag, som moderen vil mærke under hendes graviditet. Som kommende far forventes det også, at manden er opmærksom på fosteret i moderens mave. At stryge moderens mave og invitere den lille til at tale kan fremme et bånd mellem baby og hans far.

2. Vær opmærksom på fosterets udvikling

En god mand er en mand, der er KLAR, klar til at tage sig af og tage sig af sin kone, hvor det er muligt. Prøv altid at ledsage din kone, når hun tjekker sin graviditet til fødselslægen. Tilstedeværelsen af ​​manden i hver undersøgelse er en stor støtte for konen og gør, at konen ikke føler sig alene om at gennemgå sin graviditet. Derudover kan manden også kende udviklingen af ​​fosterets tilstand. Dette er vigtigt, så manden kan hjælpe med at opretholde moderens og fosterets sundhedstilstand.

3. Hjælpe med at opretholde konens helbred

Manden kan hjælpe med at opretholde sin kones sundhed ved at overvåge det fødeindtag, han indtager, så konen kan undgå fødevarer, som ikke er anbefalet af fødselslægen. Mind også konen om at drikke gravidmælk og spise nærende mad. En gravid kone skal også have stor appetit. Derfor skal ægtemænd opfylde deres kones voksende madbehov.

4. Forkælelseskone

Forkæl din kone ved at tage hende med på ferie i rækkefølge babymåne, at opfylde sine ønsker under cravings så meget som muligt, og at købe ting, som konen ønsker, er måder, så konen kan leve sin graviditet lykkeligt og undgå stress, fordi stressede gravide vil have en dårlig indvirkning på fostrets sundhed.

5. Hjælpe kone med at overvinde klager

En række ubehagelige tilstande, såsom rygsmerter, hævede ben, kvalme, er normale og vil opleves af en gravid kone. Derfor skal mandens hjælp til for at mindske ubehaget. For eksempel at massere moderens ryg, der gør ondt, massere moderens hævede kropsdel ​​og hjælpe moderen med at lindre sin kvalme ved at give blød og varm mad.

6. Følg med sin kone til undervisningen

Hen mod fødslen kan gravide kvinder rådes til at tage prænatale klasser, der er nyttige til at forberede moderen til fødslen senere. Tja, manden kan ledsage sin kone i denne prænatale klasse for at blive undervist i den rigtige måde at massere moderen på, så hun kan hjælpe moderen med at føle sig godt tilpas både før og under fødslen.

Hvis moderen oplever visse helbredsproblemer under graviditeten, kan moderen direkte spørge lægen gennem ansøgningen . Kontakt din læge for at drøfte de helbredsproblemer, du oplever igennem Video/taleopkald og Snak. Nu kan mødre også tage medicinske tests uden at forlade huset gennem Lab Service-funktionen. Det gør det også nemmere for mødre at få de sundhedsprodukter og vitaminer, de har brug for. Det er meget nemt, bare bliv bestille og ordren vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.