4 ansigtsbehandlinger for at slippe af med mørke pletter

, Jakarta - Sammen med stigende alder skal ikke kun kroppens sundhed vedligeholdes, hudens skønhed skal også få opmærksomhed. Når man går ind i en alder på over 30 år, opstår der flere og flere hudproblemer, såsom rynker og endda sorte pletter.

Mørke pletter på huden vil ligne pletter eller pletter, der er mørkere i farven end den omgivende hud. Fremkomsten af ​​denne tilstand skyldes faktisk ikke nødvendigvis alder. Flere ting, der angiveligt forårsager sorte pletter, er soleksponering, brug af upassende kosmetik, ubalancerede hormoner, graviditet, visse ernæringsmæssige mangler, mangel på søvn og stress.

Sorte pletter udgør ikke en truende fare, det er bare, at mange kvinder føler sig mindre selvsikre med denne tilstand.

Følgende er en kraftfuld ansigtsbehandling til behandling af sorte pletter i ansigtet:

1. Afskalning

Afskalning er et hudplejebegreb, der har til formål at fjerne eller fjerne et lag død hud, så det bliver erstattet med et nyt lag hud. Procedure skrælning udføres af en hudlæge på en skønhedsklinik. Ansigtshuden vil blive smurt ind med en kemisk opløsning, som normalt er tilpasset hudens tilstand. Efter påføring af denne opløsning vil det gamle hudlag blive pillet af, og de sorte pletter i ansigtet vil blive løftet.

2. Laser

Laser er en metode til at behandle genstridige mørke pletter, som ikke længere kan behandles med simple metoder. Denne behandling er ret dyr, men effekten vil hurtigt kunne ses i ansigtet. Lyset, som laseren udsender, finder hurtigt sit fokus på ansigtsproblemer. Det kan være lidt smertefuldt i starten, hvis ansigtsproblemet er alvorligt nok, men det heler hurtigt. Lasermetoden er kendt for at kunne fjerne næsten alle problemer i ansigtet, såsom acne, hudorme, porer, sorte pletter og ar.

3. Citronsaft

Hvis de to ovenstående metoder føles drænende, kan du bruge denne enkle metode til at behandle sorte pletter. Selvom det tager lang tid, er C-vitaminindholdet i citronsaft den bedste naturlige ingrediens til at slippe af med sorte pletter. Bare gnid problemområdet med en vatpind dyppet i citronsaft. Lad stå indtil tør, og vask straks med rent vand. Gør dette i to uger for at få maksimale resultater.

4. Aloe Vera Gel

En effektiv måde at slippe af med sorte pletter er at bruge aloe vera gel. Aloe vera gel indeholder polysaccharider, der stimulerer væksten af ​​nye hudceller, så mørke pletter og ar kan heles. Du skal påføre det og lade det virke i 15 til 20 minutter. Rens dit ansigt bagefter, du kan gøre denne metode to gange om ugen for at maksimere effekten.

Forskellige typer hudpleje har faktisk fordele for din hud. Det vigtigste er at gøre det regelmæssigt og undgå ting, der udløser sorte pletter til at komme tilbage. Ønsker du at spørge nærmere om ansigtsbehandlinger, kan du spørge lægen i ansøgningen . Lægen kan kontaktes via Video/taleopkald og Snak . Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Smukt med Dermaroller? Lær først metoden at kende
  • Pas på, disse 6 vaner kan skade din hud
  • Gør denne ansigtsbehandling for at forhindre for tidlig aldring