5 fordele ved Bajakah-rødder, du skal kende Se anmeldelsen

"Der er adskillige sundhedsmæssige fordele, der menes at opnås ved at indtage piratkopieret rodekstrakt. For eksempel forebyggelse af fedme, fremskynde sårheling, forebyggelse af risikoen for diabetes og mindske risikoen for at udvikle leversygdom. Adskillige undersøgelser har vist, at den piratkopierede plante (inklusive dens rødder) indeholder flere vigtige antioxidantforbindelser."

, Jakarta - På det seneste har piratkopierede urter ofte været i søgelyset i sundhedsverdenen. Især efter forskningen i 2019 i piratkopierede planter og træ udført af tre studerende fra Indonesien, som vandt guldmedaljer ved begivenheden World Invention Creativity Olympic i Sydkorea. Resultaterne af denne undersøgelse indikerer, at roden af ​​bajakah indeholder forskellige vigtige forbindelser. For eksempel, såsom phenoler, flavonoider, saponiner og tanniner.

Plantens rod, som normalt indtages ved kogning, menes at give mange fordele for kroppens sundhed. Så hvad er fordelene for sundheden? Lad os se anmeldelsen her!

Læs også: Sjældent kendt, disse 7 fordele ved Telang-blomster til sundhed

Fordele ved Bajakah Root for sundhed

Baseret på indholdet af vigtige forbindelser i roden af ​​bajakah, er følgende nogle af de sundhedsmæssige fordele, der kan opnås, herunder:

  1. Forebyg fedme

En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Neurologico Spinale Medico Chirurgico viste, at indtagelse af tampala bajakah træekstrakt var effektiv til at sænke blodsukkerniveauet. Reaktive oxygenarter (ROS) hos overvægtige mus. Det skal bemærkes, at ROS fungerer som molekyler, der signalerer celler til at udføre normale biologiske processer. Høje niveauer af ROS er også tæt forbundet med fedme. Derudover kan Bajakah træekstrakt også reducere fedtvægten visceral eller aktivt fedt effektivt.

  1. Fremskynde sårheling

En af fordelene ved bajakah-rod for sundheden er at fremskynde sårhelingsprocessen. Bajakah rødder indeholder sekundære metabolitter såsom flavonoider, tanniner, saponiner og phenoler. Nå, indholdet af tanninforbindelser tjener til at fjerne skadelige mikrober fra kroppen. Derudover kan indholdet af tanniner også bekæmpe skadelige bakterier, vira og svampe ved at fremskynde blodkoagulationen. Derfor kan sårhelingsprocessen forløbe hurtigere.

  1. Forebyg diabetesrisiko

Rapporteret fra WebMD, har en række undersøgelser vist de forskellige fordele ved flavonoidforbindelser. En af dem er forebyggelse af sygdomme som diabetes mellitus. Tja, flavonoidindholdet i piraternes rod menes at kunne forhindre diabetes og dens komplikationer. Alligevel er det en god idé at tage ordineret diabetesmedicin og diskutere det med din læge, før du indtager piratkopierede rødder.

Læs også: Disse er fordelene ved indendørs planter

  1. Forebyggelse af forskellige andre kroniske sygdomme

Udover at forebygge diabetes kan indholdet af flavonoidforbindelser også forebygge forskellige kroniske sygdomme. Fordi flavonoider vil hjælpe kroppen med at regulere celleaktivitet og bekæmpe frie radikaler, der kan forårsage oxidativt stress i kroppen. Enkelt sagt kan flavonoider beskytte kroppen mod giftstoffer og hverdagens stress, så det kan få kroppen til at fungere mere optimalt. Flavonoider er også stærke antioxidanter og kan forebygge forskellige risici for hjerte-kar-sygdomme, kræft, diabetes og kognitive sygdomme som Alzheimers og demens.

  1. Sænke risikoen for leversygdom

Med henvisning til forskning offentliggjort i Journal of Tropical Life Science, Bajakah-rødder menes at indeholde tilstrækkelige antioxidanter til at forhindre leverskader. Derfor er en måde at reducere risikoen for leversygdom på at indtage piratkopierede rødder. Der er dog stadig behov for yderligere forskning vedrørende effektiviteten af ​​piratkopierede rødder til at forebygge leversygdomme.

Nå, det er nogle af de fordele, der kan opnås ved at indtage piratkopieret rodekstrakt. Startende fra forebyggelse af fedme, fremskynde sårheling, forebyggelse af risikoen for diabetes, forebyggelse af forskellige kroniske risici, til at reducere risikoen for leversygdom. Men selvom det anses for at have mange sundhedsmæssige fordele, skal forskning i effektiviteten af ​​piratkopieret rodekstrakt stadig gøres mere dybtgående.

Læs også: Baldrianrod hjælper med at lindre menstruationssmerter, virkelig?

Derfor er en sund livsstil og regelmæssig kontrol af dit helbred helt sikkert den vigtigste nøgle til at opretholde det generelle helbred. Fordi nogle sygdomme måske slet ikke viser symptomer, når tilstanden ikke er alvorlig.

Men når tilstanden bliver værre, kan der opstå fatale komplikationer. Dette er forårsaget af en sygdom, der er for sent til at blive realiseret fra starten. Derfor kan regelmæssige helbredstjek helt sikkert forebygge og opdage forskellige sygdomme, hvis symptomer måske ikke kan realiseres på et tidligt tidspunkt.

Nå, gennem ansøgningen, kan du bestille tid hos en læge på det sygehus, du vælger, til regelmæssig helbredskontrol. Selvfølgelig uden at skulle stå i lang kø på hospitalet. Så hvad venter du på? Kom nu Hent Ansøgning nu!

Reference:

NSMC. Adgang i 2021. Administration af ethanolekstrakt af Bajakah tampala (Spatholobus littoralis Hassk) stammen reducerede reaktive iltarter, visceralt fedt og kropsvægt hos overvægtige rotter
Journal of Nutrition College. 2021. FLAVONOIDINDHOLD, TOTAL FENOL OG
ANTIOXIDANT SNACKBAR SORGUM SOM ET ALTERNATIV TIL SØDE MÅLTIDER
TYPE 2 DIABETES MELLITUS PATIENTER
Journal of Tropical Life Science. Fået adgang i 2021. Plantevisdommen fra Dayak Ot Danum, Central Kalimantan
WebMD. Fået adgang i 2021. Topfødevarer med højt indhold af flavonoider
NCBI. Tilgået i 2021. Antioxidanter i leversundheden
Sekunder sundhed. Fået adgang i 2021. Gymnasieelever 'opdager' brystkræftmiddel, Bajakah-rod gør nysgerrige