Forstyrr ydeevnen, her er, hvordan du overvinder erektil dysfunktion

, Jakarta – Selvfølgelig kan en mands styrke ikke kun vises ved størrelsen af ​​de muskler, han har, men bliver ofte bedømt ud fra hans præstation i sengen. Desværre er ønsket om at tilfredsstille en partner ofte hæmmet af seksuelle problemer såsom erektil dysfunktion. Denne tilstand vil helt sikkert underminere en mands selvtillid og endda selvværd.

De af jer, der har problemer med denne erektion, behøver dog ikke bekymre sig. For at intimiteten med din partner kan opretholdes, kan du finde ud af, hvordan du overvinder erektil dysfunktion her.

Erektil dysfunktion, også kendt som impotens, er en tilstand, hvor en mand ikke kan opretholde en erektion optimalt til samleje. Du siges at have erektil dysfunktion, hvis:

  • Kan kun få erektion nogle gange

  • Kan få erektion, men ikke længe nok til at have sex

  • Kan slet ikke få erektion.

Find ud af årsagen

Der er forskellige ting, der kan forårsage impotens, herunder:

  • Forstyrrelser, der får blodet til at strømme til Mr P, reduceres.

  • Skader på nerverne i penis, som kan skyldes bækken- eller abdominalkirurgi (især prostatakirurgi), strålebehandling, diabetes og rygmarvssygdom.

  • Hormonforstyrrelser.

Nogle usunde vaner, såsom at ryge og drikke alkoholiske drikkevarer, kan også udløse erektil dysfunktion. Derudover er der visse typer lægemidler, som også kan forårsage seksuelle forstyrrelser, når de tages i længere tid. Disse lægemidler omfatter antihypertensiva, antidepressiva, nogle beroligende midler, diuretika og ulovlige stoffer.

Læs også: Forårsager det virkelig erektil dysfunktion at se blå film?

Hvordan man behandler erektil dysfunktion

Faktisk skal dette seksuelle problem ikke undervurderes, fordi det kan have en indvirkning på utilfredsstillende seksuelle forhold for begge partnere, for tidlig sædafgang, traumer for at få det næste intime forhold, til depression. Kontakt derfor straks en læge, hvis du oplever symptomer på erektil dysfunktion.

Ekspertlæger vil normalt give specifik behandling til hver patient, fordi årsagerne til erektil dysfunktion kan variere. Følgende behandlinger bruges almindeligvis til at behandle erektil dysfunktion:

1. Administration af lægemidler

Til indledende behandling vil læger normalt give PDE-5-hæmmere kategori lægemidler, der virker under samleje. Dette lægemiddel bør dog ikke gives til personer, der har kontraindikationer. Årsagen er, at denne kategori af lægemidler får blodkarrene til at udvide sig, hvilket resulterer i lavere blodtryk. Derfor kan dette lægemiddel ikke gives til mænd, der har lavt blodtryk eller tager medicin, der udvider blodkarrene.

2. Testosteronterapi

Nogle mænd, der oplever erektil dysfunktion, kan også blive yderligere kompliceret af lave niveauer af hormonet testosteron. Derfor kan testosteronbehandling også anbefales som den indledende behandling af erektil dysfunktion.

Læs også: Kend tegnene på, at mænd har en testosteronmangel

3. Vakuuminstallation

En anden måde at håndtere erektil dysfunktion på er brugen af ​​specialdesignede vakuumrør. Du vil blive bedt om at sætte Mr.P i et rør, der allerede er forbundet til pumpen. Når luft pumpes ud af røret, vil blod strømme ind i din penis og gøre den større og fastere.

Derefter skal du flytte den specialdesignede elastiske ring fra enden af ​​røret til bunden af ​​din penis for at holde blodet tilbage i kroppen. Brug af dette værktøj kræver en vis øvelse.

4. Implantat Mr. P

Denne behandling involverer kirurgisk placering af enheder på begge sider af Mr.P. Disse implantater består af en gummistang, der buler eller kan være stiv. Den svulmende enhed giver dig mulighed for at kontrollere, hvornår og hvor længe du kan have en erektion. Mens den stive stang vil holde din penis stram, men kan bøjes.

Læs også: Er brugen af ​​stærk medicin effektiv?

Nå, det er nogle måder at overvinde erektil dysfunktion, som du kan gøre. Du bør dog først tale med din læge om den rigtige behandling for din tilstand. Hvis du har irriterende seksuelle problemer, skal du blot bruge appen . Der er ingen grund til at skamme sig, du kan kontakte lægen via funktionen Tal med en læge og snakke igennem Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.