Stramme bryster opstår naturligt før den fertile periode?

, Jakarta - Ikke få mennesker ser frem til den frugtbare periode som en del af graviditetsprogrammet. For at få den menstruation skal du beregne menstruationscyklussen på en måned for at finde ud af det rigtige tidspunkt. Alligevel kan du selv finde ud af din fertile periode ved at se på de symptomer, der opstår.

En kvindes fertile periode indtræffer omkring 12-16 dage før den næste menstruation. Når dette sker, kan du opleve flere ting som et tegn, hvoraf den ene er faste bryster. Men er dette en normal begivenhed? Her er en grundig diskussion af dette!

Læs også: Årsager til, at kvinders bryster er stramme før menstruation

Er det normalt for faste bryster at være tæt på frugtbar periode?

En normal kvinde vil opleve menstruation eller menstruation hver måned. Dette sker, når din krop udstøder blod gennem skeden. Mellem menstruationsperioden og før den opstår igen, er der en frugtbar periode, der opstår i omkring 4 dage. Hvis du ønsker at få afkom, er dette det rigtige tidspunkt at se frem til.

Mange symptomer kan opstå, når du er i din fertile periode. Nogle ting, der er almindelige, er udledning af slim svarende til æggehvide fra de kvindelige organer og bliver hurtigere "vådt" i løbet af dagen. Du vil også mærke et øget ønske om at elske. Alligevel spørger mange stadig, om faste bryster i den fertile periode betragtes som normalt?

Stramme bryster, der kan forårsage smerte, er en naturlig ting at ske. Dette er forårsaget af en stigning i niveauet af hormonet progesteron, som er et tegn på, at du har ægløsning eller din fertile periode. Disse symptomer på faste bryster ligner meget, når du har et øjeblik før menstruation.

Alligevel kan ikke alle kvinder mærke disse symptomer for nemt at angive det rigtige tidspunkt at blive gravid. Dette skyldes, at din livmoderhals vil føles mere åben og våd hurtigere, hvilket gør det lettere for din partner at trænge ind. Chancerne for at blive gravid vil også stige markant.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din fertile periode, kan lægen fra klar til at hjælpe dig med at besvare det. Det er nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone som du bruger i Apps Store eller Legetøjsbutik !

Læs også: 5 tegn på sunde bryster og modermælk

Ud over bryster, der bliver fastere og forårsager smerte, er der flere andre symptomer, der kan indikere, at du oplever din fertile periode. Her er nogle af de symptomer, der kan opstå, mens du oplever det:

  1. Ændringer i basal kropstemperatur

Et af de symptomer, der kan opstå, når en kvinde er i sin fertile periode, er en ændring i basal kropstemperatur. Dette sker for de fleste kvinder, der er ret konsekvente. Når ægløsningen nærmer sig, vil denne stige. Ved nøjagtigt at spore din basale kropstemperatur kan du præcist forudsige dit frugtbare vindue.

  1. Øget seksuel lyst

Du vil sandsynligvis også opleve en stigning i seksuel lyst, hvilket gør dig meget ivrig efter at have sex på et ideelt tidspunkt. Dette kan stige betydeligt, og måske vil du også se mere sexet ud. Kvinder, der oplever en frugtbar periode, ændrer sig lidt i knoglestrukturen i hendes ansigt, hvilket får hende til at se mere attraktiv ud.

Læs også: Mere fristende, kig 3 tegn på, at kvinder er mere frugtbare

  1. Smerter under ægløsning

Du vil sandsynligvis også føle skarpe smerter i maven, når du har ægløsning. Nogle kvinder oplever også månedlige ægløsningssmerter, som også er kendt som midt-cyklussmerter. Dette kan være meget smertefuldt, hvilket forhindrer samleje i den fertile periode. Hvis smerten er uudholdelig, så prøv at foretage en fysisk undersøgelse med det samme!

Reference:
Meget godt Familie. Hentet 2019. 8 tegn på ægløsning, der hjælper med at opdage din mest frugtbare tid
Amerikansk graviditet. Tilgået i 2019. Tegn på ægløsning