Nældefeber på grund af kold luft, kan det helbredes?

, Jakarta - Nældefeber kan forekomme på overfladen af ​​huden, hvoraf den ene skyldes udsættelse for kold luft. Denne tilstand er karakteriseret ved udseendet af knopper og kløe på huden og kan vare i en vis tid. Nældefeber vil normalt opstå inden for få minutter efter, at den syge er udsat for kold luft. Så kan denne sygdom helbredes?

Nældefeber forårsaget af nældefeber kan forekomme i en del af kroppen eller spredes til andre dele af kroppen. Knopperne kan være ledsaget af kløe, som er meget generende og påvirker den syges daglige aktiviteter. De knopper, der vises som et tegn på denne sygdom, kan have forskellige størrelser og former, lige fra små til størrelsen af ​​en hånd. Udover kløe vil det udslæt, der viser sig som tegn på nældefeber, også svie og udløse en stikkende fornemmelse.

Læs også: Nældefeber, allergi eller hudsmerter?

Overvinde nældefeber Hives

Nældefeber kan dukke op overalt på kroppen, inklusive ansigt, læber, tunge og ører. Generelt vil nældefeberne forsvinde af sig selv, men i alvorlige tilfælde skal nældefeber muligvis behandles med anti-allergiske lægemidler. Selvom det er blevet behandlet, vil nældefeber, tegn på vejrallergi, normalt dukke op igen, når den syge udsættes for koldt vejr.

Derfor er måden at forhindre fremkomsten af ​​energi på at undgå udsættelse for kolde temperaturer. Men bare rolig, når nældefeber dukker op på huden, er der forskellige måder, du kan håndtere dem på. Her er tips til behandling af nældefeber, der kan prøves og anvendes uafhængigt, herunder:

  • Holder huden ren

En måde at håndtere nældefeber på er altid at holde huden ren og sund. At bade eller rense huden er den første hjælp, der kan gøres for at behandle nældefeber. Når nældefeber opstår, tag et bad med rent vand, men brug ikke varmt vand, når du vasker huden med nældefeber.

I stedet kan du bruge vand, der har normal temperatur eller stuetemperatur. Badning med rent vand kan hjælpe med at reducere symptomer og give trøst for knopper og kløe. Rengøring af huden har til formål at reducere eksponeringen for allergener, der stadig kan forblive på huden, så nældefeber ikke bliver værre.

  • Komprimere

Når der kommer en bump, kan du lindre kløe ved at komprimere overfladen af ​​huden. Brug en kold kompres og placer den på det berørte område af huden. Denne metode kan hjælpe med at lindre kløe og få huden til at føles mere behagelig samt rense det område af huden, der oplever bumpene.

Læs også: Gurkemeje er effektiv til at slippe af med nældefeber, hvad siger lægerne?

  • Komfortabelt tøj

Når nældefeber dukker op, bør du undgå at have tøj på, som kan få kroppen til at føle sig utilpas. Vælg i stedet tøj, der er løst og lavet af behagelige materialer, når du oplever nældefeber. At bære tøj, der er for stramt, kan faktisk gøre nældefeber på huden værre. Bær ikke tøj, der er for stramt på de ujævne områder af huden.

  • Visse lotioner og medicin

Gnid den berørte hud med lotion. Dette produkt kan hjælpe med at reducere smerter og ømhed på grund af nældefeber. Vælg den type lotion, der indeholder Calamine og påfør på det berørte hudområde. I alvorlige tilfælde skal nældefeber muligvis behandles med anti-allergiske lægemidler.

Læs også: Er der fødevarer at undgå, når nældefeber?

Hvis symptomerne på nældefeber bliver værre, er det en god idé straks at konsultere en læge. Eller hvis du er i tvivl, kan du spørge lægen i appen . Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og chat når som helst og hvor som helst. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hentnu i App Store og Google Play!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Kold nældefeber.
Healthline. Hentet i 2020. Nældefeber.
Medscape. Hentet 2020. Nældefeber (Nældefeber).