Dette er betydningen af ​​babysnorken

Jakarta – Nyfødte babyer er normalt modtagelige for sygdom, dette skyldes, at barnets immunsystem stadig er meget svagt. Især hvis du er nybagt forælder, vil enhver usædvanlig børneadfærd helt sikkert forårsage en følelse af panik og ekstraordinær angst. Ligesom en baby har feber eller endda sover snorken eller snorken. Mange forældre tror, ​​at en snorkende baby er et tegn på en sygdom. Nogle læger siger dog, at babyer normalt snorker på grund af tilstoppet næse.

(Læs også: Skal vide, disse er fordelene ved at tørre babyer om morgenen)

Er det normalt for babyer at snorke?

På fødslen trækker barnet øjeblikkeligt vejret af sig selv ved hjælp af lungerne. Det skal dog bemærkes, at barnets lungers tilstand ikke er stabil og ikke så moden som voksne. Selvom det nogle gange får forældrene til at gå i panik, er det faktisk normalt, at babyer snorker.

Vejret kan også være en faktor i din babys snorken. Koldt vejr vil normalt gøre barnets næse tilstoppet, hvilket får barnet til at sove med snorken. Mødre skal genopvarme barnets tilstand, så barnets næse ikke er blokeret og eliminerer snorken hos barnet.

Derudover kan snorken hos babyer også forekomme, fordi luftvejene stadig er snævre og mængden af ​​væske i barnets åndedrætssystem. Så når der er luft, der passerer gennem luftvejene, vil det give en lyd som snorken.

Forældre behøver ikke at bekymre sig om dette problem, jo ​​ældre babyen er, jo bredere er luftvejene. På den måde vil lyden af ​​barnets snorken snart forsvinde.

Babyer er stadig meget små og forstår bestemt ikke, hvordan de skal slappe af bækken- og mavemusklerne, så fordøjelsessystemet bliver glat. Babyens mavemuskler er stadig svage, så gassen i kroppen kan kanaliseres ind i stemmebåndene, hvilket forårsager lyde som snorken eller snorken. Dette er helt normalt og intet at bekymre sig om.

Hvornår har en snorkende baby brug for at se en læge?

Babysnorken er en naturlig og normal ting, men forældre skal stadig være opmærksomme på barnets bevægelser under søvn for at sikre barnets helbredstilstand. Når barnet snorker, og der ikke er nogen ændringer i barnets fysiske eller åndedrætssystem, behøver forældrene ikke at bekymre sig for meget om problemet. Men hvis din baby snorker, og du ser ændringer i tungen og huden, der bliver blå, vægttab, feber og åndedrætsbesvær, bør forældre tage barnet med til lægen til et helbredstjek.

Der er flere sygdomme, der kan identificeres ved karakteristika af en snorkende baby, såsom luftvejssygdomme såsom astma, sjældne årsager såsom polypper eller bihulebetændelse, meningitis, eller endda den mest alvorlige er hjertesvigt på grund af væskeophobning i lungerne.

(Læs også: Kend farerne ved at snorke for gravide kvinder)

Så prøv hver nat at overvåge barnets udvikling og sundhed, især hvis barnet er under 5 år. Forældre kan direkte spørge en sagkyndig læge, hvis de finder problemer eller klager over deres barns helbred gennem ansøgningen . Med funktioner Kontakt læge du kan spørge lægen direkte via Taleopkald , Videoopkald , eller Snak for at få et øjeblikkeligt svar. Kom så, lad os gå Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!