7 frugter, der er sikre at indtage, når mavesyren vender tilbage

, Jakarta – Frugter, der er rige på vitaminer og mineraler, er kendt som gode typer mad, der skal indtages regelmæssigt for sundheden. Der er dog visse tidspunkter, hvor du ikke anbefales at spise frugt. For eksempel når mavesyren kommer igen.

Sure frugter kan faktisk gøre tilstanden værre. Der er dog også nogle frugter, som stadig er sikre at spise, når mavesyren blusser op. Kom nu, find ud af forklaringen nedenfor.

Mavesyresygdom eller gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) er en tilstand, hvor mavesyre stiger op i spiserøret og forårsager en brændende følelse i brystet ( halsbrand ). Denne tilstand er forårsaget af svækkelse af musklerne under spiserøret eller nedre esophageal sphincter (LES) der fungerer som en automatisk dør, der åbner og lukker spiserøret.

Hvis du har GERD, bør du ikke spise skødesløst. Årsagen er, at visse typer mad kan udløse en tilbagevenden af ​​mavesyre eller forværre tilstanden. Nå, en type mad, som folk med GERD bør undgå, er sure frugter, såsom appelsiner, citroner og også frugtsaften.

Læs også: Mavesyre, undgå disse 6 drikkevarer

Det betyder dog ikke, at folk med GERD slet ikke kan spise frugt. For trods alt kan frugter give god næring, der er nødvendig for en sund krop. Følgende frugter er sikre til indtagelse af personer med mavesyre:

1. Banan

Bananer er en fantastisk kilde til kalium, fiber, C-vitamin, antioxidanter og phytonutrients. Fibrene i bananer kan forbedre fordøjelsen og reducere mavesyren. Ifølge AARP og International Foundation for Gastrointestinal Disorders har bananer også lave niveauer af syre, så de er sikre at spise, når mavesyre blusser op.

2. Papaya

Denne sødsmagende tropiske frugt kan give sundhedsmæssige fordele, herunder bekæmpelse af hjertesygdomme, diabetes, kræft, knogleproblemer og astma. Papaya indeholder også vitamin K, beta-caroten, calcium og er en rig kilde til vitamin A. Papaya indeholder også et enzym kaldet papain som kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen og reducere halsbrand .

3. Vandmelon

Denne meget friske frugt, der indtages om sommeren, er rig på antioxidanter, C-vitamin, A-vitamin og aminosyrer. På grund af sit høje vandindhold kan vandmelon hjælpe fordøjelsen og holde kroppen hydreret. Denne frugt kan også neutralisere mavesyre og reducere refluks.

Læs også: 7 sunde fødevarer til mennesker med mavesyre

4. Ara

Figner indeholder naturlige sukkerarter, mineraler, kalium, calcium og jern. Dens fiberindhold hjælper med afføring og fordøjelsesbesvær. Forstoppelse er også kendt for at blive forhindret ved at spise figner.

5. Æble

Æbler er kendt som en frugt, der kan give store sundhedsmæssige fordele. Dette er uadskilleligt fra det næringsindhold, det har, herunder vitamin A, C, D, B-16 og B12. Calcium, jern og magnesium findes også i æbler. Denne frugt kan holde fordøjelsen sund og glat afføring. Æbler kan endda reducere syre og berolige maven, når mavesyren blusser op.

6. Fersken

Denne lille frugt har mange gode næringsstoffer, såsom calcium, jern, magnesium, vitamin A, B6, B12 og C. Fersken er også kendt for at hjælpe med diabetes, hudproblemer og tyktarmskræft. Det lave syreindhold gør også denne frugt sikker for personer med sure opstød at indtage.

7. Melon

Melon er også en af ​​de frugter, der har lave syreniveauer. AARP viser, at meloner har en pH-balance på 6,1, hvilket betyder, at de kun er mildt sure. Ud over at hjælpe med at reducere sure opstød, kan cantaloupe også være effektiv til at hjælpe med at forhindre dig i at udvikle GERD.

Læs også: 9 effektive måder at forhindre mavesyre i at stige

Det er frugter, som du kan indtage, selvom mavesyre er tilbagefald. For den rigtige behandling af mavesyre kan du spørge lægen gennem ansøgningen . igennem Video/taleopkald og Snak Du kan bede om sundhedsråd eller lægemiddelanbefalinger fra en betroet læge når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i Apps Store og Google Play.

Reference:
NDTV. Tilgået 2020. 6 frugter til at bekæmpe sur refluksstress.
Lev stærkt. Tilgået 2020. Frugter og grøntsager, der er sikre at spise med GERD.