Tips til at have sex i henhold til graviditetens trimester

Jakarta - At have lyst til at have sex under graviditeten er noget naturligt. Mødre skal vide, at penetration og bevægelse af samleje under graviditeten ikke vil skade barnet, fordi barnet er beskyttet af maven og den muskulære væg i moderens livmoder. Derudover er barnet også beskyttet af fostervandet.

I mellemtiden er orgasmiske sammentrækninger forskellige fra veer. Det er bare som en sikkerhedsforanstaltning, nogle læger anbefaler ikke at have sex under graviditeten i de sidste uger af graviditeten, fordi dette vil stimulere sammentrækninger. Undtagen hvis moderens graviditet har lang menstruation og ikke har vist veer, når svangerskabsalderen er overskredet, hvad den burde være. Af hensyn til graviditetssikkerheden kan følgende tip have sex i hvert trimester af graviditeten:

Læs også: Hvor ofte kan gravide have sex?

Første trimester

Graviditet på dette tidspunkt er sårbart, især mødre oplever normalt kvalme eller opkastning morgen kvalme som kan give ubehag. Derudover gennemgår moderens krop under denne tidlige graviditet hormonelle forandringer, der får kroppens tilstand til at gå skævt. For eksempel bryster, der er smertefulde at røre ved på grund af ændringer i størrelse og volumen. Det er ikke umuligt, at mødre bliver mindre interesserede i at have sex.

For ikke at nævne, fordi fosteret stadig er sårbart, stiger frygten for at have sex af frygt for at forårsage en abort. Faktisk skyldes abort hos fosteret ikke samleje, men på grund af unormale kromosomer og andre problemer i udviklingen af ​​fosteret i livmoderen.

For at intime forhold i første trimester skal føles behageligt for hvert par, bør du overveje den rigtige forholdsposition. For eksempel med stilling kvinde på toppen, så kvinder kan kontrollere fysisk kontakt med deres partnere, og bryster, der er følsomme, bliver ikke pressede og føles ømme.

Derudover skal du også tale med din partner, når det er det bedste tidspunkt at have sex. Det kunne være, fordi morgen kvalme lidenskab så faldet på grund af hyppig kvalme og opkastning. Ikke få også kvinder, hvis libido faktisk stiger i første trimester. Genkend de tegn, kroppen viser, og tal med din mand, så forholdet forbliver behageligt og behageligt.

Læs også: 5 regler for sikker sex under graviditet

Andet trimester

I dette andet trimester siger de fleste gravide kvinder, at dette er det bedste tidspunkt at have sex, mens de er gravide. Årsagen er, at moderen i andet trimester har bestået den sårbare graviditetsperiode, og moderen har også mærket en stigning i energi og endda lidenskab er også steget.

Fysisk føler moderen sig mere tilpas, fordi kvalmen, opkastningen og andre ubehagelige følelser er aftaget eller endda forsvundet. Øget blodgennemstrømning til skeden gør gravide kvinder mere seksuelt lydhøre.

Alligevel er der også mødre, der føler, at deres passion stadig er aftagende, fordi de er fokuseret på at passe den lille i maven. Derfor falder prioriteringen af ​​at have sex med sin mand, fordi hun ønsker at bevare graviditeten.

Faktisk kan det at have sex i andet trimester faktisk styrke forholdet mellem par. Det skyldes, at de begge har et ansvar for at tage sig af barnet sammen.

Tredje trimester

I modsætning til andet trimester, i tredje trimester, falder moderens lyst til at have sex faktisk. Årsagen er, at størrelsen på indholdet bliver større og den fysiske tilstand har ændret sig, så selvtilliden er også faldet noget. Dette kan dog faktisk omgås ved at vælge den rigtige forholdsposition og også kommunikere med din partner.

Stillingen med at have sex ved siden af ​​hinanden kan være den mest behagelige stilling. Position kvinde på toppen kan også være en mulighed. Fordi maven bliver større, begrænses moderens bevægelser i stigende grad, så partneren, der skal bevæge sig, er mere aktiv. For at seksuel aktivitet ikke forårsager ubehag, bør du først kommunikere med din mand om moderens fysiske tilstand, før du har sex, for at skabe en følelse af gensidig forståelse.

Læs også: Sådan forhindrer du mavesyre i at stige under graviditeten

Hvis moderen oplever klager under graviditeten, hvad enten det er på grund af sex eller andre årsager, kan moderen spørge fødselslægen gennem ansøgningen . Kommunikation med læger er nu nemmere når som helst og hvor som helst med kun én ansøgning. Kom nu, Hent appen nu!

Reference:
Meget godt sind. Hentet i 2020. Sex under graviditet i hvert trimester.
NCBI. Tilgået 2020. Sex and Pregnancy: A Perinatal Educator's Guide.