Gravid dreng, er der kendetegn?

Jakarta - Gravid dreng eller pige? Faktisk, uanset om det er mand eller kvinde, er graviditet en værdifuld gave. Men ofte er der et særligt ønske relateret til barnets køn. Nogle vil have piger, nogle vil have drenge. Dette affødte derefter spekulationer eller påstande i forbindelse med graviditet.

Nogle mennesker tror, ​​at der er visse karakteristika, når de er gravide, der indikerer fosterets køn. Egentlig er de fleste af disse oplysninger kun en myte, men det er blevet en arvelig tradition at gætte, så den information bruges stadig som reference.

Hvad bestemmer fosterets køn?

Fosterets køn bestemmes af kromosomernes arrangement på tidspunktet for befrugtningen, når sædcellen møder ægcellen. Embryonet eller fosteret modtager 23 kromosomer fra hver forælder, et par bestående af de kønskromosomer, der bestemmer fosterets køn. Hvis fosteret har to X-kromosomer, så er køn kvindelig. I mellemtiden, hvis du har et X- og et Y-kromosom, så er kønnet mandligt.

Læs også: Tegn på gravid dreng Dette er bare en myte

Dannelsen af ​​sex opstår, når svangerskabsalderen er på elleve uger, og denne tilstand er påvirket af genetiske og miljømæssige faktorer. Moderen kan dog stadig ikke se det tydeligt eller vide det før de næste par uger gennem ultralyd. Sammen med udviklingen af ​​køn dannes også andre faktorer som øjenfarve, hårfarve og intelligens. Men desværre, på trods af denne videnskabelige forklaring, forsvinder eksistensen af ​​formodninger og forudsigelser om køn ikke nødvendigvis.

Så er der kendetegnene ved gravide drenge?

Der cirkulerer meget information, der er visse egenskaber, som mødre oplever, der fører til fosterets køn. Men faktisk behøver denne information ikke at stole på med det samme, fordi den bestemt ikke kan bevises sand, selvom nogle ting kan ske tilfældigt og blive sande og stole på fra generation til generation senere.

Læs også: Tegn på graviditet, der ikke er baseret på myter

Nogle af myterne om egenskaberne ved at undfange en dreng tros stadig, nemlig:

  • Hjerterytme, Når fosterhjertet har et slag under 140 slag i minuttet, er det en indikation af en drengs graviditet.

  • Lyst til at spise noget aka trang til salt eller krydret mad.

  • urin farve som er mere koncentreret, selvom farven på urinen vil ændre sig under graviditeten, uanset om det er en dreng eller en pige.

  • bryststørrelse, hvilket indikerer at højre bryst er større end venstre bryst.

  • Fosterstilling som er som nedenfor.

  • Humørsvingninger. Han sagde, at gravid med en drengebaby ikke fik moderen til at opleve betydelige humørsvingninger sammenlignet med at være gravid med en pige.

Gæt ikke mere, for fosterets faktiske køn vil blive set, når svangerskabsalderen er omkring 16 til 20 uger. Mødre kan også se det direkte gennem rutinemæssige ultralydsundersøgelser. Men hvis moderen hurtigere vil vide barnets køn, kan moderen for eksempel tage en blodprøve for DNA-celler eller foretage andre genetiske tests. chorion villi prøvetagning eller CVS.

Læs også: 5 positive tegn på graviditet, du skal kende

Vigtigst af alt, lad ikke moderen ikke lave rutinetjek, for udover at kende fosterets køn, kan rutineundersøgelser også opdage tidligt, om der er abnormiteter hos fosteret. Nu er det ikke længere svært at bestille tid hos en læge, for du kan bruge appen .

Reference:
Healthline forældreskab. Tilgået 2020. Myter vs. fakta: Tegn på, at du har en dreng.
Mom Junction. Tilgået i 2020. Symptomer på baby dreng under graviditet: Er de pålidelige?
WebMD. Tilgået 2020. Beslutter babys køn.