Hvornår er det bedste tidspunkt at spise Suhoor?

, Jakarta - Fastemåneden kommer snart. I det øjeblik er enhver muslim forpligtet til at udholde tørst og sult hele dagen lang. Dette øjeblik er en glædelig ting, fordi det kan være en mulighed for at samles med familien. Under sahur og iftar vil du og din familie samles ved spisebordet sammen, så jeres forhold til hinanden bliver tættere.

En af udfordringerne ved faste er sahur. Årsagen er, at den time, der kræver, at folk står op for at gøre dette, er ret tidligt om morgenen. Men mange mennesker spekulerer på, hvornår det er det rigtige tidspunkt at have sahur. For flere detaljer, her er anmeldelsen!

Læs også: Her er et sundt spisemønster hos Suhoor

Bedste tidspunkt at spise Suhoor

Sahur er den vigtigste del, når nogen skal faste. Dette gøres, så alle spiser mad, inden de starter fasten.

Ved at lave sahur kan du sikre, at din krop forbliver stærk til faste og også er sundere. Du skal dog stadig sørge for, at mængden af ​​indtaget mad er moderat. Sahur er vigtigt at gøre, for uden sahur vil faste ikke gå godt, og kroppens sundhed kan blive forstyrret.

Så hvornår er det bedste tidspunkt for sahur for en, der faster? Mange mennesker spiser sahur midt om natten. Det er faktisk fint, men disse vaner kan påvirke fordelene ved modtaget faste. Det oplyses, at det rigtige tidspunkt at lave sahur er omkring kl.

På den måde kan du få mere energi, når du laver sahur før morgenen. Formålet med sahur er at give fysisk styrke og spare energi, så aktiviteterne ikke forstyrres. At gøre sahur ikke for langt fra tidsgrænsen kan derfor sikre, at kroppen stadig har energi, indtil den bryder fasten.

Ligesom morgenmaden viser det sig, at det at have sahur, før man begynder at faste, kan gøre kroppen sundere. Nævnt, at denne vane kan reducere risikoen for fedme, hjerteanfald og diabetes. Derfor, for at mærke disse fordele, er det bedre altid at vågne op om morgenen, så fasten er glat, og kroppen er mere fit.

Hvis du har spørgsmål vedrørende det rigtige tidspunkt at have sahur, lægen fra kan give solide råd. Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone bruges til at få lettere adgang til sundhedsydelser.

Læs også: Årsager til at spise sahur kan ikke efterlades

Den rigtige mad til Suhoor

Når du laver sahur, skal du sørge for, at den mad, du spiser, kan opfylde dit energibehov i én dag, indtil det er tid til at bryde din faste. Derfor skal du vælge nærende og sund mad. Her er nogle fødevarer, der anbefales til indtagelse:

  1. Frugt og grønt

De anbefalede fødevarer til morgenmad er frugt og grøntsager. Begge fødevarer er rige på fibre og kan øge mætheden og forhindre forstoppelse. Frugt og grønt indeholder også vitaminer og mineraler, som er meget vigtige for at opretholde en sund krop.

  1. Kød og andre slags

Du rådes også til at spise magert kød og lignende fødevarer, såsom kylling uden skind, fisk og mælk med lavt fedtindhold. Alle disse fødevarer er gode kilder til protein for at begrænse fedtindtaget i kroppen. Det er også godt til at reparere, opbygge kropsvæv og booste immunsystemet.

  1. brune ris

Det anbefales også at indtage mere brune ris end hvide ris. Dette skyldes, at brune ris er rige på kulhydrater, og kroppen vil tage længere tid om at fordøje det. Så din krop har længere energi at bruge under aktiviteter.

Læs også: Sunde Suhoor-menumuligheder under faste

Det er en diskussion om det rigtige tidspunkt at spise sahur, så du kan holde din krop stærk til aktiviteter. Derudover kan nogle af de ovennævnte fødevarer også gøre din krop glat til aktiviteter under faste. På den måde kan der ikke opstå forhindringer, selvom du ikke spiser noget hele dagen.

Reference:
muslimske aids. Hentet 2020. Suhoor, Iftar og Fasting.
HealthXchange. Tilgået 2020. Ramadan-faste: Hvad skal man spise under Suhoor.