For tidlig sædafgang gør mænd svære at få børn?

, Jakarta - Et af de seksuelle problemer, der ofte rammer mænd, er for tidlig sædafgang. Generelt er for tidlig sædafgang et udtryk, der bruges til at beskrive en tilstand, hvor en mand ejakulerer for hurtigt. Med andre ord, under sex frigiver mænd sæd for hurtigt eller endda før penetrering sker.

Den dårlige nyhed, for tidlig sædafgang kan udløse fremkomsten af ​​en række problemer i et mand og kone forhold, herunder ikke at opnå klimaks eller følelse af seksuel tilfredsstillelse. Ikke kun hos partnere kan følelser af utilfredshed også forekomme hos mænd, der oplever for tidlig sædafgang. Så kan dette også udløse fertilitetsproblemer? Gør for tidlig sædafgang det svært for mænd at få børn?

Læs også: 5 naturlige måder at overvinde for tidlig ejakulation

For tidlig ejakulation, årsager og problemer, der kan opstå

Ejakulation er en tilstand, når en mand frigiver sæd for hurtigt under samleje. Faktisk er der ingen specifik grænse eller standardtid til at måle hastigheden eller varigheden af ​​ejakulation. En mand kan dog siges at opleve for tidlig sædafgang, hvis sæden kommer ud for hurtigt, normalt mindre end 60 sekunder, eller endda før penetration sker.

Grundlæggende kan for tidlig sædafgang angribe mænd i alle aldre, faktisk siges næsten alle mænd at have oplevet for tidlig sædafgang mindst én gang. Hvis dette kun sker én gang, er der virkelig ingen grund til bekymring. Du skal dog være opmærksom på, hvis denne tilstand opstår konstant og forårsager problemer med din partner og dig selv.

Er for tidlig sædafgang relateret til fertilitetsniveauer og gør det svært for mænd at få afkom? Svaret er nej. Faktisk er for tidlig sædafgang ikke en direkte årsag til vanskelig graviditet. Men denne tilstand kan faktisk også hindre graviditetens program, nemlig hvis ejakulation sker allerede før penetration.

Der er flere faktorer, der kan få en mand til at opleve for tidlig sædafgang, hvoraf en er psykologiske faktorer. For tidlig sædafgang hos mænd kan være forårsaget af stress, depression og følelse af angst, der ikke kan tilfredsstille en partner. Denne tilstand kan også være forårsaget af traumatiske oplevelser, især dem, der er relateret til seksualitet.

Læs også: For tidlig udløsning kan stadig forårsage graviditet, virkelig?

Ud over psykologiske faktorer kan for tidlig sædafgang også være forårsaget af fysiske problemer eller helbredsproblemer, såsom hormonproblemer, prostatalidelser, nedsatte reflekser i at regulere sædafgang, kemiske forstyrrelser i hjernen, nerveskader som følge af ulykker eller operationer og livsstilspåvirkninger rygning eller rygning, indtagelse af alkoholiske drikkevarer.

Kan for tidlig sædafgang hos mænd behandles? Kan. Selvom det ikke direkte påvirker fertiliteten eller forhindrer graviditet, kan for tidlig ejakulation udløse problemer. Dette kan føre til anstrengte forhold på grund af manglende tilfredsstillelse, følelse af skam eller pres hos mænd, til problemer med selvtilliden.

Behandling til behandling af for tidlig sædafgang kan udføres selvstændigt, for eksempel ved at træne for at holde sædafgang tilbage, justere stillingen under sex og foretage livsstilsændringer, for eksempel ved at holde op med at ryge. For tidlig sædafgang kan også behandles med særlig medicin, terapi og rådgivning.

Læs også: Forstyrrende for tidlig ejakulation, forhindre det med disse 7 måder

Du kan også prøve at tale om problemer med for tidlig sædafgang med eksperter gennem applikationen . Fortæl din læge eller psykolog det problem, du oplever, og få de bedste anbefalinger fra eksperterne. Find ud af tips til at overvinde eller kontrollere for tidlig sædafgang, så forholdet til din partner forbliver harmonisk. Kontakt en ekspert via Stemme / Videoopkald eller Snak i app . Kom nu, Hent appen er nu på App Store og Google Play!

Reference:
Malpani Infertilitetsklinik. Fået adgang i 2021. Kan for tidlig ejakulation påvirke graviditet? | Oversigt over for tidlig sædafgang og infertilitet.
Consumer Health Digest. Hentet 2021. Er for tidlig ejakulation forbundet med mandlig impotens?
WebMD. Tilgået i 2021. Hvad er for tidlig ejakulation?