Pas på, mild depression kan også være dødelig for kroppen

, Jakarta – Som en form for psykisk lidelse bør depression tydeligvis ikke tages let på. Selvom den depression, du oplever, ikke føles tung, kan dette være fatalt for din kropstilstand, hvis det ikke kontrolleres.

Så hvad er depression egentlig? Per definition Rice P.L., forfatter til bogen Stress og sundhed depression er en stemningslidelse humør ) eller en længerevarende følelsesmæssig tilstand, der farver alle mentale processer. Nå, denne lidelse kan påvirke den måde, den lidende tænker, føler og opfører sig på. Generelt er depression karakteriseret ved følelser af hjælpeløshed og tab af håb. Prøv at huske, har du nogensinde oplevet noget lignende? Hvis ja, så bør du være på vagt og prøve at overvinde det.

Årsager til depression

Faktisk er der forskellige faktorer, der kan forårsage depression. Men ifølge eksperter kan psykosociale faktorer nogle gange være en mere dominerende bidragyder. Kald det en lav familieøkonomisk status, og arbejds- eller familieproblemer kan udløse følelser af depression, der over tid fører til depression.

Alligevel viser det sig ifølge forskning, at årsagen til depression ikke kun skyldes psykologiske og psykosociale faktorer. Genetik og biologiske faktorer spiller også en rolle i at udløse den depression, som en person føler.

Baseret på en undersøgelse på Stanford School of Medicine, USA, kan risikoen for depression øges, hvis man har et familiemedlem, der lider af depression, som for eksempel en mor eller far. Ubegrænset øges risikoen op til fem gange større for depression.

Så er der biologiske stoffer i kroppen, som også kan udløse depression. Netop når der mangler stoffer monoamin neurotransmittere som omfatter dopamin, noradrenalin, adrenalin og serotonin, frigives fra neuroner til hjernen og nervesystemet. Fordi dette stof spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​følsomhed, følelsesmæssig kontrol og kognition. Nå, hvis indholdet af dette stof er meget minimalt i kroppen, skal du ikke blive overrasket, hvis humørforholdene vil være kaotiske.

Forskellige symptomer på depression

Du skal vide, om symptomerne på depression faktisk ikke altid er de samme hos hvert individ, du ved. Men generelt er depression karakteriseret ved et tab af interesse og spænding eller mangel på energi til det punkt, at det føles meget virkeligt, selvom du laver lidt arbejde. Ikke kun det, psykopatologiske følelser af tristhed og nedsat aktivitet kan også være et træk ved depression hos en person.

Desuden. Karakteristika ved depression kan også være kendetegnet ved koncentrationsbesvær eller glemsomhed, har svært ved at sove eller vågner ofte midt om natten, humørsyg, irritabel, appetitløshed, følelse af håbløshed, følelse af værdiløshed eller meget skyld, til pessimistisk med hensyn til fremtiden .

Depressionens indvirkning på kroppen

Hvis man er særlig opmærksom, har depressionen selvfølgelig indflydelse på kroppen. Det er dog ikke alle, der er klar over det. En af de mest almindelige er et fald i appetit. Alligevel er der også mennesker med depression, som faktisk øger deres appetit. Resultatet kan bestemt ses på vægten, der er faldet drastisk eller er gået drastisk op.

Ud over appetit er der også søvnløshed, nedsat arbejdsproduktivitet og øget følsomhed er også klar til at hjemsøge den syge. Tja, hvis mild depression får lov til at forårsage alvorlig depression, er det ikke ualmindeligt, at den ramte trækker sig fra det sociale liv. De har en tendens til at holde kæft eller være alene.

Så, Tag ikke let på mild depression, for over tid er det muligt, at depression vil tære på dig mentalt. Hvis du vil vide mere om depression, så spørg bare en ekspert gennem appen . Du kan også tale med din læge om depression igennem Video/taleopkald og Snak . Det gør det også nemmere for dig at få de sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for. Bliv bestille gennem appen og ordren vil blive leveret inden for en time. Vil du lave en medicinsk test? har nu funktioner Service Lab hvilket gør det nemmere for dig at udføre forskellige former for helbredstest. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.