Skal vide, disse er fordelene ved at tørre babyer om morgenen

, Jakarta - Sollys kan give fordele for den menneskelige krop, selvom det også kan have en negativ indvirkning. En af fordelene, der kan opnås fra sollys, er indtagelse af vitamin D. Med denne reference tørrer mange mennesker, især i Indonesien, ofte deres babyer i solen.

Forældre hører ofte, at det er meget godt at tørre en nyfødt baby for sundhed og vækst. Alligevel bør mødre også være opmærksomme på tidspunktet for at gøre dette, så det ikke er for varmt. For det er ikke en fordel, men en negativ indvirkning. Her er nogle af fordelene ved at tørre din baby om morgenen!

Læs også: Så du ikke følger tipsene til sikker tørring af babyer

Fordele ved at solbade babyer på sundhed og vækst

Der er faktisk flere fordele ved at tørre barnet hver morgen. Det er dog vigtigt at vide, at det bedste tidspunkt at solbade er fra 7 til 9 om morgenen. Resten, moderen er bedre at undgå solen, fordi det bringer barnets sundhed i fare.

Mødre bør heller ikke tørre barnet for længe. Dette vil gøre babyen varm, og hans hud bliver følsom. Tidsgrænsen for at tørre barnet er tilstrækkelig til 15 minutter og ikke mere end det. Sørg for, at barnet får nok sollys til at kunne stimulere barnets vækst.

For at gøre forældre begejstrede for dette, så kend nogle af fordelene ved at tørre babyer om morgenen for deres sundhed og vækst. Her er de fordele, der kan opnås:

  1. Forebyg gulsot

En af fordelene ved at tørre babyer i solen er at forhindre gul hud. Nyfødte er i risiko for gulsot, fordi bilirubinniveauet begynder at stige på dag 3 til dag 5 og falder, når barnet er 7 til 10 dage gammelt. Gulsot kan også opstå på grund af ukontrolleret leverfunktion.

Ved at tørre barnet kan morgensolen hjælpe med at nedbryde bilirubinen i barnets blod, så dets niveauer falder og vender tilbage til det normale. Derudover indeholder morgenlys også et blåt lysspektrum, som kan reducere for høje niveauer af bilirubin i kroppen. Mor kan tørre det om morgenen i 10-15 minutter og sørg for ikke mere end det.

Læs også: Vigtige stadier af babyvækst i det første år

  1. Styrker babys knogler

En anden fordel ved at tørre babyer, når det er gjort om morgenen, er, at det kan styrke babyens knogler. Indholdet af D-vitamin i sollys kan hjælpe calcium til let at blive optaget i blodet. Herefter vil vitaminet blive smeltet sammen med knoglerne og dermed gøre den del af kroppen stærkere.

Gode ​​vaner om morgenen kan også forebygge knoglelidelser såsom rakitis. Dette sker, når barnets krop mangler calcium. Disse lidelser kan gøre knoglerne ude af stand til at understøtte farlig kropsvægt i fremtiden. Vær derfor flittig med at tørre barnet om morgenen. På den måde bliver barnets knoglevækst stærkere, og barnets krop bliver sundere.

Hvis moderen stadig har spørgsmål vedrørende barnets helbred, lægen fra klar til at hjælpe. Ingen grund til at være svimmel, bare med Hent Ansøgning i smartphone brugt nu. Derudover kan mødre også kontrollere babyens helbred på det valgte hospital gennem denne applikation!

  1. Øge serotoninproduktionen

Produktionen af ​​serotonin i barnets krop vil også stige, hvilket er fordelen ved at tørre barnet om morgenen. Sollys kan stimulere kroppen til at øge produktionen af ​​disse stoffer, der kan sende signaler mellem nerveceller og regulere følelser til motorik.

Serotonin, også kendt som 'lykkehormonet', kan øge følelsen af ​​lykke og tryghed. Derudover vil barnet også opleve en bedre søvn og bedre fordøjelse, samt holde sig væk fra Sæsonbestemt affektiv lidelse. Vil du nu stadig udsætte noget, der er godt for dit barn?

Læs også: Tips til at opretholde babys fordøjelsessundhed

  1. Få mere energi

Ved at tørre en nyfødt baby vil sollys hjælpe kroppen med at regulere melatoninproduktionen. Disse niveauer kan gøre barnets søvnmønster til det bedre og er meget vigtigt for det første år. Derudover kan morgenlys sænke melatoninniveauet, hvilket gør, at babyer har et godt energiniveau. Jo mere regelmæssigt barnet udsættes for solen, jo højere energi.

Nu ved mødre allerede om fordelene ved at tørre babyer om morgenen for deres sundhed og vækst. Prøv at bruge et par minutter hver dag af hensyn til barnets fremtid. Sikkert alle forældre ønsker at se deres barn vokse op sundt og rask ikke?

Reference:
Tinystep. Tilgået 2020. 5 grunde til, at du og din baby har brug for den tidlige morgensol
Første græd. Fået adgang i 2020. 5 fantastiske fordele ved sollys til nyfødte babyer