Kan planker virkelig hjælpe dig med at tabe dig?

, Jakarta – Motion er en måde, man kan gøre for at tabe sig. Årsagen er, at denne fysiske aktivitet kan hjælpe med at forbrænde kalorier, så den ideelle kropsvægt kan opnås på en sundere måde. Der er forskellige former for motion, som du kan forsøge at tabe dig, hvoraf en er planken. Kan planker virkelig hjælpe dig med at tabe dig?

Svaret er korrekt. Faktisk kan planker give mange fordele for kroppen, hvoraf den ene hjælper med at forbrænde kalorier. Når kroppen forbrænder mange kalorier, vil der normalt være vægttab. Planke er en fysisk træning, der kan udføres uden specialværktøj. Kropsstilling, når du gør planke ligner bevægelse armbøjninger . Der er dog forskelle og måder at vide, hvordan man gør dette planke . Hvad som helst?

Læs også: Plankebevægelsesvariationer til en flad mave

Sådan gør du og fordelene ved Plank

Planke svarende til armbøjninger , men ved at gøre denne bevægelse hviler kroppen på underarmen. Der er mange fordele at hente ved praksis planke , hvoraf den ene hjælper med at tabe sig. Selvom det ikke er så meget som cardio træning, kalorieforbrænding af planke faktisk stadig pålidelig. Fordi virkningerne af at forbrænde kalorier kan vare ved, selv efter du er færdig med at lave plankeøvelser.

Antallet af forbrændte kalorier i en planketræning afhænger af din kropsvægt og varigheden af ​​det planke . Det er dog godt ikke at tvinge dig selv til at dyrke denne sport. På den anden side, planke er måske heller ikke egnet for alle, så det er bedst at kende dine grænser for fysisk træning.

Læs også: Maksimer planken med disse 7 måder

Ud over at hjælpe med at forbrænde kalorier, er plankeøvelser også effektive til at styrke visse muskler, såsom bækken, lænd, talje og mavemuskler. Ikke kun det, planke kan også hjælpe med at opbygge muskler og mave vaskebræt . For maksimale resultater skal du vide, hvordan du laver en god og korrekt plankeøvelse. Fordi små fejl kan øge risikoen for muskelskader eller kroppen ikke har gavn af planke .

Før du starter denne øvelse, skal du sørge for at finde eller udpege det rigtige sted. Vælg et træningsområde, der er bredt nok til at strække din krop. Det anbefales at bruge en måtte til træning planke sikrere og mere behageligt. Sørg også for at have træningstøj på, der er behageligt nok, så det ikke komplicerer træningen. Begynd derefter at udføre bevægelsen planke efter evne.

Her er hvordan og trinene til at lave den rigtige planke:

  • Kropsstilling tilbøjelig, med albuer på gulvet.
  • Placer dine håndled foran din krop, og juster derefter dine albuer med dine skuldre.
  • Træk langsomt dine skuldre op og spænd balderne.
  • Spænd dine mavemuskler ved at trække navlen bagud. Mens du gør dette, skal du sørge for, at din ryg er lige.
  • Hovedets position vendt mod gulvet eller fremad.
  • Hold stillingen i 30 sekunder eller så længe du kan. Sørg for at trække vejret godt for at holde det stabilt.

Hvis du ikke er stærk, kan du lave planker med kort varighed. Gentag dog denne bevægelse flere gange. Med tiden vil musklerne vænne sig til det, og du vil kunne gøre det planke længere. Imidlertid, planke bør ikke gøres mere end 2 minutter.

Læs også: Plank for lang, dette er indvirkningen på sundheden

Har du et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning? Brug appen lige. Du kan nemt kontakte lægen via Videoer / Taleopkald eller Snak . Fortæl dine helbredsproblemer og få behandlingsanbefalinger fra eksperter. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. De værdifulde fordele ved plankeøvelser.
Rigtig god pasform. Tilgået 2020. Sådan laver du en planke.
NHS UK. Tilgået i 2020. 10-minutters mavetræning.