Pas på halebensskade på grund af spøg Træk i stolen

, Jakarta - Skole er et sted for alle at få viden og et sted at få venner. Du skal være glad for at have masser af venner at joke med, når kedsomheden rammer. Nogle vittigheder kan dog forårsage skade, såsom at trække i en skammel, når nogen er ved at sætte sig ned.

Dette vil få dig til at falde i siddende stilling og forårsage halebensskade. Hvis området er skadet, kan der ske flere milde til alvorlige ting på grund af nerverne i det område. Her er en diskussion om halebensskade forårsaget spøgende trække stolen!

Læs også: Er det rigtigt, at rygmarvsskade kan forårsage lammelser?

Joking Pulling Chair kan forårsage halebensskade

Du kan være faldet i siddende stilling, da du skulle til at gøre nogle ting. En af dem kan være forårsaget af din ven, der trækker en stol. I alvorlige tilfælde kan du opleve en skade på halebenet, som kan forårsage stærke smerter til lammelser.

Lidelser i halebenet kan også forårsage blå mærker, dislokation og brud. Den er placeret helt nederst på rygsøjlen med en trekantet struktur. Generelt forekommer disse halebensskader hos kvinder på grund af deres bredere bækken og mere udsatte haleben.

Hvis du virkelig har en skade på den del, så vil der opstå nogle symptomer. Generelt vil smerten være lokaliseret. Her er nogle symptomer, der kan opstå:

  • Blå mærker kan opstå, hvis skaden er traumatisk.

  • Smerter, der bliver værre, når man sidder i længere tid eller på grund af direkte tryk på halebenet.

  • Smerter, der opstår ved anstrengelse.

  • Smerter i lænden eller smerter, der stråler ud til fødderne.

  • Smertefuld følelse under samleje, som forekommer hos nogle kvinder.

Så, hvis du har spørgsmål vedrørende en halebensskade, kan lægen fra klar til at hjælpe. Det er nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone Brugt! Derudover kan du også afgive en ordre online til undersøgelse af halebenet på flere hospitaler, der samarbejder med .

Læs også: Spinal nerveskade kan forårsage lammelse?

Det rigtige øjeblik til at få lægebehandling

Hvis du har oplevet nogle af de tegn eller symptomer, der er forbundet med en halebensskade, op til uforklarligt ubehag, bør du få det tjekket. Dette er meget vigtigt, så lægen kan afgøre, om skaden er traumatisk eller ej. Og sørg for, om problemet er mere alvorligt.

Generelt kræver skader på halebensområdet sjældent akut behandling. Derfor, hvis du er bekymret for noget relateret til lidelser i halebenet, er det bedre straks at stille en diagnose, så du kan bekræfte abnormiteten. På den måde kan tidlig behandling ske.

Diagnose af halebensskade

Lægen vil bruge en fysisk undersøgelse og røntgenbilleder til at diagnosticere smerter i halebenet. Derfor vil lægen mærke det bløde væv omkring halebenet og den nederste rygsøjle. Lægen kan finde nye knoglevækster, der er spidse og kan være en kilde til smerte.

Undersøgelse af endetarmen udføres også for at bekræfte halebenet på kroppen. Ved at indsætte en finger i anus og forsøge at bevæge den, vil det bestemme niveauet af mobilitet i halebenet. Hvis det er for meget eller for lidt, kan det være et tegn på problemer.

Læs også: Tid til restitution efter et rygsøjlebrud

Behandlinger udført for at behandle halebensskade

Normalt behandles skader på halebenet uden operation. Selv uden operation er behandlingen ret effektiv til behandling af lidelser i enden af ​​rygsøjlen. Her er nogle ikke-kirurgiske behandlinger, der kan bruges til at behandle smerter forårsaget af en halebensskade:

  • Bækkenbundsrehabilitering.

  • Manuel manipulation og massage.

  • Elektrisk nervestimulation.

  • Steroid injektion.

  • Rygmarvsstimulering.

Reference:
Healthline. Tilgået 2019. Alt hvad du behøver at vide om pleje af et brækket haleben
WebMD. Tilgået 2019. Halebensskade