Få venner på grund af social status, disse er kendetegnene for en social klatrer

, Jakarta – Venskabsforhold bør være baseret på oprigtige følelser uden noget specifikt formål eller formål. Men, for sociale klatrere eller social klatrer , har de en tendens til at bruge venskab til at øge deres egen status. Det er ingen hemmelighed, at denne type person henvender sig til andre mennesker bare for at få kontakter med mere prestigefyldte mennesker.

Faktisk har ikke alle sociale klatrere det samme mønster, men normalt kan de genkendes på deres meget karakteristiske egenskaber. Lær funktionerne at kende social klatrer her, så du kan undgå det onde ved at være i et forhold med en uoprigtig person.

1. Bliv ven med nogen bare på grund af deres sociale status

Folk, der ønsker at klatre op ad den sociale rangstige, bliver normalt ikke venner med nogen. Men kun folk, der er rige og har prestigefyldte forbindelser, vil han henvende sig til.

2. Kan lide at sladre

Sociale klatrere kan ikke lade være med at fortælle dig om vigtige personer, de kender, eller vigtige personer, deres venner kender. Og som regel vil de også finde ud af, om du også har bekendte med andre vigtige personer, som kan kontaktes.

3. Meget opmærksomhed på udseende

Sociale klatrere prøver også meget hårdt på at få sig selv til at fremstå som folk fra kredse med høj social status. Og de sørger også for, at du eller andre venner også har det samme luksuriøse udseende som ham. De vil stolt fremvise tøj fra berømte designere og tilbehør, der virkelig fanger publikums øje.

4. Selektiv Friend Hunter

Hvis du introducerer en social klatrer til en fra din omgangskreds, kan han eller hun kapre venskabet for at komme tættere på en, der er vigtigere eller mere dygtig end dig.

5. Har karakter af at udnytte

Egenskab social klatrer den anden er, at de normalt forsøger at bruge dine præstationer eller forbindelser til deres egen fordel. Faktisk er måden og intensiteten af ​​deres tilgang til dig nogle gange meget overdreven og har en tendens til at være uhøflig.

Læs også: Venner med fordele, kan venskaber holde?

6. Mangel på empati

Sociale klatrere har normalt masser af venner, men få, der er virkelig tætte eller fortrolige med dem. Generelt har sociale klatrere en tendens til at være narcissistiske og selvcentrerede, så de er ligeglade med at lære andre mennesker bedre at kende.

Læs også: Karakterer, der får mange mennesker til at holde sig væk

7. Utroligt

Social klatrer kan aflyse aftaler med venner i sidste øjeblik, hvis de accepterer en invitation til en mere interessant og indbringende begivenhed.

8. Grusom Bandeleder

I venskabsgrupper har sociale klatrere en tendens til at forsøge at kontrollere omgangskredsen og tøver ikke med at fjerne, erstatte og udelukke venner fra gruppen.

I selve Indonesien er fænomenet social klatring eller social klatrer som ovenfor findes oftere blandt berømtheder. Kald det nogle få navne, såsom Gaga Muhammad, Vicky Prasetyo, Hilda Vitria og Young Lex, der anses for at være populære ved at bære navnene på deres respektive partnere, som er berømte kunstnere.

At være venner med kendte mennesker eller have en høj social status er fint, så længe det ikke gør ondt. Men i de fleste tilfælde har sociale klatrere en tendens til at have skadelige egenskaber, der ender med at få forholdet til at kulminere i et tumult. Social klatring kan også kategoriseres som en psykisk lidelse, der opstår på grund af ambitionen om selvaktualisering og mediernes indflydelse.

Læs også: 5 farer ved sociale medier for mental sundhed

Bør undgå at beskæftige sig med typen af ​​social klatrer. Hvis det viser sig, at du selv har et ønske om social klatring, så prøv at tale om dette med en psykolog kl. . Du kan diskutere med lægen at bede om sundhedsråd via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.