Kan hvidløgspasta virkelig lindre tandpine?

, Jakarta - For nylig blev der uploadet en viral status på Facebook, som indeholder information om, at det kan lindre tandpine ved at klæbe hvidløg på håndleddet. Selvfølgelig blev uploaden ledsaget af billedet straks talt om, ikke engang nogle få mennesker ønskede at øve sig på det. Ejeren af ​​facebook-kontoen forklarede også proceduren for at bruge hvidløg til at behandle sin tandpine.

Læs også: Typer af mad og drikkevarer, der kan forårsage huller

Ifølge ham skal hvidløget først knuses, inden det sættes på hånden. Efter knusningen stikkes hvidløget i hånden og tapes med gaffatape, så det ikke falder af. Kontoejeren tilføjede også, at en person med følsom hud kun rådes til at gøre det i 15-20 minutter.

Så er det rigtigt, at det kan lindre tandpine at stikke løg i hænderne?

Det viser sig, at svaret er nej. Faktisk kan det ikke behandle en tandpine at stikke hvidløg på dine hænder. Tandpine er en tilstand, der er direkte relateret til trigeminusnerven og ikke relateret til nerverne i hånden. At lægge hvidløg på dine hænder afleder kun smerten i dine tænder og vil slet ikke behandle det.

I stedet for at behandle en tandpine, risikerer hvidløg i hånden faktisk at skolde huden og forårsage en brændende fornemmelse, især hos personer med følsom hud. Så det anbefales ikke at sætte hvidløg på hænderne for at lindre tandpine.

I denne helt digitale æra kan alle nemt få adgang til information, men vi er også nødt til at finde ud af oplysningernes gyldighed eller sandhed. Fordi at sluge informationen, der cirkulerer, faktisk kan blive en boomerang for os selv. Derfor, hvis du leder efter information om hjemmebehandlinger til at lindre tandpine, så glem ikke at finde ud af kilden. Sørg for, at den information, du læser, har en troværdig og ansvarlig kilde.

Hjemmebehandlinger for at lindre tandpine

Rapporteret fra Medicinske nyheder i dag , er der nogle effektive hjemmemedicin til at lindre tandpine. Disse ingredienser er bestemt nemme at finde og er bestemt ofte tilgængelige i dit hjemmekøkken. Kom nu, find ud af mere

Læs også: Ignorer det ikke, dette er et tegn på, at du skal få tjekket dine tænder

1. Kold komprimering

Denne hjemmebehandling er muligvis allerede kendt af offentligheden om dens fordele til at lindre tandpine. Kolde kompresser ved hjælp af isterninger vil trække blodkarrene sammen og bremse blodgennemstrømningen til det berørte område, så smerten kan minimeres.

2. Gurgle med saltvand

Denne behandling kan også være kendt af mange mennesker. At gurgle med varmt vand, der er blevet blandet med salt, er nyttigt til at løsne snavs i tændernes hulrum eller sprækker. Det kan reducere hævelse, fremme heling og lindre ondt i halsen.

3. Hvidløg

Tilsyneladende kan hvidløg faktisk lindre tandpine du ved! Metoden er dog ikke fastgjort til håndleddet, vel! Hvidløg, der er blevet knust, skal blandes med lidt salt, som derefter gnides på området af den ømme tand. Hvidløg indeholder en forbindelse, der har antibakterielle egenskaber kaldet allicin, så det er ikke underligt, at hvidløg er effektivt til at reducere tandpinesymptomer.

Disse hjemmemedicin lindrer kun symptomerne. Hvis din tandpine ikke bliver bedre i mere end to dage, bør du straks søge behandling hos en tandlæge. Hvis en tandpine ikke behandles med det samme, kan det føre til mere alvorlige problemer, såsom tandkødssygdomme eller en tandbyld.

Læs også: Gør det smertefuldt, hvornår skal nye visdomstænder trækkes ud?

Tandpine kan også lindres ved at tage håndkøbs smertestillende medicin, såsom acetaminophen eller ibuprofen. Nå, hvis du har brug for det, så køb medicinen gennem appen lige. Klik på funktioner Køb medicin hvad der er i appen at købe den medicin, du har brug for. Derefter vil ordren blive leveret til destinationen. Meget nemt ikke? Så kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!