5 ting, mødre ikke bør gøre, når de er gravide

, Jakarta – Når graviditetsalderen er gået ind i tredje trimester, skal moderen være glad, for snart vil hendes elskede baby blive født til verden. Selvom fosterets tilstand i denne svangerskabsalder bliver stærkere i livmoderen, men det betyder ikke, at moderen kan være ligeglad og ikke forsigtig, når de udfører daglige aktiviteter. Mødre opfordres til at holde livmoderen så godt som muligt ved at undgå følgende 5 ting, når de er gravide 9 måneder.

1. Lave anstrengende aktiviteter

Selvom moderen stadig må udføre aktiviteter som normalt, når hun er gravid i 9. måned, bør hun ikke have for travlt. Undgå at lave trættende aktiviteter som at gøre rent i huset, løfte tunge vægte eller stå for længe på kontoret. Bed din mand om at hjælpe med husarbejde og bed kolleger om hjælp, mens han er på kontoret. Mødre, der er gravide, opfordres til at udfylde deres tid med lettere aktiviteter såsom at slappe af derhjemme, læse en bog eller lave let træning.

2. Spis vilkårligt

Siden starten af ​​graviditeten skal fødselslægen have fortalt moderen om, hvilke fødevarer man skal undgå under graviditeten. Nå, disse tabuer skal stadig overholdes i dette tredje trimester. Lad være med at svigte din vagt eller blive fristet til at spise mad, der kan skade fosteret som f.eks skaldyr rå fisk, kviksølvfisk, alkoholholdige drikkevarer eller dem, der indeholder koffein. Så vær meget opmærksom på det fødeindtag, som moderen indtager, og spis flere fødevarer, der kan gavne fosteret. ( Læs også: 5 fødevarer, gravide kvinder bør undgå)

3. Spis Durian

Denne duftende frugt og har en meget god smag er faktisk godt lide af mange mennesker, herunder gravide kvinder. Det kan være, at når du er gravid, har moderen lyst til at spise durian. Når det sker, bør du holde ud og bare glemme trangen. Durian er meget farlig for gravide kvinder, fordi den indeholder højt kolesteroltal, alkohol og arachidonsyre. Hvis moderen indtager denne frugt i tredje trimester, kan den udgøre en risiko for forstyrret fosterudvikling og endda forårsage abort.

4. Tag en lang tur

I betragtning af at tidspunktet for fødslen nærmer sig, og barnet kan blive født når som helst, bør mødre, der er sent i graviditeten, undgå at rejse lange afstande, selv med fly. Derudover kan lange ture også gøre moderen træt, så moderens og fosterets tilstand ikke er god.

5. Stress

Hen mod fødslen er det naturligt for mødre at have bekymringer om helbredstilstanden for det foster, der vil blive født snart, eller mentalt, som ikke er klar til at møde fødslen senere. Men lad ikke disse bekymringer stresse dig, okay? De følelser, som moderen mærker, vil også nå fosteret, så når moderen er stresset, kan det have betydning for fosterets sundhedstilstand. Så prøv at slippe af med byrden af ​​tanker, der generer dig, ved at lave sjove og beroligende aktiviteter. ( Læs også: 6 måder at overvinde stress under graviditet)

Så det er 5 ting, mødre bør undgå, når de er gravide i 9. måned. Mødre rådes til at tage sig af deres graviditet, så fødslen kan forløbe problemfrit. Mødre kan også diskutere graviditetstilstanden med lægen gennem ansøgningen . Kontakt lægen for helbredsrådgivning via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.