Denne øvelse kan gøre din krop mere fleksibel

, Jakarta – En fit krop kan ses ud fra den grad af fleksibilitet, den har. Hvis din krop er fleksibel og smidig nok, er det et tegn på, at din krop er i form. Men med alderen vil fleksibiliteten af ​​muskelfibre falde. Så hvis du ikke vil have din krop til at stivne, så lav følgende øvelser for at bevare fleksibiliteten.

En direktør for Sports Medicine ved Medical University of South Carolina, David Geier afslørede, at fleksibilitet er den tredje søjle i kropsfitness efter cardio- og muskelstyrketræning. Med en fleksibel krop kan du opnå det mest optimale niveau af fysisk kondition, have høje kropsreflekser, er mindre udsat for skader og forstuvninger og forebygge gigt og andre alvorlige sygdomme. udstrækning Det er kendt som en måde at bevare fleksibiliteten og udvide rækkevidden af ​​sener, som er muskelfibre, der fastgør muskler til knogler. Jo længere senen er, jo lettere vil det være at øge muskelstørrelsen, når du træner styrke. Så kroppens fleksibilitet også kan være nyttig til at styrke musklerne.

Udstrækning skal udføres på hele kroppen. Men at lave specielle stræk på visse kropsdele kan give optimale resultater. Her er øvelser, der kan holde din krop fleksibel:

  1. Foldestræk

Denne øvelse er nyttig til at strække nakke, ryg, balder, baglår og lægge.

Tricket er:

Stå med fødderne i hoftebreddes afstand, let bøjede knæ og hænderne ved siden af. Ånd ud, mens du bøjer dig frem fra hofterne, og fortsæt derefter med at sænke dit hoved mod gulvet, mens du holder hoved, nakke og skuldre afslappet. Kys dine knæ i stående stilling og kram bagsiden af ​​dine fødder, og hold derefter denne stilling i 45 sekunder til 2 minutter. Når du er færdig, bøj ​​dine knæ og vend gradvist tilbage til en oprejst stilling.

Tip: Hvis din krop ikke kan nå en position, hvor den kysser dine knæ, så prøv at bøje dine knæ lavere eller placere dine hænder på en højere overflade.

  1. Butterfly Stretch

Denne øvelse er nyttig til at strække nakke, ryg, balder, baglår og lår.

Tricket er:

Sid oprejst på gulvet som en siddestilling med krydsede ben, men med fødderne samlet i midten. Tag fat i fodsålerne med hænderne, lås maven, flyt derefter langsomt kroppen mod fodsålerne så lavt som muligt, og hold derefter i 45 sekunder til 2 minutter.

Tip: Hvis din krop har problemer med at sænke sig ned til dine fodsåler, så prøv at hæve dine fødder ved at støtte dem op med puder eller noget andet, og prøv igen. sommerfuglestræk.

  1. Siddende Trunk Twist

Denne øvelse er nyttig til at strække ryg, mave og talje.

Tricket er:

Sid oprejst på gulvet, maven låst og benene strakt fremad og sammen. Drej ribbenene til højre, hold næsen på linje med brystbenet og maven stadig låst. Løft derefter ribbenene endnu højere, så de kan rotere længere mod højre. Drej så langt som muligt. Når du er færdig, skal du vende kropspositionen tilbage til midten og derefter gentage den samme bevægelse til venstre. Gør dette i 10 sæt, og hold i 30 sekunder i den sidste løkke for hver side.

  1. Liggende due

Denne øvelse er nyttig til at strække lænden, hofterne, balderne og baglåret.

Tricket er:

Læg dig på ryggen med bøjede knæ og fødderne på gulvet. Placer derefter højre fod på låret af venstre ben, sæt begge hænder bag låret på venstre ben, og løft derefter venstre ben et par centimeter fra gulvet. Træk langsomt begge ben mod brystet, indtil du mærker musklerne trækkes, hold i 45 sekunder til 2 minutter. Sænk benet, og erstat det derefter ved at placere venstre fod på låret af højre ben og gentag bevægelsen.

Udfør disse stræk, når du træner regelmæssigt. Hvis du føler muskelsmerter i visse dele af din krop, og det ikke går væk, skal du straks tale med din læge. Du kan nu diskutere dine helbredsproblemer med din læge gennem ansøgningen. Kontakt lægen for helbredsrådgivning via Video/taleopkald og Snak. Hvis du ønsker at foretage et sundhedstjek, såsom kolesteroltal, blodsukker og andet, skal du ikke forlade huset. Du kan gøre det via appen . Metoden er meget praktisk, du skal blot vælge Home Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt. Du kan også købe vitaminer eller sundhedsprodukter, du har brug for, uden besværet med at forlade huset. Bliv bestille igennem og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.