Føler du dig usikker, her er 5 tips til at overvinde det

Jakarta - Har du nogensinde været ved med at føle dig usikker og fuld af tvivl om noget omkring dig? Man føler sig ofte utryg på mange måder. Føler sig utryg eller usikker Det er en naturlig ting, som mennesker kan føle. Dog når smagen usikker det virker overdrevet og efterlades ukontrolleret, det kan hæmme din egen udvikling.

Lancering fra Psyk Central , afslørede den tyske psykoanalytiker ved navn Erich Fromm, at mennesker skal være i stand til at tolerere denne usikkerhed. Nå, her er ting, du kan gøre for at redde selvtilliden og tolerere følelser usikker som er ejet.

Læs også: Usikkert gør dit forhold Runyam

Ingen grund til at øge tilliden med tom tale

" Jeg må være den bedste store! " " Jeg kan gøre det! " er en almindelig sætning at mumle for dig selv, kun for at gøre tingene værre. Hvorfor? Det er en løgn, du er tvunget til at tro på.

Det er bedst, hvis du ikke er sikker på noget, mindst 75 procent, så accepter, at det ikke kommer til at fungere. Faktisk kan man ikke få alt. Sammenlignet med at underholde dig selv med tomme ord, som i sidste ende fører til skuffelse og får dig til at miste motivationen og let give op.

Sammenlign ikke dig selv med andre

Har du nogensinde indset, at tilstedeværelsen af ​​sociale medier gør, at du ofte sammenligner dig med andre? Dette får dig til at føle dig nede. Du bliver let jaloux på, hvad andre mennesker har.

På sociale medier præsenterer folk kun den bedste version af sig selv. Du ved dog ikke, hvad der foregår bagved. Så lad være med at sammenligne dit liv med andre for at undgå at føle usikker .

Find dine styrker

Mind dig selv om, hvem du er, hvad der er vigtigt for dig, og dine styrker. Dette vil gøre dig mere taknemmelig. For eksempel, Min familie støtter mig meget. Det betyder meget "eller" Min tro er grundlaget for mit liv a." Ved at bekræfte de værdier, du tror på, får det dig til at føle usikker det du har forsvinder af sig selv. Fordi du ikke længere er fokuseret på at sammenligne dig selv med andre.

Fokuser på at være dig selv

Det kan virke kliché, men i de fleste tilfælde, når du føler dig usikker, forsøger du at efterligne andre mennesker. Så du er ikke dig selv. Du forsøger at leve op til andres standarder, ikke dit bedste.

For eksempel når du føler usikker Når du hænger ud med venner, kan du blive fristet til at efterligne deres selvsikre adfærd. Men i stedet for bare at prøve at følge i deres fodspor, så fokuser på din egen indsats. Du behøver ikke at være centrum for opmærksomheden, men tro på, at din personlighed er unik og ikke tilhører nogen anden.

Husk de gode ting, der er blevet gjort

En anden måde at håndtere smag på usikker ved at huske de bedste ting, du nogensinde har gjort. Tænk på en gang, hvor du stod ved siden af ​​en ven, hvor ingen andre gjorde det. Husk, hvornår du gjorde en god gerning uden at forvente noget til gengæld.

Når du føler usikker , har du en tendens til at se verden, som om den arbejdede imod dig. Mindre trusler og farer kan dukke op bag hvert hjørne. Men at huske dig selv så godt du kan, kan hjælpe dig til at se verden smukkere.

Læs også: 4 måder at være mentalt sund og leve længere på

Det er nogle ting, du kan gøre, når du føler usikker . Men hvis smagen usikker dette er for tungt og du har brug for et sted at snakke og få en løsning, du kan chatte med en psykolog på . Psykologer vil forsøge at give de bedste tips til at håndtere det.

Reference:
Travlhed. Tilgået 2020. Ting du skal fortælle dig selv, når du føler dig usikker.
Hurtige og beskidte tips. Tilgået 2020. Hvad skal du gøre (og ikke gøre), når du føler dig usikker.
Psyk Central. Tilgået 2020. Ting at gøre, når du føler dig usikker.