Dette er forskellen mellem fordelene ved rød ingefær og hvid ingefær

, Jakarta - Ingefær er en plante med bladrige stængler og gulgrønne blomster. Denne plante vokser i tropiske lande i Asien, såsom Kina, Japan og Indien. Men nu kan ingefær også dyrkes i dele af Sydamerika, Afrika og Mellemøsten og bruges som medicin og mad.

Ingefær bruges almindeligvis som et naturligt middel mod maveproblemer, herunder køresyge, morgenkvalme, kolik, mavebesvær, diarré, irritabel tyktarm og forskellige former for kvalme. Nogle mennesker bruger ingefærjuice som en forbrændingsbehandling. Olie lavet af ingefær kan påføres huden for at lindre smerter. Ingefærekstrakt er også i stand til at forhindre insektbid.

Læs også: 7 fordele ved ingefær for sundheden

Der er to typer ingefær, nemlig rød ingefær og hvid ingefær. Begge har forskellige fordele. Her er forskellene i effektiviteten af ​​de to:

Rød ingefær

  • Varm kroppen op. Den krydrede smag i ingefær er meget nyttig til at varme kroppen op, så den føles mere behagelig, især i regntiden.
  • Behandling af hovedpine. Ingefær indeholder kamfena, krydret smag og varm effekt. Rød ingefær kan bruges til at lindre hovedpine.
  • Forhindrer betændelse i tarmene. Den aktive komponent af zingeron i rød ingefær kan hæmme enzymer, der udløser fordøjelsesbetændelse.
  • Styrker kroppens immunitet. Rød ingefærekstrakt kan forebygge og dræbe skadelige bakterier i kroppen, så immunforsvaret bliver meget stærkere.
  • Behandling af hoste: Indholdet af æterisk olie i rød ingefær er nyttig til behandling af hoste, både for børn og voksne.
  • Overvind kvalme og øg appetitten. En af virkningerne af rød ingefær er at hjælpe med at fjerne ekstra gas i tarmkanalen, som hjælper med at lindre kvalme under graviditet eller kemoterapi. Ingefær kan også øge appetitten.
  • Tabe sig: Rød ingefær tages som en pille som et kosttilskud, der er nyttigt til at give en længere fuld effekt på maven og er også god til at forbrænde kalorier.
  • Oprethold hjertetilstanden. Ved regelmæssigt at indtage rød ingefær, er det bevist at reducere kolesterol- og triglyceridniveauer, som er hovedårsagerne til hjertesygdomme.

Hvid ingefær

Mens hvid ingefær er nyttig til:

  • De aktive ingredienser i ingefær kan hjælpe med at bekæmpe infektion. Gingerol, det bioaktive stof i frisk ingefær, kan være med til at mindske risikoen for infektion. Ingefærekstrakt kan også hæmme væksten af ​​forskellige typer bakterier. Det er især effektivt mod orale bakterier, der er blevet forbundet med inflammatoriske tandkødssygdomme, såsom tandkødsbetændelse og paradentose. Frisk ingefær er også effektiv mod RSV-virus, en almindelig årsag til luftvejsinfektioner.
  • Forbedrer hjernens funktion og beskytter mod Alzheimers sygdom. Oxidativt stress og kronisk inflammation kan fremskynde aldringsprocessen. De menes at være en væsentlig årsag til Alzheimers sygdom og aldersrelateret kognitiv tilbagegang. Ingefær kan forbedre hjernens funktion direkte.
  • Ingefær indeholder stoffer, der kan være med til at forebygge kræft. Denne sygdom er en meget alvorlig sygdom og er karakteriseret ved vækst af unormale celler, der ikke er kontrolleret. Ingefærekstrakt anses for at være en alternativ behandling for flere typer kræft. De anti-kræft egenskaber tilskrives et stof, der findes i store mængder i rå ingefær.
  • Lindrer ømme muskler. Ingefær vil faktisk ikke lindre muskelømhed, men det vil sandsynligvis lindre smerten i nogen tid. Normalt vil folk, der har muskelsmerter på grund af træning ved at indtage ingefær, have færre smerter næste dag.

Læs også: Her er 7 almindelige symptomer på Alzheimers demens

Hvis behandling eller behandling med ingefær ikke virker, bør du kommunikere de helbredsproblemer, du oplever, til lægen gennem ansøgningen .

Reference:

WebMD. Tilgået i 2019. Sundhedsmæssige fordele ved ingefær.