Naturlige midler til at lindre Herpes Simplex Type-2

Jakarta - Herpesinfektion opstår normalt i en del af kroppen, nemlig kønsområdet eller mundområdet. Når det opstår i munden, er herpes forårsaget af herpes simplex virus type-1, mens herpes, der opstår i kønsområdet, er forårsaget af herpes simplex virus type-2, som så ofte er kendt som genital herpes.

De to typer vira, der forårsager herpes, kan dog begge forårsage infektioner i mund- og kønsområdet. Så håndteringen tilpasser sig også, hvor infektionen opstår. Du skal dog vide, at herpesvirus, inklusive herpes simplex type-2, ikke helt kan forsvinde fra kroppen.

Det betyder, at behandlingen kun har til formål at lindre symptomerne. Ud over kløe og brændende hud omfatter symptomerne på herpes forekomsten af ​​klumper fyldt med væske, såsom blærer, hævede lymfeknuder i lårområdet, smerter ved vandladning, hvis herpes angriber kønsorganerne, feber og muskelsmerter.

Læs også: 5 fakta om herpes hos nyfødte

Her er nogle naturlige midler, der kan hjælpe med at lindre irritation, betændelse eller andre symptomer:

  • Hvidløg

Hvidløg menes at have en antiviral effekt, der kan svække herpesvirussen. Det er heller ikke svært at bruge det, bare skær hvidløget i tynde skiver og hak det og bland det med olivenolie. Påfør på det inficerede område cirka tre gange om dagen.

  • Varm komprimering

Hvis du har herpes zoster, vil der normalt komme en klump på overfladen af ​​huden ledsaget af smerte. For at hjælpe med at lindre det, kan du komprimere det med varmt vand. Varme kompresser kan også hjælpe med at reducere hævelse, der normalt opstår omkring det inficerede område af kroppen.

Læs også: Tidlige symptomer på herpes zoster at forstå

  • Majsstivelse

Majsmel siges også at være et naturligt herpesmiddel, som hjælper med at udtørre sår forårsaget af denne sygdom. Du skal bare blande majsstivelse med nok vand og påføre blandingen på det inficerede område ved hjælp af en vatpind.

  • Bagepulver

Påføring af en opløsning af bagepulver på herpessår menes at kunne hjælpe med at få herpessår til at tørre hurtigere og reducere kløe. For at gøre det lettere at bruge, brug en vatrondel til at påføre bagepulveropløsningen på det inficerede område.

  • Æble cider eddike

De antivirale og antiinflammatoriske egenskaber i æblecidereddike kan også være et naturligt middel til at lindre herpesinfektioner. Sådan bruger du det, bland en teskefuld æblecidereddike med tre spiseskefulde vand. Påfør forsigtigt denne opløsning ved hjælp af en vatpind på det inficerede område af kroppen.

Læs også: Mor, genkend Herpes-symptomer hos nyfødte

Glem ikke at kontrollere stress, fordi denne tilstand kan føre til et fald i kroppens immunitet, så du vil være mere modtagelig for sygdom. Også, hvis forskellige naturlige midler ikke virker for at lindre dine herpes-symptomer, er det på tide, at du beder en hudlæge om medicinsk behandling, der kan gøres for at håndtere det.

Brug altid appen hver gang du vil spørge og svare med en læge om helbredsproblemer. Eller hvis du vil til det nærmeste sygehus uden at skulle stå i kø. Vær altid opmærksom, når du bruger disse naturlige ingredienser, fordi nogle kan udløse allergi hos nogle mennesker. Stop, når der er en allergisk reaktion i kroppen, når du bruger det.

Reference:
Healthline. Hentet 2020. Prøv dette: 37 hjemmemedicin mod Herpes Simplex Virus-1 og -2.