Stærkere end vitamin C og E, dette er den foretrukne antioxidant

Jakarta - Vidste du, at der er frie radikaler omkring dig, som kan angribe når som helst? Frie radikaler kan forårsage forskellige sygdomme. Frie radikaler er resultatet af kroppens stofskifte og kommer også fra andre eksterne faktorer, såsom cigaretrøg, ultraviolet lys og luftforurening.

Sygdomme forårsaget af frie radikaler kan være kroniske, så det kan tage år at virkelig angribe. Sygdomme, der kan opstå på grund af eksponering for frie radikaler, omfatter hjerteanfald, kræft, grå stær og nedsat nyrefunktion. Derfor er en af ​​de ting, der kan gøres for at forhindre frie radikaler i at angribe kroppen, at indtage antioxidanter.

Forebyg frie radikaler med Astria

Et af de antioxidanttilskud, der kan være nyttige til at holde kroppen sund og undgå antioxidanter er Astrien. Dette tilskud har en naturlig antioxidantkraft, der er 550 gange større end E-vitamin og 6.000 gange større end C-vitamin. Astrien afledt af naturlige ingredienser, der ikke forårsager nogen bivirkninger.

Astrien består af astaxanthin, som er en type carotenoid, der kan findes i det naturlige miljø. Carotenoider er naturlige røde pigmenter, der almindeligvis findes i grøntsager, laks og rødalger. Astaxanthin er den mest kraftfulde antioxidant fundet i naturen hidtil. Astaxanthin er nyttigt til at opretholde hjertesundhed og reducere inflammation i kroppen forårsaget af frie radikaler.

Derudover indeholder astaxanthin antioxidanter 10 gange stærkere end beta-caroten i gulerødder. Astaxanthin siges også at være i stand til at forynge hudceller, ved at undertrykke aktiv ilt udsat for ultraviolet lys på huden. Denne eksponering kan forårsage rynker og fremskynde hudens aldring, især ansigtet. Udover at forynge huden, er astaxanthin også nyttig til at bevare hudens fugtighed.

Astaxanthin indhold i Astrien kan også findes i laks. Denne ene fisk er kendt for at have evnen til at svømme mod strømmen opstrøms for at gyde. I starten er laks hvid, men ændrer sig, fordi den optager astaxanthinindholdet i visse alger i havet. Så lagres astaxanthinen i musklerne, og laksen bliver rød.

Laks har brug for meget ilt for at svømme, så der skal aktivt produceres ilt. Alligevel kan processen også gøre ham træt, så det er meget vigtigt at indtage antioxidanter for at minimere træthed. På den måde kan laksen svømme opstrøms for at lægge æg uden problemer.

Andre fordele ved kosttilskud Astrien er, at antioxidanten ikke producerer nye pro-oxidanter eller frie radikaler. Derudover er Astria kosttilskud de eneste antioxidant kosttilskud, der er 10 procent rødere i renheden i form af olie . Jo rødere et antioxidanttilskud er, jo renere er det. Også kosttilskud Astrien har fordelen af ​​at kunne bekæmpe forskellige typer frie radikaler, der kan angribe kroppen.

Derfor, for at opretholde en sund krop, udover at træne regelmæssigt, spise sund og ren mad og ikke ryge, er en anden ting at gøre at indtage antioxidanter. Denne handling er et skridt for at holde kroppen, så den altid er sund. Alligevel skal du altid sørge for at læse informationen og brugsanvisningen på emballagen for at tage antioxidanttilskud. Spar kosttilskud Astrien i en lukket beholder ved stuetemperatur, så den ikke udsættes for direkte sollys.

Du kan også sagtens købe kosttilskud Astrien i app . Du kan købe kosttilskud Astaxanthin og andre sundhedsprodukter nemt i kun én applikation. Vælg funktioner Apotek levering , vil din ordre blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!