Mor, her er genopretningen af ​​tyfussmerter hos børn

, Jakarta - Mors børn snacker ofte tilfældigt? Vær forsigtig med tyfus. Denne lidelse, kaldet tyfusfeber, opstår, fordi der er bakterier i mad eller drikkevarer, som børn indtager. Disse bakterier spreder infektionen, så barnet har feber og skal behandles med det samme. Derudover er den tid, der kræves til restitution heller ikke kort. Det følgende er en diskussion om genopretning af tyfus hos børn!

Tyfus Recovery hos børn

Tyfus, eller tyfus, er en akut sygdom, der giver symptomer i form af feber. Denne lidelse er forårsaget af bakterier Salmonella Typhi i vand eller fødevarer, der er blevet forurenet eller i kontakt med nogen, der er blevet smittet. Ud over feber er nogle problemer, der kan opstå, høj feber, hovedpine, mavesmerter og diarré.

Læs også: Skal være opmærksom på symptomerne på tyfus hos børn

Lidelser forårsaget af disse bakterier kan være en alvorlig sundhedstrussel, når man angriber børn. Forældrenes rolle er meget vigtig for at lære børn at undgå ting, der kan øge risikoen, såsom at snacke uforsigtigt, drikke urent vand og ikke vaske hænder efter at have forladt toilettet. Det er muligt, at når tyfus opstår hos børn, er hospitalsindlæggelse nødvendig.

Alligevel kan tyfus normalt behandles effektivt ved at tage antibiotika. De fleste tilfælde af denne sygdom kan behandles hjemme, men hvis det er alvorligt, er hospitalsindlæggelse påkrævet. Hvordan kan behandlingen så udføres, og hvilke genopretningstrin skal udføres? Her er forklaringen!

Hvis tyfus får en tidlig diagnose, ordinerer læger generelt antibiotikatabletter. Generelt skal patienter tage dette lægemiddel i 7 til 14 dage. Men nogle stammer af de bakterier, der forårsager tyfus, har udviklet resistens over for en eller flere typer antibiotika. Der skal stilles en korrekt diagnose, så der kan gives passende antibiotika.

Symptomer, der opstår, vil forbedres efter 2 til 3 dage efter at have taget antibiotika. Alligevel er det meget vigtigt at afslutte alle de lægemidler, der gives for at sikre, at bakterierne fjernes fuldstændigt fra kroppen. Hvis symptomerne bliver værre, eller der opstår andre problemer relateret til tyfus, der opstår hos børn, skal du straks prøve at søge læge for medicinsk behandling.

Læs også: Hvad er symptomerne på tyfus, der angriber børn?

Nå, nogle genopretningsmetoder, der skal udføres fra tyfus hos børn, herunder:

  • mere hvile ( sengeleje ) i alt, så kroppen kan komme tilbage i form.
  • Sørg for, at dit barn drikker rigeligt med væske og spiser regelmæssigt for at bevare sin ernæring. Ja, appetitten falder som regel, moderen kan overliste den ved at give mad i små portioner, men oftere, så hendes krop restituerer sig hurtigt.
  • Vigtigheden af ​​at opretholde renlighed ved regelmæssigt at vaske hænder med sæbe eller varmt vand, for at mindske risikoen for at sprede smitte til andre.

Hos børn under 5 år bør man ikke straks lægge den i daginstitution, selvom den ser sund ud. Dette kan gøres efter en test på 3 afføringsprøver taget med 48 timers intervaller for at bekræfte, om bakterierne virkelig er væk. Dette er for at forhindre spredning til andre børn.

Det er diskussionen om behandlingsmetoderne for tyfus hos børn og hvordan man kommer sig. Lad ikke lidelsen forårsaget af denne bakterie opstå i lang tid, fordi nogle farlige komplikationer kan opstå. Sørg for at lære børn om hygiejnepraksis fra en tidlig alder for at undgå denne sygdom.

Læs også: Pas på, disse er 10 symptomer på tyfus hos børn og hvordan man overvinder dem

Hvis moderen stadig har andre spørgsmål vedrørende tyfus hos børn, lægen fra klar til at give en fuldstændig forklaring. Det er nemt, lige ved Hent Ansøgning , kan mødre interagere med erfarne medicinske eksperter uden behov for at mødes ansigt til ansigt. Download derfor applikationen lige nu!

Reference:
NHS. Hentet 2020. Tyfusfeber.
WebMD. Hentet 2020. Tyfusfeber.