Dette er, hvad der sker med kroppen efter en kønsskifteoperation

Jakarta – Begrebet transkønnet er måske kendt og bliver hørt oftere og oftere. For dem, der ikke ved det, refererer transkønnet til tilstanden hos en person, der "tilstår" og bruger en identitet, der er forskellig fra hans eget køn.

For eksempel når en kvinde føler sig fanget i en mands krop og omvendt. Ikke sjældent vil dette opmuntre personen til at blive transseksuel, nemlig en transkønnet person, der vælger at ændre sine kønsorganer gennem en kirurgisk procedure kaldet kønsskifteoperation, også kendt som genital rekonstruktion. Hvad er det?

Denne operation udføres med det formål at ændre en persons køn til det modsatte, eller til at være, hvad han forventer. Grundlæggende anbefales denne handling til personer, der har problemer, såsom flere køn og visse handicap.

Indtil nu er der stadig en debat om kønsskifteoperationer, der udføres uden visse medicinske årsager. Men normalt skal nogen have gennemgået en masse ting, før de endelig beslutter sig for at "ændre". Når nogen beslutter sig for at gennemgå en kønsskifteoperation, er det som regel det første skridt, der skal gøres, at foretage en konsultation.

Det er meget vigtigt at tale med en ekspert, før der træffes en medicinsk beslutning. Hvis du har været igennem alt, vil en transkønnet begynde at få hormonbehandling. Årsagen er, at en del af kroppen, der spiller en rolle i at ændre en person, er et bestemt hormon.

Hos en transkønnet mand alias en kvinde, der beslutter sig for at blive en mand, er den hormonbehandling, der gives, androgenhormoner. Det gives med det formål at stimulere de mandlige sekundære kønskarakteristika. Så dette hormon vil spille en rolle i at hjælpe væksten af ​​skæg og andre typiske mandlige hår.

I mellemtiden vil transkønnede kvinder opleve østrogen- og anti-androgen hormonbehandling. At give dette hormon vil hjælpe med at ændre stemmen, huden, udvide hofterne til muskelmasse. Når alt dette er gået, kan lægen fortsætte med at begynde at ændre kønsorganerne. Glem ikke, at ændringer i flere andre kropsdele også vil blive udført som støtte.

Hvad sker der med en transseksuel?

Efter kønsskifte vil en transkønnet person officielt blive omtalt som en transseksuel. Den kønsskifteprocedure, der er bestået, er fundamentalt forskellig for kvinder og mænd.

Kønsændringsoperation fra mand til kvinde begynder med proceduren for at fjerne penis og skære urinrøret til en kortere længde. Dernæst begynder ingeniørprocessen og dannelsen af ​​et nyt kønsorgan, i dette tilfælde Miss V. Operationen vil blive udført på en sådan måde, at de nye kønsorganer fungerer optimalt.

I mellemtiden vil kønsskifteoperationer fra kvinde til mand normalt være længere, fordi der er mange nye ting, der skal laves. Startende fra fjernelse af livmoderen, æggestokkene og andre tilstande, der er typiske for kvinder. Der er også en procedure, der skal vedtages for at skabe et nyt køn, nemlig hr. P.

Hvis transkønnede mænd forkorter urinrøret, sker det modsatte for transkønnede kvinder. Af alle processer er urinrørsforlængelse den sværeste og mest risikable. Denne proces er nyttig til at gøre en transkønnet kvinde i stand til at bruge sine kønsorganer fuldt ud, hvoraf den ene er at tisse i stående stilling. Desværre er succesraten for kvinde-til-mand operation lav. For der er mange nye ting, der skal laves med et begrænset netværk.

Har du et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning? Brug appen lige! Ring til lægen via Video/taleopkald og Snak for at få anbefalinger til at bevare sundheden. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.