Dette er den psykologiske grund til, at folk er tilbageholdende med at bære ansigtsmasker

, Jakarta - Indtil vacciner og lægemidler, der er effektive til behandling af COVID-19, er fundet, er ansigtsmasker en af ​​beskyttelserne under corona-viruspandemien. Desværre er det ikke alle, der er helt klar over vigtigheden af ​​at bære masker. Kontroversen om brugen af ​​masker blev intensiveret, da flere lande begyndte at løsne reglerne nedlukning og fysisk distancering . Selvom restriktionerne i sidste ende blev strammet igen på grund af en stigning i nye tilfælde.

For dem, der støtter brugen af ​​masker, er dette blot en nem beslutning. Masken er bare et stykke stof, det er ikke svært at bruge det. Ved at bære masker hjælper vi med at stoppe spredningen af ​​virussen til andre.

Desuden har et stort antal COVID-19-patienter slet ikke vist nogen symptomer. I mellemtiden hævder de, der er tilbageholdende med at bruge masker, at det at bære masker krænker deres personlige frihed, og at beslutte sig for ikke at bruge masker er deres personlige ret, der ikke kan bestrides af nogen.

Læs også: Dette er den rigtige maske til at forhindre Corona-virus

Hvis det undersøges ud fra et psykologisk perspektiv, er der grunde til, at folk er tilbageholdende med at bære masker eller undervurderer COVID-19. Faktisk er der allerede mange eksempler på mennesker, der undervurderer det og derefter bliver smittet med COVID-19.

For eksempel Brasiliens præsident, Borsonalo, som fra starten var meget imod politikken nedlukning og karantæne i deres land. Som et resultat af hans handlinger er Brasilien nu nummer to som det land med flest COVID-19-tilfælde i verden. Så hvad er de psykologiske grunde til, at folk er tilbageholdende med at bære masker? Her er anmeldelsen!

Inkonsistente maskebrugsregler

Siden SARS-CoV2-virusset første gang blev introduceret i begyndelsen af ​​året, har reglerne for brug af masker været inkonsekvente. Oprindeligt blev maskerne prioriteret at blive båret af de syge og sundhedspersonale, der kæmper i frontlinjen. I denne tid er mange mennesker på vagt og fortsætter med at bære masker, så på det tidspunkt er behovet for masker meget stort.

Nogen tid senere tilføjede Verdenssundhedsorganisationen (WHO) en ny regel, som siger, at alle, der befinder sig på et overfyldt sted, skal bære en maske, ikke en medicinsk maske, men en stofmaske.

Shane G. Owens, psykolog og assisterende direktør for campus mental sundhed ved Farmingdale State College (SUNY), siger, at videnskabsmænd og læger tager en stor del af skylden for mange menneskers modvilje mod at bære masker, fordi oplysningerne var så forvirrende fra starten.

Shane sagde, at eksperter ikke siger, at de ikke kender til virussen og effektiviteten af ​​at bære masker. Forvirrede budskaber, inkonsekvente anbefalinger og statsembedsmænds politiske interesser har forværret offentlig mistillid til regeringens mandat.

Ingen omkring er blevet smittet med COVID-19

De, der beslutter sig for ikke at bære masker, har lavet den samme cost-benefit-analyse. Gavan J. Fitzsimons, professor i marketing og psykologi ved Duke University sagde, at de i de fleste tilfælde konkluderede, at baseret på deres vurdering af situationen, var fordelene ved at bære masker ikke omkostningerne værd.

Selvom antallet af coronavirusinfektioner fortsat er højt, har nogle maskeafvisende midler ikke set deres venner eller familiemedlemmer blive smittet med COVID-19. De er også kyniske med hensyn til at bære masker. Debatten om masker er blevet som en øvelse i at tænke, fordi corona-virussen ikke har rørt dem på en konkret måde.

Læs også: 5 almindelige fejl ved brug af ansigtsmasker til at forhindre corona

Forudsat at COVID-19 er uskadelig for unge mennesker

Faktisk dør flere ældre mennesker af COVID-19. Som følge heraf finder nogle yngre mennesker, at det er mere modigt at gå ud offentligt uden maske.

Alligevel kan unge blive lydløs bærer hvilket kunne skade de ældre, der boede sammen med ham i samme hus. Det skal også huskes, at der stadig er unge mennesker, der dør af denne virus.

Masker får nogen til at se svag eller ikke maskulin ud

Udseende og image, når man bærer en maske, kan være et problem for nogle mennesker, herunder den amerikanske præsident Donald Trump. ifølge Associated Press Trump har fortalt hjælpere, at han ikke bærer en maske offentligt af frygt for at projicere svaghed og nederlag.

Tilsyneladende er Trump ikke alene. Forskere har fundet ud af, at mænd foretrækker ikke at bære masker og synes, at det er pinligt, et tegn på svaghed og uafkølet.

Offentlige embedsmænd sætter ikke et eksempel

David B. Abrams, professor i samfunds- og adfærdsvidenskab ved School of Global Public Health ved New York University siger, at det at se, hvad andre mennesker gør, er en af ​​de hurtigste former for at lære ny adfærd.

Selv når offentlige embedsmænd forsøger at bære masker, vil dette tilskynde folk til at bære masker. Derfor er det vigtigt at have ledere, der kan være gode rollemodeller, som ikke undervurderer denne pandemi og tager konkrete tiltag for at stoppe spredningen, og ikke kun fokuserer på den økonomiske side.

Læs også: Sådan forebygger du akne, når du bærer en maske

Hvis du finder nogen, der stadig er tilbageholdende med at bære en ansigtsmaske, så tal pænt med dem om, at det er vigtigt. Giv ham eventuelt en maske, så han kan have den på med det samme. Mangler du en ny maske, kan du få den på gennem køb medicin-funktionen.

Ud over masker kan du også købe vitaminer og alle medicinske behov for at beskytte dit helbred under pandemien. Kom nu, Hent Ansøgning og udnyt dens funktioner lige nu!

Reference:
Forbes. Tilgået 2020. En læge forklarer, hvorfor 45 % af alle amerikanere nægter at bære ansigtsmaske.
Sundhed. Tilgået 2020. Hvorfor nægter nogle mennesker at bære en ansigtsmaske offentligt
Huff Post. Tilgået 2020. Psykologien bag hvorfor nogle mennesker nægter at bære ansigtsmasker.