Det får dig lige til at glemme, at dette er forskellen mellem hukommelsestab, demens og Alzheimers

, Jakarta - Der er flere glemsomhedssygdomme, der kan angribe en person. Dette kan opstå på grund af ulykker eller stigende alder. Glemte sygdomme, der kan forekomme hos en person, er demens, Alzheimers og hukommelsestab. Dette er relateret til en hjernesygdom, der gør det svært for de syge at huske nogle ting, til alle deres minder.

Hos mennesker med glemsomhed har hjernen alvorlige problemer, der kan påvirke den kognitive funktion. Dette sker med alderen. Det er muligt, at tilstanden er forårsaget af et større problem med hjernen, såsom hukommelsestab eller hukommelsestab, demens og Alzheimers. Selvom de begge forårsager glemsomhed, har de tre glemsomhedssygdomme faktisk fundamentale forskelle.

Læs også: Hovedskade, der kan forårsage amnesi

Hukommelsestab eller hukommelsestab

Amnesi refererer til et unormalt antal glemte øjeblikke, hvilket resulterer i hukommelsestab. Hukommelsestab kan forekomme på kort sigt, lang sigt, til hukommelsestab. Der er flere ting, der kan forårsage, at en person lider af hukommelsestab, såsom slagtilfælde, demens, til hovedskader.

Amnesi kan også forstyrre evnen til at generere nye minder, så kun bestemte øjeblikke huskes. Amnesi, der opstår, kan være midlertidig til permanent.

Demens

Nogle sygdomme er forbundet med demens, men selve demens er ikke en sygdom, men et symptom. Demens er et udtryk, der bruges til at beskrive symptomer, der forårsager et fald i hukommelsen og andre kognitive funktioner. Som et resultat vil en person opleve et fald i evnen til at udføre daglige aktiviteter. Symptomer på demens, der kan opstå, er hallucinationer, pludselige ændringer i humør og så videre.

De specifikke symptomer forbundet med demens afhænger af, hvilken del af hjernen der er påvirket. Derudover er hukommelsestab et almindeligt symptom hos en person med demens, såsom Alzheimers. Derudover kan en person opleve mere end én type demens, som generelt omtales som blandet demens.

Læs også: 5 faktorer, der forårsager Alzheimers hos en person

Alzheimer

Alzheimers sygdom er en sygdom i hjernen, der langsomt kan føre til et fald i en persons hukommelse og andre kognitive funktioner. De fleste mennesker med demensrelateret glemsomhed begynder at vise symptomer, når de er i 60'erne.

Så er det, der får en person til at lide af Alzheimers sygdom, ophobningen af ​​proteiner i hjernen, der danner plak. Som følge heraf vil forbindelsen mellem hjernen og nervecellerne blive blokeret. Dette kan resultere i tab af hjernevæv. Der er endnu ingen kur mod denne sygdom, men nogle aktiviteter kan hjælpe med at forhindre udviklingen af ​​sygdommen.

Nogle ting du kan gøre for at håndtere symptomerne på Alzheimers sygdom er:

  • Tager medicin for adfærdsændring, såsom antipsykotika.

  • Tager medicin mod hukommelsestab, såsom Aricept, Exelon og Namenda.

  • At tage alternative lægemidler for at forbedre hjernens funktion, såsom kokosolie eller fiskeolie.

  • Tager medicin mod depression.

Læs også: Her er 7 almindelige symptomer på Alzheimers demens

Alzheimers forebyggelse

Der er flere ting, du kan gøre for at forebygge Alzheimers sygdom. Ting, der kan gøres, er at sænke risikoen for at udvikle hjertesygdomme, spise sund mad, motionere regelmæssigt, holde op med at ryge, holde en sund vægt og altid forsøge at holde hjernen aktiv, så den ikke bliver stille.

Det er forskellen mellem amnesi, demens og Alzheimers. Har du spørgsmål om glemsel, kan lægen fra klar til at hjælpe. Kommunikation med læger kan ske nemt igennem Snak eller Stemme / Videoopkald . Derudover kan du også købe medicin hos . Praktisk talt uden behov for at forlade huset, vil din ordre blive leveret til din destination inden for en time. Kom nu, Hent appen er nu på App Store og Google Play!