Fakta om ansigtsfyldstoffer at vide

Jakarta - Ansigtsfyldstoffer er en af ​​de mest populære skønhedsplejeprocedurer. Denne behandlingsprocedure udføres ved at indsprøjte syntetiske eller naturlige stoffer i ansigtets linjer, folder og væv. Disse injektioner omtales ofte også som dermale fyldstoffer, implantatinjektioner, rynkefyldere og bløddelsfyldere.

I de senere år er flere og flere interesserede i at sprøjte fillers i ansigtet. Fordi denne behandling siges at kunne gøre ansigtet smukkere, ungdommeligere og glattere uden at bruge kirurgiske metoder. Hvis du er en af ​​dem, der er interesseret i at prøve ansigtsfyldstoffer, skal du først kende fakta om denne behandling, kom så!

Læs også: Lær Beauty Trends Facial Filler Injections at kende

Fordele og hvordan ansigtsfyldstoffer virker

Generelt er ansigtsfyldstoffer nyttige til at korrigere forskellige problemer relateret til aldring. Mere specifikt, her er nogle af fordelene ved at lave ansigtsfillers:

  • Giver volumen og udglatter dybe rynker fra næse til mund.
  • Tykker tynde læber og udglatter lodrette linjer rundt om hjørnerne af læberne.
  • Giver volumen til kinderne for at fremhæve deres form, hvilket også får dem til at se yngre ud.
  • Udfylder hulerne i området under øjnene.
  • Forklæd akne ar eller skoldkopper.

Ansigtsfyldstoffer udføres ved at injicere visse væsker, såsom hyaluronsyre, kollagen eller syntetiske stoffer såsom silikone, i flere dele af ansigtet, såsom kinder, næse, læber, hage, kæber og andre for at gøre dem mere volumen. Efter indsprøjtning af væsken vil den del af ansigtet, der blev injiceret, være fyldigere, så rynker og folder vil blive skjult.

Hvis du er interesseret i at prøve ansigtsfyldstoffer, anbefales det stærkt at opsøge en hudspecialist (hudlæge) først. For at gøre det nemmere kan du Hent Ansøgning at bestille tid hos en hudlæge på dit flagskibshospital. Læger vil normalt give de bedste råd og anbefale en erfaren klinik eller terapeut.

Læs også: Fyldigere læber med Filler, vær opmærksom på dette

Tips til Safe Face Filler

Ligesom andre skønhedsbehandlinger kan ansigtsfillers også udgøre en risiko for bivirkninger. For at minimere risikoen for bivirkninger skal du derfor være opmærksom på følgende sikre tips til ansigtsfyldstoffer:

  • Tag ikke risikoen ved at vælge en ansigtsfillerbehandling, der koster meget lavere end standardprisen generelt. Fordi den type fyldstof, der er mere holdbar, vil koste mere. Derudover påvirker praktiserende læges ekspertise og stedet, hvor proceduren udføres, også prisen.

  • Find ud af baggrunden for den terapeut, der vil behandle dig. Har han et juridisk certifikat og har erfaring med at lave ansigtsfillers eller? Du kan også se anmeldelser af patienter, han har behandlet før.

  • Spørg din læge eller terapeut om klar information om den type stof, der skal injiceres, dets bivirkninger og sikkerheden af ​​det anvendte udstyr. Sørg for, at stedet, hvor du laver ansigtsfillers, har fået tilladelse til at åbne en praksis fra det relevante bureau.

  • Vær opmærksom på valget af sted. Undgå behandlinger i hjemmet, hoteller, saloner eller kurbade, men lav ansigtsfillers på en ordentlig, ren og sikker klinik eller hospital.

  • Undgå at købe fillers selv eller bruge fillers, der er hentet uden for lægens kontor, fordi de kan have permanente og farlige virkninger, hvis de ikke passer på din ansigtshud eller ikke gives af de rigtige hænder.

  • Brug altid solcreme før udendørs aktiviteter kan også hjælpe med at beskytte huden mod ændringer i pigment efter betændelse forårsaget af injektioner.

Læs også: Vil du prøve Fillers? Kend først bivirkningerne

Ud over at overveje nogle af disse vigtige ting, så sørg for at konsultere en hudlæge først, ja. Fordi denne skønhedsbehandling ikke bør udføres skødesløst.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Hvad du bør vide om rynkefyldstoffer.
NCBI. Tilgået 2020. Fyldstoffer: Kontraindikationer, bivirkninger og forholdsregler.
Healthline. Tilgået 2020. Bivirkninger af ansigtsfyldstoffer.