Undgå 5 årsager til ildelugtende armhuler

, Jakarta – Efter puberteten virker hormoner normalt og optimalt, så sved, der kommer ud, er en af ​​årsagerne til ildelugtende armhuler. Faktisk er det ikke kun armhulerne, andre kropsdele, der er foldet, er som regel også mere ildelugtende end andre udsatte dele, såsom lår og lyske.

Det er bare, at armhulerne kan siges at være én kilde til lugt, der får kroppen til at stinke som helhed. Ifølge forskning fra University of York, bakterier Staphylococcus hominis der bor i folderne i armhulen er årsagen til armhule lugt. Dette skyldes, at disse bakterier nedbryder svedmolekyler i armhulerne og derefter udskiller dem, hvilket gør lugten mere skarp end normalt.

Normalt til at håndtere ildelugtende armhuler, bruger folk deodorant regelmæssigt, selvom ifølge forskellige undersøgelser, brugen af ​​deodoranter faktisk øger mangfoldigheden af ​​bakterier i armhulerne. Derfor lugter armhulen nogle gange værre efter brug af visse deodorantprodukter. For en mere detaljeret diskussion, her er årsagerne til ildelugtende armhuler, som du skal vide, så du ved, hvordan du skal håndtere det.

  1. Urent brusebad

En af årsagerne til ildelugtende armhuler er, når du tager et brusebad, der ikke er rent. Ideelt set indsæber et rent bad kroppen, især sidelinjen eller folderne, hvor bakterier og bakterier samles. Normalt i disse folder lugter sveden mere skarpt, så det kræver en stor indsats at slippe af med lugten i disse dele. (Læs også: Ikke på grund af faste, dette er årsagen til, at dårlig ånde bliver værre)

  1. At spise stærkt duftende mad

En af årsagerne til ildelugtende armhuler er at spise stærkt duftende fødevarer som løg, jengkol, petai, karry og rødt kød. Hvis du spiser for meget stærkt lugtende mad, vil dine armhuler lugte mere end normalt og vil ikke forsvinde, selvom du drikker nok vand. Årsagen er, at de ovennævnte fødevarer indeholder kemiske forbindelser, der ikke går tabt gennem fordøjelsesprocessen, men i stedet udløser den lugt, der normalt efterlades på huden og ved vandladning.

  1. Udfører overdrevne aktiviteter

Ildelugtende armhuler kan også være forårsaget af svedkirtler, der kommer for meget ud på grund af aktivitet og normalt er det træning. Faktisk er den sved, der kommer ud forårsaget af træning, faktisk sund og behøver ikke at tænkes for meget på. Det er bare, at du skal bevare renligheden og skifte tøj efter sveden, så kropslugten ikke sætter sig.

  1. Præmenstruelt syndrom (PMS)

Denne gang opleves årsagen til ildelugtende armhuler af kvinder før menstruation og under menstruation. Ifølge forskning ved Charles University har kvinder en stærkere kropslugt før og under menstruation. Og når menstruationen er overstået, lugter en kvindes krop mere "duftende" end normalt, fordi hun er i sin fertile periode. Denne tilstand er naturlig og kan stadig løses ved at tage et rent brusebad, bruge deodorant eller parfume og skifte tøj, når kroppen føles varm.

  1. Nervøs og stress

Det viser sig, at psykiske situationer kan være årsagen til ildelugtende armhuler som at være nervøs og stresset. Forklaringen er, at når kroppen er i en ubehagelig situation, aktiverer den indirekte kroppens sympatiske nervesystem, så kroppen reagerer med en hurtigere puls end normalt, svedige håndflader inklusive svedproduktion i armhulerne, som er mere og som regel lugter dårligt.

Dybest set er underarmslugt en almindelig tilstand som reaktion på kropstemperatur, aktivitet og miljø. Så længe du bevarer renligheden, bruger den rigtige deodorant eller parfume og opretholder en sund kost, så kan du kontrollere den overskydende kropslugt.

Hvis du føler, at din krop lugter for meget og forstyrrer dine aktiviteter, kan det være, at du har en bestemt sygdom. Bare rolig, spørg hellere direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .