Leukæmianfald siden barndommen, kan det helbredes?

Jakarta - Blodkræft, også kendt som leukæmi, er en type kræft, der angriber hvide blodlegemer i kroppen. Faktisk har hvide blodlegemer en vital funktion i kroppen. Hvide blodlegemer er i stand til at beskytte kroppen mod fremmedlegemer eller vira, der vil angribe kroppens helbred.

Læs også: Vigtigt, her er, hvordan man opdager kræft hos børn fra en tidlig alder

Hvide blodlegemer i kroppen produceres i rygmarven. Under normale forhold angriber hvide blodlegemer virus, der forårsager sygdom i kroppen. Forskellige forhold med mennesker med blodkræft.

Hos mennesker med blodkræft, hvide blodlegemer, der optræder i stort antal og under unormale forhold. For store mængder forårsager ophobning af unormale hvide blodlegemer i rygsøjlen, så hvis det ikke behandles, kan det angribe sunde blodlegemer.

Ikke kun angriber blodceller, unormale celler, der får lov til at akkumulere, kan spredes til andre organer såsom lever, milt, lunger og nyrer.

Læs også: De 6 mest populære former for kræft i Indonesien

Påvisning af blodkræft hos børn

Ikke kun voksne, mange små børn eller små børn lider af leukæmi. Men i modsætning til voksne forårsager børn med blodkræft nogle gange ingen tegn på helbred.

Forældre bør være opmærksomme på børns tilstand og udvikling. Vide, hvordan man opdager blodkræft hos børn, nemlig:

  1. Børn, der har blodkræftsygdomme, har hudsygdomme, der er blegere end andre børn. Børn er også mere tilbøjelige til at opleve feber, næseblod, blødning, til forekomsten af ​​blå mærker på kroppen, selvom barnet ikke har oplevet nogen påvirkning.

  2. Børn med blodkræft er mere modtagelige for anæmi.

  3. Børn oplever ændringer i maven, der bliver udspilet. Udspilet mave hos børn med blodkræft opstår på grund af forstørrelse af lever og milt.

  4. Børn oplever også smerter i nogle dele af knogler og led, især når de går, fordi kræftceller vil angribe barnets knogler.

  5. Hvis kræftcellerne har spredt sig til hjernen, er denne tilstand farlig og får barnet til at opleve kramper.

  6. Tilstanden leukæmi forårsager en indvirkning på andre dele af kroppen, især brystet. Denne tilstand får barnet til at få vejrtrækningsbesvær eller konstant hoste.

Er det rigtigt, at leukæmi hos børn kan helbredes?

Leukæmi oplevet af børn er lettere at helbrede end leukæmi, der opstår hos voksne. Helbredelsesraten for blodkræft hos børn i alderen 0-5 år er 85 procent. Dette skyldes, at kræftceller, der er hos voksne, lettere når et ret alvorligt niveau på grund af kræftramtes tidligere helbredstilstand.

Derudover er der andre forskelle i kræft, der lider af voksne og børn. Normalt er næsten alle kræftformer, der opstår hos voksne, kræftformer, der opstår i epitelvæv. Mens kræft hos børn normalt optræder i ungt eller embryonalt væv i kroppen.

Derudover er behandlinger som kemoterapi og stråling mere effektive til behandling af kræft hos børn. Denne tilstand skyldes, at kræft hos børn normalt optræder i ungt væv.

Forældre bør altid give støtte og opmærksomhed til børn, der oplever denne tilstand. Faktisk kan ånden indefra også hjælpe børn med at flygte fra denne sygdom. Korrekt håndtering minimerer risikoen, så behandlingen kan udføres hurtigere. Du kan vælge en læge på det rigtige hospital efter dine behov igennem . Du kan også Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også: Lær leukæmi at kende, den type kræft, som Denadas barn har