Vær ikke skødesløs, disse er tips til at vælge vægttabsmedicin

, Jakarta – For at kunne tabe sig hurtigt, er den måde, der normalt gøres af mange mennesker, at tage slankemidler. Men pas på, du rådes til ikke at tage slankemidler uforsigtigt, fordi visse typer medicin indeholder ingredienser, der er skadelige for kroppen.

At tage slankemidler kan være effektivt til at tabe sig, hvis det kombineres med begrænsede madportioner og regelmæssig motion. Det er dog ikke alle, der er egnede til at tage en bestemt type slankemiddel. Der er flere tilfælde af diarré og tarmlidelser, der opstår på grund af at tage slankemidler. Dette skyldes, at stoffet faktisk fungerer som et afføringsmiddel, der fungerer til at forbedre fordøjelsen, hvilket forårsager mavebesvær og spilder vand.

Hvorimod den korrekte måde at tabe sig på er at fjerne fedt i kroppen, ikke ved at tømme tarmene for afføring. Derudover findes der også slankemidler, der indeholder ingredienser, der er skadelige for kroppen. I 2010 trak BPOM seks mærker af slankemidler tilbage fra markedet, fordi de indeholdt sibutramin, som kan øge risikoen for hjertesygdomme og diabetes slag. Så før du køber slankemidler, skal du først identificere de forskellige typer slankemidler med deres respektive funktioner som følger:

  • Undertrykker appetitten

En af de ting, der får en persons vægt til at stige, skyldes en høj appetit, så han har en tendens til at spise mad i store mængder. Nå, der findes en type slankemiddel, der har en funktion til at undertrykke appetitten, så man ikke spiser for meget mad. Denne type slankemidler er dog klassificeret som et hårdt stof, der kun kan fås efter lægeordination. At tage dette lægemiddel i høje doser kan forårsage hjertebanken, svimmelhed, søvnløshed og højt blodtryk.

Indholdet, der normalt findes i denne type slankemiddel, er: phentermin, qysmia (en kombination af phentermin og topiramat),

  • Boost stofskiftet

Derudover findes der typer af slankemidler, der øger kroppens stofskifte, så den indkommende mad direkte kan forbrændes til energi. Normalt indeholder disse slankemidler koffein, såsom ekstrakt af grøn te, gatu kola og guarana. Vær forsigtig, undgå at tage denne type slankemiddel i høje doser, fordi det kan forårsage bivirkninger af hjertebanken, svimmelhed og forhøjet blodtryk. Hvis du tager det i den rigtige dosis, er den eneste bivirkning, du vil mærke, mundtørhed og besvær med afføring, så du skal tage afføringsmidler.

  • Forhindrer fedt- og kulhydratoptagelse

Andre typer af slankemidler virker til at forhindre optagelsen af ​​fedt og kulhydrater, så det meste af fedtet og stivelsen i sidste ende går til spilde. Dette slankemiddel findes i form af lægemidler, der kommer fra en læges recept eller te. At tage denne type slankemiddel kan forårsage bivirkninger af diarré, hyppig vandladning og let ildelugtende afføring. Det indhold, der normalt findes i denne type slankemiddel, er orlistat.

Tips til valg af slankemidler

For at få de bedste fordele ved slankemidler og for at undgå uønskede risici, skal du overveje følgende tips, før du tager en type slankemiddel:

  • Det er bedst at tale med din læge, før du tager slankemidler. Lægen kan tjekke, om du virkelig er overvægtig, og kan ordinere slankemidler, der har færrest bivirkninger.
  • Læs altid etiketten, brugsanvisningen og bivirkningerne for det lægemiddel, du ønsker at indtage. Vælg lægemidler med de mildeste bivirkninger, især for dig, der lider af visse sygdomme. Og tag lægemidlet i henhold til den anbefalede dosis.
  • Tjek, om det lægemiddel, du vil tage, er registreret hos Food and Drug Administration for at sikre dets sikkerhed.

Du bør ikke stole på slankemidler for at tabe dig, men gøre en naturlig indsats som kost og regelmæssig motion for at få en ideel og sund vægt.

Hvis du vil vide mere om kost og ernæring, kan du spørge din læge gennem appen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst.

Hvis du vil lave et sundhedstjek, såsom kolesteroltal, blodsukker og andet, behøver du ikke at forlade huset. Du kan gøre det via appen . Metoden er meget praktisk, du vælger bare Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt.

Det gør det også nemmere for dig at købe de vitaminer eller sundhedsprodukter, du har brug for. Bliv bestille igennem og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.