Her er, hvordan du overvinder nældefeber hos ammende mødre

Nældefeber kan opleves af alle, inklusive ammende mødre. Nældefeber er reaktioner på huden, når de udsættes for allergener. Der er flere behandlinger, der kan udføres, såsom at køre medicinsk behandling og simple behandlinger derhjemme.”

, Jakarta – Har du nogensinde oplevet røde knopper ledsaget af kløe? Det kan være, du har nældefeber. Nældefeber er reaktioner på huden, når du udsættes for allergener. Denne tilstand kan opleves af alle, inklusive ammende mødre.

Undgå uforsigtigt at overvinde nældefeber hos ammende mødre. Det er bedre at kende den rigtige måde at håndtere nældefeber hos ammende mødre, så denne tilstand kan håndteres korrekt. Udover at bruge medicin efter lægeordination, kan mødre også udføre forskellige simple behandlinger derhjemme, du ved. Tjek følgende anmeldelse.

Læs også: Nældefeber, allergier eller hudsmerter?

Hvordan man overvinder nældefeber hos ammende mødre

Nældefeber vises markeret med en rød bule eller udslæt ledsaget af kløe. Når det udsættes for allergener, vil immunsystemet producere histaminstoffer, der får nældefeber til at opstå.

Ikke kun udsættelse for allergener, denne tilstand er også tilbøjelig til at dukke op hos gravide kvinder, der går ind i det sidste trimester af graviditeten indtil perioden efter fødslen og amning. Nældefeber, som ammende mødre oplever, kan også forårsage symptomer, såsom røde udslæt over hele kroppen og hudtekstur, der bliver mere ru og tykkere.

Denne tilstand kan forårsage ubehag hos ammende mødre, så håndteringen skal udføres korrekt. Så hvordan skal man håndtere nældefeber hos ammende mødre? Her er nogle måder, der kan gøres, nemlig:

1. Lægebehandling

Du kan besøge det nærmeste sygehus for en undersøgelse hos en hudlæge. Undgå vilkårlig brug af medicin hos ammende mødre. For at sikre moderens helbredstilstand skal du bruge en læges recept til at behandle nældefeber, der er erfarne.

Behandling vil blive udført for at reducere symptomerne på nældefeber. Brugen af ​​hudsteroidcremer, såsom betamethasonvalerat, kan bruges til at behandle nældefeber hos ammende mødre. Men brugen af ​​det skal bruge en læges recept.

Ikke nok med det, antihistaminer, kløecremer og allergimedicin kan også gives for at reducere symptomerne på nældefeber med råd og råd fra en læge.

Læs også: Nældefeber heler aldrig, hvad forårsager det?

2. Naturlige hjem retsmidler

Mens de laver medicinsk behandling, kan mødre også gøre forskellige enkle måder derhjemme til at behandle nældefeber. Selvfølgelig hjælper denne behandling mødre med at reducere symptomerne på nældefeber, så de bliver mere komfortable.

  • Mødre kan komprimere det område, der har nældefeber, med en kold kompres for at reducere kløe.
  • Øg hviletiden med din lille for at øge kroppens immunforsvar. Sørg for, at moderen hviler i et behageligt og sikkert rum.
  • Mødre kan prøve at påføre aloe vera, der er blevet nedkølet for at lindre symptomerne.
  • Brug en fugtighedscreme til at forhindre tør hud og øge risikoen for nældefeber.
  • Drik masser af vand for at holde kroppen hydreret.
  • Undgå at have for stramt tøj på, da det kan forårsage kløe.
  • Undgå at bade i varmt vand.
  • Rids ikke den kløende kropsdel ​​på grund af nældefeber. For at reducere kløe kan mødre massere eller gnide den kløende del blidt.
  • Undgå eksponering for allergener, hvis du ved, hvad der kan udløse allergi.
  • Håndter stress og gør dig selv så godt tilpas som muligt.

Læs også: Disse 4 naturlige lægemidler er effektive til at overvinde nældefeber

Det er nogle måder, man kan gøre for at behandle nældefeber hos ammende mødre. Nældefeber er ikke en smitsom sygdom, hvis den ikke er forårsaget af en virus.

Derfor har mødre stadig lov til at fortsætte med at amme deres små uden at bekymre sig om, at de bliver smittet. Hvis du stadig har spørgsmål, når du oplever nældefeber, mens du ammer, kan mødre kontakte lægen gennem ansøgningen .

Reference:

First Cry Parenting. Tilgået i 2021. Nældefeber og amning – Kan du overføre allergien til din baby?

Healthline. Tilgået i 2021. Alt om behandling af nældefeber efter graviditet.

Sundt. Tilgået 2021. Sådan behandler du nældefeber hos ammende mødre.