Disse 6 overraskende fakta om fertilitet

, Jakarta - At få en baby er noget, som nygifte par ser frem til. Mødre og partnere skal dog vide, hvilke faktorer der påvirker fertiliteten. Grundlæggende er årsagen til fertilitet hos kvinder eller mænd stærkt påvirket af den daglige mad, de besatte aktiviteter, arvelighedsfaktorer og hvert pars ønske om at få børn. Hvis du venter en baby, er her nogle fertilitetsfakta, du skal vide:

1. Stigende alder af kvinder

Vidste du, at fertiliteten kan påvirkes af alderen på en kvinde, der ønsker at få børn? Ja, fertiliteten er påvirket af alder. Kvinder fødes med et antal æg, der ikke vil stige i antal. Ægceller vil falde i kvalitet og mængde med alderen.

Kvinders fertilitet vil nå sit højdepunkt i en alder af 20 år. Med andre ord er kvaliteten og mængden af ​​producerede æg den bedste. Derefter vil kvaliteten og mængden af ​​æg begynde at falde.

Den gennemsnitlige kvinde begynder at opleve et betydeligt fald i fertiliteten i begyndelsen af ​​30'erne. Dette fald i fertilitet forekommer mere drastisk hos mennesker over 35 år. I 40'erne er den kvindelige fertilitet meget lavere og meget lav end på sit højeste, nemlig i midten af ​​20'erne.

2. Indtagelse af alkohol

Indtagelse af for meget alkohol vil skade dit helbred. Den brandfarlige opløsning kommer ind i kroppen, som om du bevidst og bevidst brændte dine egne indre organer. Denne vane kan forstyrre funktionen af ​​organer i kroppen, herunder forstyrre arbejdet i de reproduktive organer.

3. Livspres eller stress

Problemer, der kommer tidligt i ægteskabet, kan påvirke mentaliteten hos nygifte par. Hvis de ikke kan minimere den stress, de oplever, vil denne situation føre til depression. Indirekte vil deprimeret mental påvirke en persons helbred, herunder de vitale organer. Når forplantningsorganerne forstyrres, er fertiliteten forstyrret eller ikke optimal.

4. Mikroorganismeinfektion

Vitale organer hos både mænd og kvinder, der er blevet inficeret med bakterier, har en lille chance for at opleve befrugtning. Dette skyldes, at tilstedeværelsen af ​​mikroorganismer i høj grad påvirker pH-værdien af ​​livmoderoverfladen. Frø implanteret af en partner, dets holdbarhed, aktivitet og levetid afhænger af pH på overfladen af ​​livmoderen. Vitale organer inficeret med bakterier vil normalt opleve fertilitetsproblemer.

5. Fedme

Selvom det er lykkedes kvinder, der er overvægtige, at blive gravide, er graviditeten meget risikabel for fostrets sundhed. Kvinder, der er overvægtige, har en tendens til at have dårlige ægceller og oplever problemer, når implantationsprocessen af ​​ægget (som er blevet befrugtet) finder sted. Derfor vil hormonel dysfunktion på grund af overvægt være en hindring under graviditeten og kan være en årsag til fertilitet.

Men sammen med vægttab og fedtniveauer i kroppen kan en kvinde normalisere sin reproduktive funktion igen. British Fertility Society fastslår, at kvinder, der er overvægtige, skal tabe sig til det normale for at blive fertile igen.

6. Streng diæt

En persons fertilitet er meget påvirket af indtagelsen af ​​mad. En diæt, der er for streng, vil påvirke arbejdet i kroppens organer, hvoraf det ene er reproduktionsorganerne. Hvis ernæringsindtaget ikke er tilstrækkeligt, kan udviklingen, effektiviteten og effektiviteten af ​​disse organer blive forstyrret. Især når nogen er underernærede på grund af fordøjelsesorganernes manglende evne til at optage næringsstoffer i maden. Denne situation vil gøre andre organer dysfunktion.

Hvis mødre og fædre planlægger at få børn, kan mødre og fædre diskutere dette spørgsmål direkte med deres ekspertlæger. Med appen , mødre og fædre kan diskutere med læger hvor som helst og når som helst. Ikke kun diskuterer, mødre og fædre kan også købe medicin med Apotek Deliver-tjenesten fra . Kom nu, Hent applikationen med det samme på din Google Play eller App Store!

Læs også:

  • 5 tilstande, der skader fosteret
  • 4 myter om gravide unge mødre at kende
  • Hvad sker der, når gravide kvinder tror for meget på myter