Gurglende saltvand kan virkelig behandle kræftsår?

Jakarta - Tilstanden med kræftsår, som en person oplever, forårsager nogle gange ubehag for den syge. Kræftsår er sår i munden og efterlader smerter og ubehag. Normalt er kræftsår, der opstår i munden, ovale eller runde og ses ofte på indersiden af ​​kinder, læber, tandkødsoverflade og tunge.

Læs også: Kræftsår er irriterende, det er den førstehjælp, der kan udføres

Trøske, også kendt som kræftsår kan optræde med mere end ét tal. Selvom det ikke er en infektionssygdom, kan trøske være forårsaget af en virusinfektion. Det er bedre at behandle trøske med selvmedicinering derhjemme. Så er det rigtigt, at gurgle med saltvand er effektivt mod kræftsår? Dette er anmeldelsen.

Er det rigtigt, at saltvandsgurgle kan overvinde kræftsår?

Der er flere symptomer, som en person oplever ved trøske. Rapporteret fra UK National Health Service Generelt er kræbsår sår, der har en rund eller oval form med kanter, der ser faste ud og er placeret på de overfladiske lag af munden eller slimhinden. Drossel, der optræder, har generelt en betændt og rød tilstand, men i midten er trøsken hvid.

Der er flere faktorer, der får en person til at opleve kræftsår, såsom hormonelle forandringer, fysiske traumer på grund af bump, allergi over for fødevarer, stress og mangel på flere næringsstoffer, såsom magnesium, vitamin B12 og jern. Selvom kræftsår kan hele af sig selv, kan den resulterende smerte nogle gange være ret ubehagelig. Bare rolig, du kan prøve nogle enkle hjemmemedicin, hvoraf den ene er saltvandsgurgling.

Rapporteret fra Healthline Gurgle ved hjælp af saltvand kan bruges til at overvinde ubehaget ved smerter, der opstår på grund af kræftsår. Saltvand, der bruges til at gurgle, kan hjælpe med at fjerne bakterier i kræftsår. Alligevel skal du holde øje med tilstanden af ​​den trøske, du oplever.

Vi anbefaler, at du tjekker din helbredstilstand på det nærmeste hospital, når kræftsårene ikke heler inden for 2 uger, og tilstanden bliver værre. Hvis trøsketilstanden er ledsaget af andre symptomer, såsom feber, diarré, hovedpine eller hududslæt, tøv ikke med at konsultere en læge.

Læs også: Tag det ikke let, fordærvssår kan markere disse 6 sygdomme

Ikke kun trøske, det er andre fordele ved at gurgle saltvand

Gurgle med saltvand kan være en effektiv måde at reducere ubehag på grund af helbredsproblemer i mundområdet. Rapporteret fra Healthline Gurgle med saltvand kan fjerne bakterier og vira, der forårsager mundproblemer.

Ikke kun det, gurgle med saltvand reducerer også infektioner, der opstår i munden. Ja, det er bevist, at ikke kun kræftsår, gurgle med saltvand kan overvinde sundhedsproblemer, såsom:

1. Ondt i halsen

American Cancer Society anbefaler at gurgle med saltvand for at behandle ondt i halsen. Regelmæssig brug kan holde munden ren og undgå infektion.

2. Lidelser i tænderne

Regelmæssig gurgle med saltvand kan fjerne bakterier og bakterier i munden eller tænderne. Dette undgår naturligvis tænder fra interferens og opretholder en optimal tandsundhed. Ophobning af bakterier på tænder og tandkød øger risikoen for tandsundhedsproblemer. American Dental Association anbefaler at gurgle med varmt saltvand efter en tandbehandling for at forhindre infektion.

Læs også: Smertefri med naturlig trøskemedicin

Det er fordelen ved at gurgle med saltvand. For at bevare tand- og mundsundheden skal du desuden ikke glemme at opfylde behovene for vand og regelmæssigt rense dine tænder og mund.

Reference:
American Dental Association. Tilgået 2020. Tandudtrækning
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Hvad skal du vide om at gurgle med saltvand
Healthline. Tilgået 2020. Hvad er fordelene ved en saltvandsgurgle?
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Canker Sores