Indtaget hver dag er disse 7 fordele ved avocado til gravide kvinder

, Jakarta - Avocado er en type frugt, der let findes i Indonesien. Denne type frugt forarbejdes ofte til juice, frugtsuppe eller er råvaren til guacamole sauce. Ikke nok med det, denne frugt er stadig lækker, hvis den forarbejdes til andre menuer, såsom salater, smoothies og endda inkluderet i kageblandingen. Ikke kun lækker, denne frugt viser sig at indeholde sunde fedtstoffer for kroppen, du ved!

Læs også: Skal gravide drikke gravid mælk

Gravide kvinder kan få de ernæringsmæssige fordele ved denne fede frugt ved at indtage den hver dag. Gravide kvinder kan også trygt nyde rå avocado som snack. Så længe alle de andre ingredienser, der går sammen på en tallerken med avocado, er sikre, er der ingen grund til at undgå fødevarer, der indeholder avocado.

Hvad er fordelene ved avocado til graviditet?

Avocadoer indeholder enkeltumættede fedtstoffer, der hjælper med at sænke kolesterol, samtidig med at de forsyner kroppen med forbindelser, der er vigtige for den udviklende babys hjerne, øjne, nervesystem og fedtvæv. Avocadoer er rig på kalium, B-vitaminer, fibre og antioxidanter. Gravide kvinder kan drage fordel af regelmæssig indtagelse af avocadoer og andre plantebaserede fede fødevarer. Følgende er fordelene ved frugten kendt som smørfrugt, nemlig:

  1. Kilde til folinsyre

Vidste du, at folinsyre er meget vigtig for fostrets udvikling? Folinsyremangel er i fare for at forårsage fødselsdefekter hos babyer. Fosteret har brug for tilstrækkelig folinsyre til korrekt vækst og udvikling af organer. Avocadoer er frugter med en høj nok kilde til folinsyre. En halv kop avocado giver cirka 5 mikrogram.

  1. Kan behandle anæmi

Der er forskellige tilstande, som er tilbøjelige til at blive oplevet af gravide kvinder, hvoraf en er jernmangel. Jernmangel under graviditet kan forårsage anæmi hos gravide kvinder. Nå, avocado indeholder meget jern, som er nødvendigt under graviditeten.

  1. Hjælper fordøjelsen

Ud over jernmangel er gravide også tilbøjelige til forstoppelse på grund af langsommere fordøjelse af mad under graviditeten. Fiberindholdet i avocadoer kan faktisk hjælpe fordøjelsen og gøre det lettere for mødre at få afføring.

Læs også: 4 myter om gravide unge mødre at kende

  1. Oprethold kolesterol- og sukkerniveauer

Mange mennesker har mistanke om, at fedtindholdet i avocadoer kan udløse kolesterol. Faktisk er fedttypen i avocadoer godt fedt, som ikke giver kolesterolproblemer. Regelmæssigt forbrug af avocado hjælper med at holde kolesterol- og sukkerniveauet under kontrol under graviditeten.

  1. Lindrer benkramper

En anden kendsgerning er, at avocado indeholder højere kalium end bananer. Benkramper er også almindelige under graviditet, og avocadoer kan lindre benkramper, fordi de indeholder høje niveauer af kalium og calcium

  1. Forbedrer føtal hjerneudvikling

Fosterets hjerneudvikling er en vigtig ting at bemærke under graviditeten. En kop avocado indeholder 22 mg klor, som er nødvendigt for fostrets hjerneudvikling og neuroudvikling.

  1. Rig på mineraler

Indtagelse af avocado hver dag kan opfylde det anbefalede daglige indtag af calcium, kalium, magnesium, niacin, fosfor, kobber, zink og mangan. Alle disse mineraler er meget vigtige for udviklingen af ​​fosteret under graviditeten.

Læs også: 5 fødevarer, gravide kvinder bør undgå

Har du andre spørgsmål om graviditet? Bare tal med lægen . Gennem applikationen kan mødre kontakte læger når som helst og hvor som helst via e-mail Snak , og Stemme/videoopkald.

Reference:
Lev stærkt. Tilgået 2019. Kan du spise avocado, når du er gravid?.
Mom Junction. Besøgt 2019. 14 videnskabsbaserede grunde til at spise avocado under graviditet.
WebMD. Hentet i 2019. Alt om avokadoer.