Hvornår er vredeshåndtering påkrævet?

, Jakarta - Vrede håndtering er processen med at lære at genkende tegn på, at nogen bliver vred og tage beroligende handlinger for at håndtere situationer på en produktiv måde. Vrede håndtering betyder ikke at forhindre eller undertrykke følelser af vrede. Vrede er en normal og sund følelse, når man ved, hvordan man udtrykker den hurtigt, det er det vrede håndtering .

Der er forskellige måder og ressourcer til at lære færdigheder vrede håndtering . At lære adfærdsmæssige færdigheder er en vigtig del af vrede håndtering . Der er en række bøger, der giver information om, hvordan man håndterer vrede.

Læs også: Eksplosive følelser, mentalt ustabilt tegn?

Det rigtige tidspunkt at starte vredeshåndtering

Hvornår vil du ansøge vrede håndtering , den første ting at indse er at genkende de triggere og fysiske følelsesmæssige tegn, der opstår, når du begynder at blive vred. At genkende og håndtere advarselstegnene tidligt er et vigtigt skridt i at kontrollere din vrede. Vær opmærksom på symptomerne og lav følgende liste:

  • Stress, der normalt udløser eller forværrer vrede, såsom frustration over dem omkring dig, økonomisk pres, trafikproblemer eller problemer med kolleger.

  • Fysiske tegn på, at følelsen af ​​vrede er stigende, såsom at få mindre søvn, strammer kæben, hjertebanken eller at køre for stærkt.

  • Følelsesmæssige tegn på, at vrede begynder at eskalere, såsom at have lyst til at råbe ad nogen eller virkelig vil sige, hvad du har at sige.

Du kan også stille spørgsmål vrede håndtering hos psykolog kl . Uden besværet kan kommunikation med psykologer ske når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen lige nu!

Generelt fokuserer rådgivning i vredeshåndtering på at lære specifikke adfærdsmæssige færdigheder og måder at tænke på, så en person kan håndtere vrede. Hvis en person har en anden psykisk helbredstilstand, såsom angst, depression eller afhængighed, skal du muligvis løse disse problemer, så metoden vrede håndtering være effektiv.

Læs også: Anses for trivielt, at holde vrede påvirker mental sundhed

Formålet med rådgivning vrede håndtering nemlig personligt at træne en til:

  • Identificer situationer, der har en tendens til at få dig til at reagere på vredesfaktorer på en ikke-aggressiv måde, før du bliver vred.

  • Lær specifikke færdigheder til at bruge i situationer, der sandsynligvis vil udløse vrede.

  • Erkend, når du ikke kan tænke logisk om en situation, og ret dine tanker.

  • Få ro på dig selv, når du begynder at føle dig irriteret, for eksempel ved at bruge afspændingsevner eller tage en pause.

  • Udtryk dine følelser og følelsesmæssige behov assertivt (men ikke aggressivt) i situationer, der får dig til at føle dig vred.

  • Fokuser på at løse problemer i frustrerende situationer, i stedet for at bruge din energi på at blive vred, vil du lære, hvordan du kan rette din energi mod at løse disse situationer.

  • Kommuniker effektivt for at dæmpe vrede og løse konflikter.

Læs også: Bliver din lille vred? Her er 5 tips til at overvinde det

Fordele ved vredeshåndtering

At forbedre evnen til at håndtere vrede har flere fordele. Du vil føle, at du har mere kontrol, når du står over for mere komplekse udfordringer. At vide, hvordan du udtrykker dig selv, når du er vred, vil ikke få dig til at føle dig frustreret over at holde på din vrede for at undgå at støde nogen. Vrede håndtering kan være nyttig til:

  • At kommunikere sine behov. Lær, hvordan du identificerer og taler om ting, der frustrerer dig i stedet for at lade vreden bygge op. At vide, hvordan du udtrykker dig selv, kan hjælpe med at undgå impulsive og sårende ord eller handlinger. På den måde vil konflikter blive løst og positive relationer kan opretholdes.

  • For at bevare sundheden. Stress forårsaget af vedvarende følelser af vrede kan øge risikoen for helbredsproblemer, såsom hovedpine, søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, hjerteproblemer og forhøjet blodtryk.

  • Forebygger psykiske og sociale problemer forbundet med vrede. Eksempler inkluderer depression, problemer på arbejdet og at have besværlige forhold.

Reference:

Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Anger Management
God terapi. Tilgået i 2019. Anger Management