4 naturlige ingredienser til at overvinde hoste hos din lille

, Jakarta – Hoste er ofte kroppens reaktion på fremmedlegemer, der trænger ind i åndedrætssystemet, såsom støv, forurening eller allergener, også kendt som allergi-udløsende stoffer. Når dette sker, sender hjernen signaler gennem rygmarven, som derefter når musklerne i brystet og maven. Det modtagne signal får så musklerne til at trække sig sammen.

Hoste kan opstå, når dit barn ved et uheld kommer ind i eller indånder et fremmed stof. Hoste kan også være et symptom på visse sygdomme. Set fra årsagen opdeles hoste i to typer, nemlig hoste med slim og hoste uden slim, også kendt som tør hoste.

Hoste med slim skyldes, at kroppen producerer meget slim eller slim i luftvejene, som så kommer ud af kroppen, når der opstår hoste. Mens en hoste uden slim er en hoste, der ikke producerer slim.

Læs også: Pas på hoste med forkølelse hos babyer på grund af Roseola

Når et barn hoster, vil forældre normalt gøre alt for at lindre de symptomer, der opstår, såsom at gå på hospitalet. Men vidste du, at en mild hoste faktisk kan behandles med selvmedicinering derhjemme. Her er en liste over 4 naturlige ingredienser, der kan bruges til at lindre hoste hos børn:

1. Honningblanding

En naturlig hostemedicin, der længe har været kendt og er sikker for børn, er honning. Mødre kan lave sammenkogter for at overvinde den lilles hoste ved at lave en drink af en blanding af honning. Metoden er meget nem, bland 2 teskefulde honning med varmt vand. Rør blandingen, og tilsæt derefter citronsaft, som er rig på C-vitamin. Men husk, denne drik bør kun gives til babyer over 1 år.

2. Ingefærdrik

Ud over honning kan hoste hos børn også lindres ved at drikke ingefær. Prøv at vælge den bedste ingefær, og skær den derefter i tynde skiver. Træk derefter ingefærskiverne i et glas varmt vand og lad dem stå i et par minutter. Giv ingefærdrik til børn som en naturlig hostemedicin. Ikke kun med at overvinde hoste, kan indblødning af ingefær også hjælpe med at overvinde ondt i halsen og kvalme, der ledsager hostesymptomer.

Læs også: Mødre skal vide, her er, hvordan man lindrer hoste med slim hos børn

3. Gurgle saltvand

Mødre kan også bruge saltvand som naturlig hostemedicin, især hvis den hoste, der opstår, ledsages af kløe i halsen. Tricket er at blande en halv teskefuld salt i 240 milliliter varmt vand og derefter bruge det til at skylle munden. Sørg for, at mor holder opsyn med barnet under gurglen, så saltvandsopløsningen ikke sluges. Gurgle med saltvand til hoste anbefales ikke til børn under 6 år.

4. Løgdamp

Ud over at drikke, kan overvinde hoste hos børn også gøres ved at bruge rødløg. Brug af rødløg til hostemedicin foregår ved at skære løget i flere dele, hvorefter løgskiverne lægges ved siden af ​​den Lilles seng.

På den måde vil barnet indånde dampen, der kommer ud af de snittede løg. Dampen eller aromaen af ​​snittede rødløg siges at hjælpe med at lindre en angribende hoste.

Læs også: 4 tegn på en farlig hoste hos børn

Naturlægemidler kan have forskellige virkninger fra et barn til et andet, afhængigt af kroppens tilstand og sværhedsgraden af ​​hosten. Naturlig hostemedicin er kun en førstehjælp til mild hoste. Hvis dit barns hoste bliver værre og ikke forsvinder, skal du straks tage på hospitalet.

Mødre kan vælge det nærmeste sygehus efter deres behov og aftale en tid med en læge gennem ansøgningen . Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!