Er det effektivt at overvinde svimmelhed ved at drikke ingefærvand?

Jakarta - Hvem er ikke bekendt med udtrykket svimmelhed. For en, der havde oplevet det, må følelsen af ​​at snurre rundt om ham have været tænkelig. Dette vil gøre det vanskeligt for den syge at arbejde og udføre aktiviteter som normalt. Endsige for aktiviteter, bare at hvile føles virkelig ubehageligt. Ikke kun opstår i et par minutter eller timer, svimmelhed i alvorlige tilfælde kan forekomme i flere dage.

Vertigo er en tilstand, der opstår af forskellige årsager. I nogle tilfælde opstår vertigo, fordi en person har en viral eller bakteriel infektion, der angriber det indre øre. Infektionen udløser derefter betændelse. I andre tilfælde er vertigo et tegn på en række farlige sygdomme, såsom dissemineret sklerose, tumorer, slagtilfælde og hjerneblødninger. Så kan de opståede svimmelhedssymptomer overvindes med ingefærvand?

Læs også: Genkend tegn og årsager til svimmelhed Følgende

Her er Ginger Water Scheme kan overvinde svimmelhed

Nogle gange kan symptomerne på svimmelhed ikke aftage bare ved at tage medicin fra en læge. Hvis efter at have taget den ordinerede medicin og de symptomer, du oplever, ikke forbedres, kan du lindre det med simple ingredienser. Ingefær er en af ​​dem. Ingefær er ikke kun effektiv til at overvinde kvalme, opkastning og svimmelhed, men kan også forbedre blodcirkulationen til hjernen.

Når hjernen får en tilstrækkelig tilførsel af ilt fra blodet, kan symptomerne på svimmelhed behandles ordentligt. Hvis svimmelhed er forårsaget af en viral eller bakteriel infektion, virker ingefær som et antiinflammatorisk middel, som kan hele hurtigere. At overvinde svimmelhed ved at bruge ingefær kan gøres ved at brygge ingefærrod eller ingefærpulver med varmt vand eller te.

For at få mere smag kan du tilføje mynteblade i brygget for at mindske kvalme på grund af den snurrende fornemmelse, der opstår. Ingefær spiller ikke kun en rolle i at overvinde betændelse, men er også i stand til at forhindre dehydrering, som kan forværre svimmelhedssymptomer. For flere detaljer om fordelene ved ingefær til at overvinde svimmelhed, kan du diskutere dette med din læge i ansøgningen , Ja!

Læs også: Vær forsigtig, disse 7 vaner kan udløse svimmelhed

Andre krydderier, der kan overvinde svimmelhed

Du skal vide, at symptomerne på svimmelhed, der opstår, ikke kun er en snurrende fornemmelse. Symptomer, der opstår, vil også være forskellige for hver person. Generelt vil symptomerne være karakteriseret ved følgende:

  • En koldsved.
  • Ører ringer.
  • Synsforstyrrelser.
  • Hørelidelser.
  • Ude af stand til at opretholde kroppens balance
  • Kvalme og opkastning på grund af svimmelhed.
  • Unaturlige øjenbevægelser.

Når symptomerne viser sig meget alvorlige og uudholdelige, kan de syge miste bevidstheden og besvime. For at overvinde svimmelhed, ikke kun ingefær, der har disse fordele. Her er en række krydderier, der også kan behandle svimmelhed:

  • Ginkgo Biloba

Dette ene krydderi er i stand til at forbedre blodcirkulationen til hovedet, hjernen og det indre øre. Derudover er denne ene urteplante rig på antioxidanter, der er nyttige til at forhindre skader på hjerneceller og nerver. For at få fordelene kan du brygge tørrede ginkgo biloba-blade sammen med teblade i varmt vand.

  • Rød peber

Rød peber er rig på capsaicin, som er i stand til at balancere blodplader i kroppen. Ikke nok med det, så kan indholdet også forbedre blodgennemstrømningen til hjernen og det indre øre. På den måde kan hovedpine på grund af svimmelhed overvindes. For at få fordelene kan rød peber behandles som et madlavningskrydderi eller blandes med citronvand.

  • Koriander

Koriander er nyttig som et antiinflammatorisk middel, der er i stand til at bekæmpe virale eller bakterielle infektioner, der forårsager svimmelhed. Ikke nok med det, så er koriander også rig på jern, som kan være med til at øge og forbedre blodcirkulationen i kroppen.

Læs også: Kend farerne forårsaget af svimmelhed

Hvis du oplever en række allergiske reaktioner efter at have indtaget det, bør du stoppe med det samme og ikke indtage disse ingredienser. Hvis en række af disse ingredienser ikke er i stand til at lindre den svimmelhed, du oplever, skal du straks søge læge på det nærmeste hospital.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Vertigo.
Sundt. Tilgået 2020. Urter mod Vertigo.
Dr. Emily Kane. Tilgået 2020. Vertigo: Natural Treatment.