Bliv bekendt med Food Combining for Vægttab

Jakarta – Udover behovet for at opfylde et afbalanceret ernæringsindtag, kræver det også regler for at spise mad at få en sund og slank krop. Grundtanken er, at tarmene og fordøjelsessystemet ikke kan fordøje al maden på én gang. Derfor giver eksperterne en ny løsning. Forbi kombineret mad, Du kan få en slank og sund krop på samme tid. Så hvad fanden kombineret mad at?

Kost kombineret mad Dette regulerer den kost, der faktisk startede fra oldtiden. Fødevarer kombinerer Dette afviger fra teorien om, at den forkerte kombination af fødevarer kan udløse forskellige sygdomme. Ikke kun det, kan kombinationen også forårsage en ophobning af toksiner, der forstyrrer fordøjelsessystemet.

Tja, det modsatte er sandt. En afbalanceret kombination af fødevarer vil give en særlig effekt. For eksempel helbredelse af en sygdom og næring til kroppen.

Masser af regler

citere Huffington Post, siger diætist og sportsernæringsekspert i Australien, teori kombineret mad henviser til ikke at spise visse fødevarer på samme tid. Nå, målet er at få en optimal fordøjelse.

For eksempel kost kombineret mad Dette undgår at kombinere kulhydrater og protein i ét måltid. Derudover er denne diæt altid at spise frugt før du spiser. Det er det modsatte af, hvad de fleste mennesker gør.

Fødevarer kombinerer den opdeler fødekilder i flere kategorier. For det første surt, nemlig fisk, kylling, kød, mejeriprodukter og hvede. For det andet er der en neutral kategori, der består af fedt, stivelse og sukker. Endelig basiskategorien, for eksempel korn, grøntsager, frugter og nødder.

Nå, det grundlæggende koncept for kombineret mad Det lærer dig at lave kombinationer af disse fødevarekategorier i din daglige menu. Målet er klart, så kroppen ikke producerer overskydende syre, der kan udløse helbredsproblemer.

Hvilke fødevarer bør så ikke kombineres? Følgende er de mest brugte regler i fødevarer kombinerer:

  • Protein bør ikke kombineres med fedt.
  • Protein bør ikke kombineres med andre proteiner.
  • Protein bør ikke kombineres med kulhydrater.
  • Kulhydrater bør ikke kombineres med sure fødevarer.
  • Frugt og mælk bør kun indtages på tom mave.
  • Frugt og grøntsager bør ikke indtages sammen.
  • Sukker bør ikke kombineres med andre fødevarer.

Gendanner en neutral pH

Tale madkombination, betyder også at tale pH-niveauer ( potentiale for brint ). Denne pH-værdi giver information om, hvor høje syre- og alkaliske niveauer er i en persons krop. Hvad du behøver at vide, værdien af ​​pH 0 betyder meget sure forhold, og pH 14 betyder meget basisk. Mens det neutrale niveau er pH 7.

Ifølge eksperter i bogen Sundhedsmyter og -fakta, grundlæggende principper kombineret mad Dette holder kroppen, dvs. blodet, i en neutral pH-syre, som er 7,35 til 7,45. Dette neutrale kropssyreindhold er en indikator for kroppens systemer, herunder sund fordøjelse. Så hvad får pH-niveauerne til at svinge?

Den mad du spiser er hovedårsagen til skiftet i kroppens surhedsgrad. Kort sagt, hvis du ikke spiser den rigtige mad, vil din krops pH have en tendens til at falde, også kaldet sur. Kroppens pH-værdi, som har tendens til at være sur, kan sammenlignes med et snavset og rodet rum, så ethvert system, der anvendes i det, ikke fungerer korrekt.

Nå, du kan få denne metode til at danne en neutral pH igennem kombineret mad. Reglerne er at sortere mad, vælge madækvivalenter og spise mad på det rigtige tidspunkt. Hvordan, interesseret i at prøve diæten kombineret mad ?

( Læs også: The Secret Dash Diet Slim After Lebaran)

Du kan du ved diskutere denne diæt med lægen gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!