3 fordele ved sex til vægttab

, Jakarta – Det er ikke kun sjovt at lave, det kan faktisk give mange sundhedsmæssige fordele at have sex. Sex omtales ofte som sengesport, fordi denne aktivitet faktisk er effektiv til at forbrænde mange kalorier. Men er det rigtigt, at vi kan tabe os med sex? Tjek følgende forklaring.

1. Fremskynde kroppens stofskifte

Eksperter er enige om, at for at tabe sig, skal du forbrænde flere kalorier end antallet af kalorier i den mad, du spiser. Nå, sex kan forbrænde overskydende kalorier lagret i din krop. Jo flere kalorier du forbrænder, jo hurtigere vil dit stofskifte arbejde for at forbrænde fedtdepoter.

2. Træn kroppens muskler

Derudover er sex også en god øvelse til at holde din krop i form. Når du har sex, vil de forskellige muskelgrupper i din krop ubevidst arbejde. De muskler, der normalt arbejder aktivt, når du har sex, er musklerne i arme, mave, baglår, balder og lægge. At have sex kan således træne og øge massen af ​​disse muskler, ligesom du træner i fitnesscentret fitnesscenter .

3. Godt for hjertesundheden

Sex kan også øge din puls i den grad, du dyrker aerobic. Derfor kan sex være en god øvelse for at opretholde kardiovaskulær sundhed. Ved at have en stærk hjertemuskel kan blodkar flyde mere og hurtigere blod, så ilt kan strømme ordentligt ind i muskelcellerne. Det er det, der gør, at cellerne kan forbrænde mere fedt under samleje og i hvile.

Læs også: 7 overraskende fordele ved at have sex

Antal kalorier forbrændt med sex

Citeret fra siden Lev stærkt , at have sex i 25 minutter, som består af forspil i 10 minutter og sex i 15 minutter, bevist at forbrænde 88 kalorier for kvinder, der vejer 68 kg. Hvad angår mænd, der vejer 81 kg, kan sex i 25 minutter forbrænde så mange som 106 kalorier.

Hvis du ønsker at forbrænde flere kalorier, anbefales det at gøre det forspil længere. Fordi kysse hvornår forspil i en time kan forbrænde cirka 58-80 kalorier. Dette antal kalorier svarer til at gå 1,5 kilometer eller træne i 23 minutter. I mellemtiden kan de forbrændte kalorier være helt op til 100-140 kalorier, når de er færdige i 45 minutter, fra det tidspunkt, hvor man elsker hinanden, til man når orgasme. Selv de suk og indåndinger, du laver under sex, kan hjælpe med at forbrænde 18-30 kalorier.

Hyppighed at tabe sig med sex

Eksperter siger, at der ikke er noget bestemt benchmark for, hvilken frekvens der er ideel til at tabe sig med sex. Det skyldes, at sex ofte ikke umiddelbart gør din krop tynd, men hjælper kun med at forbrænde kalorier. Selvom kalorierne forbrændt gennem sex er ret mange, vil tallet på din skala sandsynligvis forblive det samme.

Men ifølge Howard Shapiro, en læge, der har specialiseret sig i vægttab i New York, kan det at have sex regelmæssigt reducere stress, så din appetit vil blive opretholdt. Det er anderledes, hvis du ofte føler dig stresset, så har du en tendens til at have en høj appetit. Stressniveauer og en lav appetit er det, der påvirker din idealvægt.

Læs også: Hvor mange gange om ugen er ideel sex?

For dig, der ønsker at have en slank og ideel krop, kan du ikke umiddelbart tabe dig med sex alene. Motion og ordentlig ernæring er stadig mere nyttigt. . Hvis du har et problem med sex, så spørg bare lægen via appen . Vær ikke genert, for du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.