5 sygdomme, der ofte rammer børn

Jakarta – Smerter hos børn anses for at være normale, fordi deres immunsystem endnu ikke er fuldt udviklet, så de er modtagelige for infektion med vira og bakterier. Alligevel skal mødre stadig bevare deres børns sundhed for optimal vækst og udvikling, især i de første 1000 dage af livet. Så hvad er de sygdomme, der ofte angriber børn? Tjek fakta her, kom så!

Læs også: Wow! Disse er 5 sygdomme, der kan påvirke børns intelligens

Årsager til, at børn ofte er syge

De fleste mødre har måske spurgt: "Hvorfor bliver mit barn ofte sygt?". For at mødre ikke er nysgerrige, skal du overveje følgende grunde til, at børn ofte bliver syge:

  • Kronisk infektion eller historie med visse sygdomme.
  • Det er svært at spise, hvilket påvirker kroppens modstandsdygtighed over for sygdomme. Immunologiske lidelser ved fødslen, så din lille har et svagere immunforsvar end andre børn.
  • Vejrfaktorer, såsom ændringer i vejret, der kan gøre din lille modtagelig for sygdom.
  • Ernæringsproblemer, såsom underernæring eller andre ernæringsforstyrrelser, der har indflydelse på faldet i barnets immundata.

Læs også: 9 tips til at overvinde børn, der har svært ved at spise

Sygdomme, der ofte rammer børn

1. Diarré

Dit lille barn siges at have diarré, hvis de får afføring mere end tre gange om dagen, især hvis afføringen har tendens til at være flydende. Årsager til diarré omfatter: infektioner i fordøjelseskanalen, madforgiftning eller allergier, parasitinfektioner, irritabel tarmsygdom. Når din lille har diarré, er den ting, du kan gøre, at blive ved med at give ham mad og drikkevarer, især væsker, der indeholder salt og elektrolytter (ORS).

Læs også: 3 typer dehydrering hos børn med diarré

2. Feber

Feber er et symptom på sygdom, som ofte opleves af børn. Dette skyldes, at når han vokser, er feber kroppens naturlige reaktion på ændringer, der sker i den lilles krop. For eksempel tænder. Dit barn siges at have feber, hvis hans kropstemperatur er over 37,5 grader Celsius. Mødre kan overvinde feberen, som den Lille oplever, ved at komprimere varmt vand, sørge for en masse mad og drikke, dække hele hans krop (f.eks. med et tæppe) og bade ham i varmt vand. Som anbefalet af den indonesiske børnelægeforening kan nybagte mødre give feberdæmpende medicin, hvis deres kropstemperatur har nået 38 grader celsius.

Læs også: Det er svært at tage på hospitalet, sådan skal man håndtere et barns feber derhjemme

3. Ondt i halsen

Hvis dit barn har halsbetændelse, har det en tendens til at have svært ved at sluge, så han vil være kræsen, når han vil spise. Andre symptomer er tør og kløende hals, hovedpine, træthed i kroppen og muskelsmerter. Denne sygdom er normalt forårsaget af vira og bakterier. At tage smertestillende medicin, drikke masser af vand og gurgle saltvand er måder, hvorpå du kan hjælpe med at reducere symptomerne på ondt i halsen hos dit barn.

4. Eksem

Eksem er en hudlidelse karakteriseret ved betændelse eller hævelse af huden samt rødme og kløe. Selvom det ikke er smitsomt, kan eksem forårsage ubehag på den berørte hud. For at behandle eksem kan mødre anvende aktuel medicin og fugtighedscreme som anbefalet af lægen.

5. Akut luftvejsinfektion (ARI)

ARI er en luftvejsinfektion, der angriber den øvre del, såsom næse, svælg, svælg, strubehoved og bronkier. Denne sygdom er generelt forårsaget af virale og bakterielle infektioner. Symptomerne omfatter: tilstoppet næse (ofte nysen), nysen, hoste, feber, hovedpine, træthed og smerter ved synke. Når din lille har en ARI, kan moderen hjælpe ham ved at lade den lille sove nok, drikke masser af vand, holde luftfugtigheden i rummet i huset, påføre vaseline på ydersiden af ​​næsen, og hold dig væk fra cigaretrøg eller andre ting, der kan udløse ARI.

Det er fem sygdomme, der ofte angriber børn. Hvis din lille har klager over smerter, så tøv ikke med at tale med lægen . Fordi gennem ansøgningen , kan mødre få råd fra betroede læger vedrørende håndtering og behandling af deres små. Du kan kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!