Sundhedsminister vil sælge Mak Erot, er der sunde fordele?

, Jakarta - Sundhedsminister Terawan Agus Putranto sagde for nylig, at Indonesien har turismepotentiale gennem sine naturlægemidler. Mak erot og purwaceng er to produkter, der af sundhedsminister Terawan anses for at kunne "stjæle" turisternes opmærksomhed.

Traditionelle indonesiske sundhedsprodukter har potentialet til at tiltrække turister. Det unikke ved konceptet, effektiviteten og terapien anses for at være meget "sælgende". Men på trods af dets unikke karakter, har mak erot sundhedsmæssige fordele?

Ikke alle urter er klinisk testet

Før du taler mere om mak erot, skal du være opmærksom på, at urtemedicin er en arvelig opskrift og er blevet bevist empirisk. I mellemtiden er naturlægemidler blevet standardiseret og bevist gennem prækliniske forsøg in vivo og in vitro .

In vivo betyder, at den har været igennem dyreforsøg, mens in vitro tester for at få en påstand om et lægemiddel. Så er der også phytopharmaca-kategorien, hvor ingredienserne har gennemgået kliniske forsøg på mennesker. Hvis den har bestået phytopharmaca-testen, kan den nye producent sige, at produktet er et lægemiddel.

Læs også: Er det medicinsk muligt at opdrage hr. P?

Baseret på forskningen i lægeplanter og urter i 2017 har Indonesien biologiske naturressourcer bestående af 2.848 arter af lægeplanter med 32.014 medicinske ingredienser. Dette er et enormt potentiale. Nogle videnskabelige urter, der er blevet testet Randomiseret kontrolforsøg Indonesiske planter kan have fordele til at kurere gigt, hæmorider, nedsat leverfunktion, vægttab, gigt, forhøjet blodtryk og også fitness.

Fitness inkluderer i dette tilfælde også seksuel udholdenhed. For selve mak erot er der to referencer som urtemedicin og massageprodukter. For selve urtemedicinen er det faktisk nødvendigt først at kende indholdet, om det er ingredienserne til at øge udholdenheden eller forstørre penis. For faktisk for at forstørre penis, er mak erot bedre kendt gennem empiriske test, også kendt som erfaringer og overbevisninger, der er arvelige og ikke videnskabelige.

Ifølge forskning udgivet af Urology Care Foundation er der næsten ingen metode, der kan forstørre penis. Sikkerheden og effektiviteten af ​​penisforlængelsen og -forstørrelsesprocessen er stadig tvivlsom, også med hensyn til varigheden. Er det permanent eller kun midlertidigt. Desuden opnåede bivirkninger.

Læs også: Øger rød ingefær virkelig mandlig fertilitet?

Faktisk er udvidelsen gennem selve opfølgningsoperationen også mistænkt for at have bivirkninger. Nogle af bivirkningerne er hævelse. Denne procedure indebærer risici. Bivirkninger kan omfatte hævelse og tab af 20-80 procent af volumen, hvilket kræver yderligere operation.

Urter til udholdenhed, brug for?

Indtil videre er de anbefalede ingredienser at øge udholdenheden i stedet for at forstørre penis. Purwoceng, som sundhedsministeren også nævnte som et af sine "udsalg", anses for mere rimeligt. Ifølge forskningsdata offentliggjort af Researchgate Denne plante fra Dieng har afrodisiakum egenskaber, der kan øge seksuel ophidselse og erektil modstand.

Ikke kun purwoceng, faktisk er der mange andre planter, der kan øge seksuel ophidselse. Alligevel er det i stedet for at fokusere på at øge og vedligeholde udholdenhed, også en god idé at opretholde en sund livsstil for bedre seksuel kvalitet.

I sidste ende sker forbruget af urter og urteplanter mere for at forebygge, selvom nogle urteplanter også kan indtages til helbredelse. Stigmatiseringen af ​​"måling" som et mål for seksuel tilfredsstillelse bør opgives.

Det er en anden ting, hvis du har andre sundhedsmæssige problemer relateret til reproduktive organer, så spørg direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent applikationer via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan når som helst og hvor som helst vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .

Reference:

ResearchGate. Adgang i 2019. Forskningsstatus for Purwoceng (Pimpinella alpina Molk.) i Indonesien.
Depkes.go.id. Tilgået i 2019. Sundhedsministeriet tilskynder til udvikling af traditionel medicinindustri.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2019. Virker metoder til penisforstørrelse?