Byg stærke arme med 4 enkle øvelser

Jakarta – At have stærke armmuskler er ikke kun gavnligt for udseendet, men kan også maksimere kroppens ydeevne. For når en person har stærke armmuskler, vil det være lettere for ham at udføre forskellige aktiviteter, der involverer disse kropsdele. Som at vaske, løfte ting til andre simple ting.

Normalt for at have stærke muskler, vil en person være villig til at gøre hvad som helst, herunder regelmæssigt at gå til fitnesscentret. Men bare rolig, hvis du ikke har tid nok til at bruge tid i fitnesscentret, så prøv bare at lave simple øvelser for at styrke dine armmuskler. Udover at være enkle, kan disse øvelser også laves derhjemme, du ved. Hvordan?

  1. Armbøjninger

En af de mest kraftfulde øvelser til at træne armmuskler er armbøjninger . Ikke nok med det, bevægelsen af ​​denne øvelse kan også hjælpe med at træne bryst- og skuldermusklerne. For at være mere effektiv, prøv at udføre bevægelsen armbøjninger på følgende måde.

Indtag grundpositionen for armbøjninger kroppen danner en lige linje fra top til tå. Prøv ikke at lade dine knæ røre gulvet og bibehold denne position. Begge hænder skal være lige og på linje med skuldrene.

Begynd derefter at sænke din krop langsomt ved at bøje albuerne udad. Lad ikke din krop røre gulvet helt og stoppe, når dit bryst er faldet omkring 2,5 centimeter mod gulvet. Hold denne position i et øjeblik, og vend derefter tilbage til den oprindelige position. Gentag bevægelsen 10-15 gange og lav 3 sæt.

  1. Håndvægtsløft

Du kan vælge at bruge redskaber i øvelsen til at opbygge stærke armmuskler. En af dem er med håndvægte. Start bevægelsen i knælende stilling, løft derefter dit højre ben og bøj det fremad, indtil det danner en 90 graders vinkel.

Hold derefter håndvægten med venstre hånd og ret den bagud så langt som muligt. Hold denne position i 60 sekunder og vend derefter tilbage til startpositionen. Gør dette skiftevis på det andet ben og hånd og gentag denne bevægelse 10-15 gange. Du kan erstatte håndvægte med flasker fyldt med vand.

  1. Læner sig på væggen

Stå med front mod en væg og hold din krop omkring en armslængde fra væggen. Placer derefter dine håndflader på væggen op til brysthøjde. Så lav bevægelser som armbøjninger , nemlig at bøje armene for at bringe kroppen tættere på væggen.

Prøv at holde din krop lige og løft ikke dine hæle, mens din krop bevæger sig mod væggen. Hold denne stilling et par øjeblikke, ret derefter dine arme og ret din krop. Gentag derefter denne øvelse 15 gange. Denne bevægelse tjener til at træne triceps- eller overarmsmusklerne. Udover væggen kan du bruge en stol som værktøj og støtte, mens du laver denne øvelse.

  1. Bøj arm

Denne ene bevægelse er virkelig enkel. Du behøver kun at levere håndvægte, eller det kan erstattes med en flaske fyldt med vand. Start med at stå lige med fødderne i skulderbreddes afstand. Begge hænder holder håndvægte eller en flaske fyldt med vand.

Bøj derefter langsomt armene i siderne og løft vægtene op til skulderhøjde. Hold denne position og sænk vægten igen. Du kan gentage denne bevægelse op til 10 gange på hver hånd. For maksimale resultater skal du stramme maven og balderne, mens du gør denne bevægelse.

Derudover skal du balancere denne øvelse ved at tage dig tid til at træne og spise en sund kost. Hvis du har et helbredsproblem og har brug for en læges råd, så brug appen . Ring til lægen via Video/taleopkald og Snak . At købe medicin, sundhedsprodukter og laboratorietest er endnu nemmere med . Kom nu, Hent nu.