Lad os altid være sunde, det er en god fedtsammensætning for kroppen

, Jakarta – En sund livsstil er i øjeblikket ved at blive en sund livsstil for mange mennesker. Bevidstheden om at dyrke sport får faktisk folk til at sætte et mål for at have en krop, der passer til dem. Derudover har de også i stigende grad et mål om at reducere kropsfedt og øge muskelmassen, fordi de tror, ​​at jo mindre fedt i deres krop, jo bedre og sundere vil de føle sig.

Læs også: Den rigtige øvelse for den tynde

Men faktisk har kroppen stadig brug for fedt i normale niveauer. Fedt i kroppen er nødvendig, for at kroppens funktioner kan køre normalt. Derudover hjælper funktionen af ​​fedt i kroppen også kroppen i optagelsen af ​​vitaminer til indtagelse i kroppen. Vigtigst af alt, ved at have sunde niveauer af fedt i din krop, kan du undgå sygdom og kronisk træthed, fordi fedt kan bruges som energi og som en kilde til udholdenhed.

Selvom fedt er meget vigtigt, betyder det ikke, at du også kan akkumulere for meget fedt i din krop. Kropsfedtniveauer betragtes stadig som normale og sunde, selvfølgelig er der en grænse. Når du allerede har en normal fedtgrænse i din krop, bør du holde fedtniveauet i din krop, så det ikke forstyrrer din krop og endda bliver en sygdom for din krop.

Fedtniveauer påkrævet for kroppen

ifølge American College Sports Medicine normale fedtforhold for kvinder fedtindhold bør være mellem 20-32 procent af kroppen. Hvad angår mænd, er det mellem 10-22 procent af deres kropstilstand. Dette skal selvfølgelig også tilpasses til betingelserne for aktiviteter og aktiviteter for hver enkelt person. Folk, der er vant til at træne, vil normalt have fedt med 21 til 24 procent for kvinder, mens for mænd 14 til 17 procent af deres krop. Folk, der sjældent træner, anses stadig for at have normalt fedt, hvis de har fedt på mellem 25-31 procent for kvinder, mens 18-25 procent for mænd.

Fedtindholdet i kroppen er tæt forbundet med en persons ernæring. Hvis en kvinde har 32 procent overskydende fedt, mens en mand har 25 procent, indikerer denne tilstand, at de er overvægtige eller fede.

Hvordan man beregner fedt i kroppen

Der er flere måder, du kan gøre for at finde ud af mængden af ​​fedt i din krop. Den nemmeste måde er, at du kan lave en komplet undersøgelse på hospitalet for at finde ud af, hvor meget fedt du har. For det andet kan du selv beregne det med en speciel formel, men først skal du kende dit kropsmasseindeks (BMI), før du udregner kropsfedt. Her er formlen:

Kvinde: (1,20 x BMI) + (0,23 x Alder) – 5,4

Mand: (1,20 x BMI) + (0,23 x Alder) – 10,8 – 5,4

Denne formel er ikke helt præcis, men du kan stadig finde ud af, hvor meget fedt der sandsynligvis er i kroppen. Vigtigst af alt, fortsæt med at leve en sund livsstil med motion og sund kost.

Læs også: Morgenmotion versus aftentræning, hvad vælger du?

Vi anbefaler, at du forbereder de bedste helbredsforhold, når du skal til aktiviteter. Glem ikke at stille eventuelle klager, du føler, når du dyrker sport, gennem applikationen . Kom nu, Hent Ansøgning gennem App Store og Google Play nu, så dit helbred altid er vedligeholdt!